WERELD & DENKEN
 
 

Bronnen bij Denkfouten: absurditeiten: moslims als u en ik

  Moslims zijn mensen als u en ik  -  Alle politiek-correcten, multiculturalisten, bestuurlijke elite, intellectuelen, kunstenaars, en alle andere fatsoenlijke mensen.

Een stelling waar zo heftig campagne voor gevoerd wordt, met name op de door Joden gedomineerde publieke omroep uitleg of detail ("Moslims zijn immigranten,- Joden waren immigranten - dus, ergo, q.e.d.: de moslims van nu zijn als de Joden van toen" uitleg of detail ), dat er een kleine toelichting nodig is. In de vorm van een "hulpstelling":
  Als moslims mesen waren als u en ik, waren Irak en SyriĆ« landen als Nederland en BelgiĆ«.

Q.e.d.

De werkelijkheid is natuurlijk, net als in alles aangaande politieke-correctheid, precies het omgekeerde uitleg of detail .

Een eerste voorbeeld, van elders op de site (Volkskrant.nl, 15-03-2015, column door Natascha van Weezel):
  Moslims zijn net mensen

Moslims vormen zeker niet de eerste minderheidsgroepering die met argusogen wordt bekeken en verantwoordelijk wordt gehouden voor zaken als werkloosheid en criminaliteit. Juist met die kennis zouden we ons moeten verzetten tegen de ophitsende angstcultuur die onder andere in stand wordt gehouden door politici als Geert Wilders.


...    Vanuit historisch perspectief is het zeker niet de eerste minderheidsgroepering die met argusogen wordt bekeken en verantwoordelijk wordt gehouden voor zaken als werkloosheid en criminaliteit. Juist met die kennis zouden we ...
 
Natascha van Weezel is: de dochter van journalist Max van Weezel::
  Natascha van Weezel (@natascharosa) is filmmaker en schrijfster. Eerder dit jaar verscheen haar boek De derde generatie. ...

De derde generatie Joods.Naar Denkfouten, absurditeiten  , Alg. semantiek, lijst  , Alg. semantiek, overzicht  , Algemeen, overzicht  , of site home  .

 

24 jun.2017