WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: media, elite, fascisme, Baudet

21 mrt.2017

Wat betreft landverraderlijk en fascistisch haatzaaien door de media staan er op deze website al verzamelingen voor de gevallen van Wouter Buikhuisen , Hans Janmaat , Pim Fortuyn , Rita Verdonk , en Geert Wilders .

Daar had al verder eerder iemand aan toegevoegd moeten worden, maar door tijdsgebrek was het er maar niet van gekomen: Thierry Baudet. Hier een screenshot van de inhoud van het archief:

Een stuk of vijftig. En een verzekering: er is niets positiefs bij.

En recente ontwikkelingen zijn grotendeels gepasseerd - kijk zelf in de lijst. Want zodra Baudet actief werd bij het Oekraïne-referendum, kwam er een brede stroom bij. En ook daarin: niets positiefs.

Toen richtte hij het Forum voor Democratie op (of was dat andersom?).

En daarna kwam zijn aankondiging van meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2017.

Nog steeds: veel meer Baudet, maar steeds meer niet-positief.

Toen dreigde hij mogelijk een zetel te krijgen, en de toon verdiepte zich.

Toen won hij daadwerkelijk twee zetels, en kwam er een nieuwe golf los.

Dus tijd voor dat overzicht, waarbij we ons beperken tot beelden, want in tekst is het allemaal nog veel meer werk. Zoals nu bijna een regel in dit soort campagnes, begon het bij haatzaai-website (ook VARA, net als Pauw en DWDD) Joop.nl:

 
Joop.nl, 13-03-2017
 
 
Een linksfascist,
in Joop.nl
, 14-03-2017
 
 
GroenLinks hypocrieten, 16-03-2017
 
 
Een linksfascist,
Joop.nl
, 16-03-2017
 
 
Een verslaggever,
op Volkskrant.nl, 16-03-2017
 
 
 
Een Joodsfascist uitleg of detail ,
in de Volkskrant, 18-03-2017
 
 
Een femi-linksfascist uitleg of detail ,
in de Volkskrant, 18-03-2017
 
 
Doortrapte linksfascisten uitleg of detail ,
in de Volkskrant, 18-03-2017
 
 
Een Tante Betje,
in de Volkskrant, 20-03-2017
 
 
Een Tante Betje en hobby-linksfascist uitleg of detail ,
in de Volkskrant, 20-03-2017


Dat was het werk dat deze redactie zelfstandig had gedaan. Tijdens het verwerken ervan kwam GeenStijl met een eigen samenvatting (GeenStijl.nl, 21-03-2017, door Mosterd uitleg of detail ):
  Verzameltopic! Alle racismetweets van Livestro

Van iemand die het zaadje plantte bij haatclub DDS en de verkiezingsmars marcheerde met Tea Party-gekkie Sarah Palin zou je wat meer bescheidenheid mogen verwachten, ware het niet dat muppetconservatief Joshua Livestro (91) ...

Het hoofdbestanddeel van het artikel gaat over deze Livestro, die dus in de extreem consevatieve hoek zit. Illustrerende de breedte van "de coalitie" tegen Baudet. Maar hier gaat het meer om deze verzameling.
  In de media is grab 'em by the Thierry natuurlijk al een man met een duistere droom, iemand met huiveringwekkende woorden, iemand die zichzelf met veel domheid bewierookt, een gast met een geoefend gezichtje, iemand die de alt-right polonaise loopt en uiteraard een man met nazi-gedachtegoed waarbij het beangstigend is dat hij de Tweede Kamer mag bevolken.


Hier de inhoud van die links in dezelfde volgorde:

 
Linksfasciste Stella Bergsma uitleg of detail ,
in HP/De Tijd, 18-03-2017.
 
 
Linksfasciste Sarah Sluier uitleg of detail ,
in de Volkskrant, 09-03-2017
 
 
Linksfasciste Aafke Romeijn uitleg of detail ,
in Vrij Nederland, 20-03-2017
 
 
 
Ger Groot, prominent van en
in Trouw, 19-03-2017 
 
 
 
J.n. Aaf Brandt-Corstius,
in de Volkskrant, 20-03-2017.
Omdat dit een herhaling is,
hebben we even geoefend
op haar gezichtje.
 
 
 
Twee stuks islam-hoernalisten,
in NSB Halalblad, 16-03-2017
v/h NRC Handelsblad 
Noot: sla de volgende GS-link even over
 
 
 
Frank Poorthuis, oudgediende van en
in het AD, 17-03-2017 


Het overgeslagen geval was tevens de tweede uit de eerste reeks, en wordt gebruikt als bron door de laatste in de tweede. Een spil in de gang van zaken, dus. Hier is de inhoud van zijn link bij GeenStijl:


Dit, die Sander Philipse, is aan zijn taalgebruik onmiddellijk en ondubbelzinnig herkenbaar als een linksfascist type RAF uitleg of detail , Rara uitleg of detail en Volkert van der Graaf. Tot alle geweld in staat. Net als die Anne Fleur Dekker, Aafke Romeijn en de helft van de bijdragers bij Joop.nl.

Waarom al deze blinde woede en haat?

Simpel.

Omdat Thierry Baudet de vrije (im)migratie ter discussie stelt. Zie de laatste bijdrager.

En alles dat daar bij hoort, als Europeanisme, Nederlandhaat, de oligarchie van media en elite, enzovoort.

Kortom: Thierry Baudet keert zich tegen het nomadisme .

Tegen de Joodse idealen.

Dus de Joden en Joodsisten uiten zich in blinde woede en haat. Want dat is bijna altijd de reden voor blinde woede en haat.

Want Thierry Baudet komt aan hun bestaan.

Hun Zin van het Leven .

Hun strijd voor de homeopathische verdunning van de Nederlandse cultuur, identiteit en bevolking .

Dus komen ze met alles uit de Joodse geschiedenis:

"Hitler", "Holocaust", "Anne Frank".

Ze hebben Pim Fortuyn al vermoord met hun blinde woede en haat .

Ze zien Wilders en Baudat dolgraag hetzelfde lot ondergaan.


Addenda
Zoals te verwachten zijn er addenda, wnat zo'n capagne moet warm worden gehouden. Waarbij hier alleen het aller opvallendste wpordt meegenomen. Als eerste iest waar deze redactie al voor aan het opletten was. Want er zijn dus twee klachten over Thierry: zijn vermeende vrouwwonvriendelijke taal in één of twee stukjes belleterie, en die opmerking over homeopathische verdunning. Nou is er hier al nauwelijsk aandacht besteedt aan die vrouwen-in-roman klachten want te absurd voor woorden. Maar hier wordt de laatste nagel in de doodskist van die zaak geslagen (de Volkskrant, 24-03-2017, rubriek Top & Flop, door Gidi Heesakkers ...):
  Muzieksite Noisey legt bloot hoe De Telegraaf z'n eigen vuurtje opstookt

Een journalist van De Telegraaf met weinig kennis van hiphopzaken besnuffelde het programma van het Utrechtse Bevrijdingsfestival, haalde zijn neus op voor de groep SMIB en rook een relletje.
    'De rappers uit de Bijlmermeer staan niet bekend om hun hoofse teksten', schreef hij. 'Vrouwen worden voornamelijk bitch genoemd. Het vrouwelijke geslacht placht ook met de term slut, hoes (prostituees, red.), teef en wijf te worden aangeduid.' Dat strookt niet met de huisregels van het festival, luidde zijn constatering. Seksisme! Belediging!

Juist ja ... Als goorbekkende negers uit De Bijlmer "bitch" en "teef" staan te brullen, is er niets aan de hand. maar als Thierry Baudet iets schrijft dat in de buurt komt van de neiging van vrouwen om met overdaad te vallen voor grote, agressieve, rijke, psychopate en brute mannen, zoals Marc Dutroux, Joran van der Sloot en OJ Simpson uitleg of detail dan is het huis te klein ...

Maar het ook natuurlijk ook helemaal niet om die opmerking over vrouwen. Want kijk maar naar dit nieuwe hoogtepunt (GeenStijl.nl, 24-03-2017, door Ronaldo uitleg of detail ):

  VPRO-filmmaker ken geen Lertijns


De door GeenStijl als "Vpro-filmmaker" aangeduide auteur van deze tweet kennen we al: een extreme linksfascist met toegang tot de media. En eentje een een diepe ziel. Kijk maar hoe hij reageert indien gecorrigeerd op de feitelijke onjuistheid van zijn goorheden:

Zoals gezegd: een nieuw dieptepunt.

En nogmaals een illustratie van waar het allemaal om gaat: dit gaat over vrije immigratie. Dit gaat over nomadisme. Dit gaat over Joodsisme. Dit gaat over erdunning van de Nederlandse culturr, identiteit en bevolking.

Al dan niet homeopathisch.

Dit gaat over de Joodse Zin van het Leven.

Michael Schaap is van Joodse afkomst. Erg voor homeopathisch verdunnen, die jongens van Joodse komaf ... uitleg of detail

De volgende - na het overslaan van wat kleinigheden (De Volkskrant, 04-04-2017, door Steven Schoppert, is freelance journalist / tv-maker):

De eerste reeks gorigheden en leugens: Baudet lijkt in niets op Trump meer dan dat de auteur dat doet: twee handen, twee benen enzovoort. Baudet heeft geen enkele manier ooit geflirt met Rusland. Baudet heeft twijfel uitsgeproken over aspecten van het MH-17 onderzoek - een teken van gezond verstand. Degenen die dat onderzoerk voor zoete koek slikken, zijn geestelijk gestoord - in de vorm cognitieve dementie   . "Dedain voor de waarheid'... Dit is duidelijk een zelfportret van de auteur.

Baudet heeft nooit opvatting uitgesproken dat vrouwen overmand willen worden, van bewondering van Poetin is niets bekend bij deze redactie. De Krim kan niet geannexeerd zijn door Rusland omdat het altijd Rusland was - de Krim is in 1956 geannexeerd door OekraIense communisten. En de aantoonbare leugens zijn dus weer die van de auteur.

Oftewel: dit is weer de bekende karaktermoord van linksfascisten.

Inmiddels is ook de eerste externe constatering van dit gebeuren te noteren geweest, natuurlijk zeer aan de rand van de media, door RTLZ-presentator Roderik Veelo uitleg of detail - titel: "onverdraagzaam links kiest weer voor karaktermoord". Bijna dezelfde woorden als deze redactie. Maar natuurlijk onmiddelijk gevolgd door verdachtmakingen bij het broeinet van het linksfascisme: Joop.nl uitleg of detail . Wat zich allemaal op het verbale vlak afspeelt. Maar met voortdurende suggesties richting fyssiek actie, zoals al gezien afkomstig van Anne Fleur Dekker. En dit soort lieden:

Die deze woorden beslist niet overdrachtelijke bedoelen (GeenStijl.nl, 16-04-2017, door Zentgraaff uitleg of detail ):
  Linksmongooltjes dreigen Terry uit Dordrecht

Zucht. Linkse mensen en het democratisch proces: het lijkt een goed idee maar voor je het weet slaan de ideologische brigades iedereen zonder utopisch complex de harses in. Pianoliggert Terry wilde een zaaltje huren in Dordrecht om dankbaar zijn kiezers toe te spreken alsook te klankborden voor het te voeren beleid in de komende vier jaar, maar dreigementen uit de Volkerthoek maken hem dit onmogelijk. De eigenaar van het zaaltje kan zijn veiligheid niet garanderen. ...

Ongelofelijk ... Het garanderen van de veiligheid van deze bijeenkomst is namelijke helemaal niet de taak van deze zaaleigenaar het beveiligen van dat zaaltje en de democratie is een taak van de politie. Die, als dit een bijeenkomst van moslims in een moskee betrof, aangevuurd door burgemeesters en korpsleiding al met hele peletons klaar zou staan als het omgekeerde gebeurde.
    En dat het kan gebeuren door deze linksfascisten is al bewezen: hetzelfde soort tuig heeft het hotel waar Janmaat een bijeenkomst hield in brand gestoken. Hetzelfde soort tuig als Anne Fleur Dekker, Joke Kaviaar, scribenten bij Joop.nl enzovoort, gesteund door andere scribenten bij Joop.nl, linskfasistische BN' ers als Dolf Jansen en deze:

Die met hun pakkende taalgebruik het vuur bij de "activisten" oftewel terroristen oprakelen, met als tussenfase dus dit (ad.nl, 16-04-2017, door Peter Koster uitleg of detail ):
  Actiegroep wil streep door komst Thierry Baudet naar Dordrecht

Haal een streep door een bijeenkomst van Forum voor Democratie. Die oproep doet de actiegroep Dordt Discriminatievrij aan de eigenaren van het Event Center Dordrecht.

De twee kersverse Kamerleden van Forum voor Democratie (FVD), Thierry Baudet en Theo Hiddema, hebben aangekondigd maandagavond een partijbijeenkomst in het partycentrum aan de Weeskinderendijk te willen houden. De partij staat er volgens Dordt Discriminatievrij niet alleen om bekend anti-islam te zijn, maar ook uiterst vrouwonvriendelijk.    ...
    De actievoerders vinden niet dat de bijeenkomst van FVD van de vrijheid van meningsuiting gebruik kan maken. ,,Racisme en sexisme zijn geen meningen, het zijn uitsluitingsmechanismen. De getroffen groepen hebben geen enkele kans om mee te doen.’’    ...

Levensgevaarlijke fascisten, deze lieden. Die onder het mom van 'getroffen groepen' hard bezig zijn met het binnenhalen van de islam en de barbarij van de zwarte Afrikanen. Aangevuurd door de hele politieke-correctheid. Joke Kaviaar linkt naar artkelen bij Joop.nl. Anne Fleur Dekker schtrijft artikelen bij Joop.nl. De Volkskrant excuseert het haatgeschrijf van Anne Fleur Dekker bij Joop.nl. Mense als Erik van Muiswinkel krijgen een podium in de Volkskrant en bij programmma's als DWDD en Pauw. Enzovoort, enzovoort, enzovoort. En allemaal zijn ze een blij met de vrijlating van Volkert van der Graaf.

Met in de kern daarvan dus de politieke-correcte media, en, het best te volgen door deze redactie: de Volkskrant. Het geweld van deze groepen, vroeger RaRa en wat recenter Volkert van der Graaf, en de huidige linksfascisten , zijn een directe verantwoordelijkheid van de Volkskrant en de rest van de politiek-correcte media. En de politiek-correcte media-elite van bestaanden uit lieden als Dolf Jansen en Erik van Muiswinkel.


Addenda
In de politiek is er een adempauze anwege de kabinetsformatie, die lang duurt, maar dat wil niet zeggen dat er bij gelegenheid niet verder wordt gewerkt aan de hetze. Deze redactie is zo langzamerhand kotsmisselijk van Pauw, maar hier het verslag van derden. Thierry Baudet gebruikt graag min-of-meer literaire beelden, en dat in dit geval de figuur Gandalff uit de Harry Potter-verhalen. Hier is wat het Pauw-gajes er mee doet (GeenStijl.nl, 13-05-2017, door Feynman uitleg of detail ):
  Feynman en/of Feiten – Jeroen Pauw gezakt

...    Pauw sloeg een paar dagen later weer de plank mis. Draghi, het opperhoofd van de euro, kwam verantwoording afleggen in de Kamer. Het programma kwam niet verder dan de karaktermoord op de lijsttrekker van een splinterpartijtje. Een karaktermoord op basis van de beeldvorming van een bewindspersoon die geen steun vindt in de Lord of the Rings Triologie.
    Het is waar dat de cliffhanger eindigde met Gandalff die in het ravijn stortte, zoals Pauw uiteraard wél liet zien, het is onjuist om te stellen dat het verkeerd afliep met Gandalff, zoals uren aan filmplezier aantonen, die Pauw niet liet zien. Nog veel schokkender was de keuze om wel een item te maken over deze beeldspraak, zonder aandacht voor de inhoud van het debat.    ...

Jeroen Pauw maakte een logische keuze, want hij koos voor de inhoud van zijn eigen agenda. En zijnde van Joodse afkomst, is die agenda de ondergang van de Nederlandse en Europese samenleving middels de import van "vluchtelingen", zijnde cultuurslopers van islamitische en zwarte soort. Zie ook de soortgelijke inspanningen van soortgenoten Rosanne Hertzberger uitleg of detail en Karin Junger uitleg of detail , om slechts een paar recent genoteerde gevallen te noemen. Bronnen zie aldaar.
    En Thierry Baudet is een hinderpaal in dat streven.


Naar Landverraad , of site home