WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders, media: linksfascisme, Wierd Duk

28 apr.2017

Geen volk dat zo vaak met de term "fascisme" gooit als "links"-volk.

Deugvolk.

Gutmensch-volk

Bijna alle media-volk.

Vrijwel altijd zonder enigerlei vorm van criterium te noemen en bijpassend bewijs dat aan dat criterium voldaan is.

Wat men bijna altijd zegt is dit: "Ik haat jou". Of "Ik haat jullie".

Dit soort mensen zijn heel vaak, misschien zelfs meestal "linksfascisten".

Het gehanteerde criterium: anderen de mond willen snoeren. Of anderzins het functioneren onmogelijk te maken, zoals dat gebeurde met Wouter Buikhuisen uitleg of detail . Aangevuurd door een rabiate linksfascist gebaamd Hugo Brandt Costius (De Duivel hebbe zijn Ziel) met steun van de hele politiek-correcte media.

En zoals dat daarna gebeurde met Hans Janmaat , Pim Fortuyn , Rita Verdonk , Geert Wilders , en Thierry Baudet uitleg of detail .

Maar die laatste zijn de "grote vissen". Men is soms ook niet beroerd om de kleinere aan te pakken zie Buikhuisen. En zo was Thierry Baudet eigenlijk een ook kleine vis voordat hij een grote werd via het Oekraïene-referendum, het Forum voor Democatie en zijn verkiezing in de Tweede Kamer.

En nu is men begonnen bij een andere kleine vis: journalist Wierd Duk.

Zijn misdaad: het verspreiden van voor de politieke-correctheid omwelgevallige informatie.

Nu valt er niets op Wierd Duk aan te merken want hij schijnt geen exorbitante eigenschappen te hebben, en, bij wijze van "belediging boven op verwonding": hij is getrouwd met een streepjes-Nederlandse van Turkse origine en een totaal onbesproken meningenblad, want langere tijd reguliere gast bij De Wereld Draait Door: Fidan Ekiz.

Tja ...

Dan blijft er niet veel over om aan te pakken.

Toch heeft men wat gevonden (de Volkskrant 27-03-2017):

Met een ereplaats op het voorblad van het tweede katern van de Volkskrant. Dat valt alleen de hele groten ten deel, als het personen betreft. Of de grote presteerders. En wat heeft journalist Wierd Duk gepresteerd om die plek te verdienen? Nou, de omslag verraadt het al: journalist Wierd Duk is alomtegenwoordig!

Schande!!!

Of het waar is, is natuurlijk een heel andere kwestie, die we even bewaren. Want het artikel zelf is ook een hoogstandje:

Die kennen we:

En de relatie met de werkelijkheid is ook hetzelfde. Zien we zo meteen. Eerst even wat tekst (de Volkskrant, 27-03-2017, door Jean-Pierre Geelen):
  Een onopvallende journalist groeit in drie jaar tijd uit tot een expert die ... aan een talkshowtafel zit. V zag het gebeuren met Wierd Duk. Hoe werkt dat toch?

Een van de beweringen hierin: we onderzoeken het algemene verschijnsel van de het prominent-worden van een journalist, met als voorbeeld Wierd Duk. Hier de (veel) verderop in het artikel genoemde andere gevallen:
  Door Twitter en Facebook ontvouwde zich voor bureauredacteuren een nieuw universum, ... de opkomst van Marianne Zwagerman als studiogast ...
    ...Bert Brussen, Annabel Nanninga, Ebru Umar ...

Juist ja ... Het gaat helemaal niet om of over de opkomst van de tv-persoonlijk of tv-journalist. Het gaat om en over de opkomst van de niet-politiek-correcte tv-persoonlijkheid of tv-journalist. Want dat is wat de genoemden gemeen hebben.

Het doel is meteen duidelijk: het niet-politiek-correcte geluid in een kwaad daglicht stellen. Het niet-politiek-correcte geluid het zwijgen opleggen. Met verdachtmakerijen:
  Nadat Ruslandkenner Duk in het vizier van redacties was gekomen (wie 'levert' wat onuitgesproken besteld wordt, is door naar de volgende ronde), trad hij aan als 'journalist', 'historicus en Ruslandkenner', 'Duitsland-correspondent', 'journalist AD', 'politiek commentator' en 'politiek verslaggever'. Oftewel, zoals hij het in zijn Twitterbio samenvat: 'Reizend politiek verslaggever'.

Alsof tussen deze verschillende rollen op enigerlei wijze een discrepantie zit. Er is een hele meute lieden die dagelijks in de studio zitten die over veel meer dingen praten met veel minder achtergrondkennis en nog veel minder verstand-van-zaken. Er hobbelen bij het NOS Journaal regelrechte zombies rond, in dit opzicht. Die over van alles maar één ding doen: politiek-correcte prietpraat uitkramen.
   Voor en na welke passage het herhaaldelijk gaat over dit:
  ... een expert die vrijwel elke dag aan een talkshowtafel zit. ...
    Nu, drie jaar later, is Duk (inmiddels politiek verslaggever bij het AD) een frequente verschijning. Zo frequent, dat er bijna geen dag meer voorbij gaat waarop Wierd Duk niet aan je oog voorbij trekt.
...    De database van Beeld en Geluid (in.beeldengeluid.nl) registreert haarfijn de frequentie van ieders radio- en tv-optredens. Duk schoof afgelopen jaren aan bij Pauw (& Witteman), Knevel & Van den Brink en Jinek. Zijn huidige podium is voornamelijk omroep WNL, het voormalige Wakker Nederland. Prima. En opmerkelijk.    ...
    Zijn reizen gaan steeds vaker naar de tv-studio's van Hilversum en Amsterdam. Uit het archief van Beeld & Geluid, 22 april 2016: 'In De ochtendkus interviewt Annemiek Schrijver gasten liggend op bed. De ochtendkus krijgen we vandaag van: Wierd Duk.'    ...
    Goed, aanvankelijk had hij keepersgeluk: het Oekraïneconflict speelde, het referendum volgde. Duk had een boek over Poetin geschreven, hij was ook nog Duitsland-correspondent geweest, waar net het vluchtelingenvraagstuk speelde.
    ... klinkt het 'rechtsere' geluid vaker op tv dan ooit, onder meer uit de mond van Wierd Duk. ...

En dat dan gelardeerd met illustraties, zie die fraaie acht fotos's in het centrale deel van de twee pagina's.

Goed, dan de waarheid van de bewering dat Wierd Duk "alomtegenwoordig" is in de media, dat wil zeggen: meer tegenwoordig dan andere journalisten van gelijk of minder postuur. Daaraan hoeft deze redactie geen verdere woorden te besteden want dat is al gedaan. Door die bron van informatie waar de politieke-correctheid de meest intense vormen van hekel heeft: "het internet" - hier bij monde van GeenStijl (GeenStijl, 27-03-2017, door Pritt Stift uitleg of detail ):
  Mediahoer JP Geelen: "Wierd Duk is een mediahoer"DWDDPauwRadio1


Debat Op 2


Mediaforum


Powned


Vroege Vogels


West Den Haag


Schnabbel Schnabbel


Volkskrant TV

De gevallen mediahoer Jean Pierre Geelen, die vaker op televee was dan Hans Laroes in broekjes van redactiestagiaires zit, beklaagt zich in de Volkskrant dat Persgroep-collegaatje Wierd Duk vaak op televee is. Godskolere, wat een hypocriete lamlul ben je dan. ...

Behoorlijk dodelijk, maar de ervaring leert dat de politieke-correctheid volkomen immuun is voor dit soort werkelijkheden. Men kletst onverstoord op hetzelfde niveau over dezelfde dingen door. (Tussen twee haakjes: wat uit deze illustratie ook heel duidelijk naar voren komt is dat Volkskrant-journalist Jean-Pierre Geelen bij uitstek een vertegenwoordiger is van de soort journalist zo treffend beschreven door Marten Toonder , zijnde van de genus rattus rattus).

Wat heeft journalist Wierd Duk nog meer misdaan? Dit bijvoobeeld:
  Na zijn debuut leerde de kijker afgelopen jaar een andere Wierd Duk kennen. De 'Ruslandkenner' dook in de belevingswereld van de PVV-stemmer. ...
    Het pregnantst vertolkte hij die nieuwe rol vorig jaar in Pauw. Na een oproep in het AD aan PVV-aanhangers om met hem openlijk te praten over hun politieke voorkeur ... reageerden er vijftig tot zestig. Op 28 november vorig jaar introduceerde hij er een paar in Pauw. ... Nu was het 2016, de PVV was al tien jaar geleden opgericht, en nog had geen talkshow een PVV'er van dichtbij laten zien, zo was het beeld.
    Duk trad op als tolk, hij vertaalde in gewone mensentaal wat de gewone mensen bedoelden. Behulpzaam: 'Misschien bedoelt hij ook dat met die vluchtelingenstroom terroristen naar West-Europa komen.' Zo wilde hij 'bijdragen aan de normalisering van de PVV-stemmer'. Het beeld corrigeren dat laagopgeleide mensen er niet zelden racistische opvattingen op na houden. Zoals hij de mening van een van zijn gasten vertolkte: 'U zegt: je vindt die PVV-stemmer overal.'
    Duk vestigde er - gewild of niet - zijn reputatie mee als 'PVV-fluisteraar'. ...

Kijk, dat is natuurlijk dodelijk. En zeker als je er dit ook nog bij betrekt:
  De 'Ruslandkenner' dook in de belevingswereld van de PVV-stemmer. Met zoveel zichtbare arbeidsvreugde en begrip, dat hij in de ogen van critici allengs hun ambassadeur leek te worden in plaats van enkel observator, ...

Waarmee het volkomen duidelijk is: de journalist Wierd Duk is een fascist en een nazi, die als volgende stap concentratiekampenm gaat inrichten, en moslims en zwartjes gaat afvoeren richting gaskamers ...

De pogingen tot "de mond snoeren" zoals bekend van het rijtje "Buikhuisen enzovoort".

Voor zover bekend bij deze redactie was dit het eerste evenement in de campagne. En meteen een grote. Er volgde snel wat kleinere gevallen, afkomstig van Twitter:
 
 
 

Op Twitter is ongetwijfeld nog veel meer van dit soort rotzooi te vinden, maar deze redactie volgt dat niet - het voorgaande komt via andere partijen zoals het al zichtbare Joop.nl.
    Waar vandaan ook dit komt (Joop.nl, 26-04-2017, door Han van der Horst - Historicus uitleg of detail ):
  Politieke correctheid is net zo’n hersenschim als Allah zelf

Het inhoudelijke deel van wat er volgt is geanalyseerd elders uitleg of detail , hier gaat het om deze passages:
  Bestaat Allah dan? Nee, Allah bestaat niet. ...
    Waarom schrijf ik dit zo op? Ten tweede male trouwens, maar waarom schrijf ik dit zo op? Omdat het tegenwoordig bon ton is te beweren dat je dit soort dingen in het Nederland van nu niet meer zou kunnen zeggen of publiceren. ...
   Dinsdagavond werd deze stelling in het programma Opiniemakers van WNL voor de zoveelste keer verdedigd. Wierd Duk, die elke zaterdag een pagina krijgt in het AD ...

Juist ja ... Het dagelijkes verschijnen van de migratie-propagandisten, "Islam is Vrede"-verkondigers en Zwarte Piet-bestrijders van Pauw, DWDD enzovoort, en NPO -programmas's als "Mijn moskee is top" enzovoort is absoluut geen bezwaar voor historicus Han van der Horst, de meest frequente publicist bij Joop.nl.

Het rabiaat politike-correcte Joop.nl. dat ook lieden huisvest die regelrecht afstammen van de RaRa-aanhangers die vroeger benzinestations van de Shell en supermakten van de Makro in de brand staken omdat die handel dreven met Zuid-Afrika. En die nu massaal in het zwart gekleed en dreigend naar Sinterklaasvieringen trekken "Want Zwarte Piet". En die Pim Fortuyn vermoordden. En de Schilderswijk in de brand staken omdat een zwarte die zich verzette tegen arrestatie daarbij omgekomen is aan zijn dikheid.

Oftewel: het zijn volbloed linksfascisten

Met wel enige variatie in hoe ver men wenst te gaan in woorden. Lieden als Van der Horst zijn "Laffe Linksfascisten": ze hebben dezelfde ideologieën en hanteren hetzelfde taalgebruik en stimuleren de gewelddadigen, maar roepen er altijd bij dat ze tegen geweld zijn. Zoals de brandstichter die roept dat hij tegen branden is.

En alle lieden die acties bedrijven en steunen als hier beschreen: het de mond snoeren van mensen, behoren tot de grotet clan.

Van Linksfascisten.

Die de lieden zoals RaRa, Volkert van der Graaf, en Mohammed Bouyeri verbaal faciliteren.

Het volgende grote geval was geruime tijd later. Duk geeft geen enkele aanleiding of aangrijpingspunt voor het linksfascistische gajes. Maar de Volkskrant is nu weer druk bezig met de hetze tegen Thierry Baudet, en wenste daarvoor de diensten van een figuur die bekenbd staat als "rechts", maar het laatste jaar voornamelijk de oligarchie had gediend, betaald door de Joodse miljardair George Schwartz-Soros. Die zich in zijn stuk richtte zijn "mede-rechtsen" (de Volkskrant, 03-06-2017, door Joshua Livestro):
  Mijn rechts moet zich niet laten meeslepen door ondergangsdenkers

Waarop dikke stromen retoriek, leugens en absurditeiten volgden, zie hier uitleg of detail .
    Maar hij had een lijstje mensen tot wie hij zich specifiek wenste te richten:
 ...  Wierd Duk ... Thierry Baudet ... Geert Wilders ... Jan Roos ... GeenStijl-redacteur Marck Burema alias Pritt ... Arnold Karskens ...

Dat zijn dus allemaal ondergangsdenkers. Voornamelijk omdat ze problemen zien in de immigratie van onbeperkte stromen moslims en andere barbaren uitleg of detail .
    Met vooraan dus onze Wierd. Die ook de eer heeft om nog twee keer genoemd te worden dus in totaal drie, meer dan Geert Wilders (twee keer):
 ...  Hoe geloofwaardig is de Syrische hulporganisatie White Helmets eigenlijk, vraag Wierd Duk zich af. ...
    ... 'gelijkgeschakelde media' die uitsluitend de officiële verklaringen als nieuws durven te brengen. Aldus Wierd Duk ...

Wierd Duk, wiens enige zonde is dat hij immigratie- en islamcritici aan het woord laat. En het constateren dat de Keizer geen Kleren aanheeft.
    Doodszondes, dus, volgens "hen".
    Vandaar: "linksfascisme". En "gajes".
    Zojuist gezocht en gevonden naar aanleiding van een reactie bij GeenStijl: '...Livestro, een tot het christendom bekeerde jood, ...', zie hier uitleg of detail . De door Joden betaalde Jood die te keer gaat in de krant met de Jood voorop ... We zijn weer helemaal thuis.

En nadat de Volkskrant al een ingezonden brief heeft moeten plaatsen van de ook door J. Livestro aangevallen Sid Lukassen, regent het nog meer radioactieve neerslag (de Volkskrant, 08-06-2017, door Wierd Duk, politiek verslaggever van het Algemeen Dagblad):
Livestro beschuldigt zonder bewijs

'Joshua Livestro lijkt het tot zijn opdracht te hebben gemaakt mij te framen als gevaarlijke oproerkraaier.'


Tussentitel: Livestro schatte de uitkomst van het Oekraïne referendum volkomen verkeerd in

In de Volkskrant (Opinie, 3 juni) krijgt publicist Joshua Livestro uitgebreid de ruimte om mij en andere auteurs weg te zetten als 'extreem-rechtse complotdenkers'. Het is niet voor het eerst dat Livestro deze ernstige beschuldiging aan mijn adres uit.

Sinds het Oekraïne-referendum toen hij, met geld van de miljardair George Soros, pleitte voor een 'ja', lijkt hij het tot zijn opdracht te hebben gemaakt om mij te framen als een gevaarlijke oproerkraaier.

Het discours op de rechterflank wordt gekaapt door complotdenkers, stelde Joshua Livestro zaterdag in deze krant. Hij gaf in het verleden verschillende van hen een kans op zijn opiniesite Jalta. Lees hier het hele stuk terug.

Die hetze is waarschijnlijk terug te voeren op het feit dat Livestro de uitkomst van het Nederlandse referendum over het associatieverdrag met Kiev volkomen verkeerd inschatte, terwijl ik een bescheiden rol speelde in de opinievorming door argumenten voor een 'nee' aan te dragen.

Zo beargumenteerde ik het onverstandig te vinden dat de Europese Unie probeert om voormalige Sovjet-republieken aan zich te binden. Ik waarschuwde bovendien voor de demonisering van de - door Livestro verafschuwde - Russische president Vladimir Poetin.

Die analyses schoten bij Livestro kennelijk in het verkeerde keelgat. Sindsdien beschuldigt hij mij in een niet aflatende reeks tweets ervan 'extreem-rechts gedachtengoed' te verspreiden. Ook geeft hij medewerkers van zijn website Jalta de gelegenheid mij verdacht te maken door leugens over mij te publiceren.

In zijn 'essay' in de Volkskrant volgt Livestro ditzelfde procedé. Concreet noemt hij drie bepalende momenten: ik zou hebben gewaarschuwd voor een 'clash'. Ik zou twijfels hebben geuit over de integriteit van de Syrische hulporganisatie White Helmets en ik zou westerse media als 'gelijkgeschakeld' hebben omschreven. Allemaal redenen om mij een 'complotdenker' met 'radicaal-rechtse' sympathieën te noemen.

Maar wat is er zo opzienbarend aan die uitspraken? Dat zich in onze samenlevingen een 'clash' afspeelt met agressieve vertegenwoordigers van de radicale islam hebben de aanslagen in Manchester en Londen weer bevestigd. In de woorden van veiligheidsanalist John Schindler zijn we inmiddels aanbeland op het niveau van 'low-grade guerrilla warfare'.

Dan de White Helmets. Over deze hulporganisatie duiken telkens weer verhalen op die duiden op samenwerking met islamistische rebellengroepen. Wegens het ontbreken van verslaggevers op de grond is het lastig om die geruchten te bevestigen of te ontkrachten. Maar in ten minste één geval werden vrijwilligers van de White Helmets geschorst omdat zij assisteerden bij de nasleep van de executie van een man in het stadje Jasim.

Het lijkt me de taak van iedere journalist die zich met het conflict in Syrië bezighoudt om te onderzoeken of de berichtgeving uit de regio, waaronder die over de White Helmets, is gecompromitteerd. In de ogen van Livestro ben je dan kennelijk een complotdenker.

Dit brengt me bij diens laatste verwijt. Ik heb Nederlandse media 'gelijkgeschakeld' genoemd. Dat is een hyperbool voor de reëel bestaande situatie in ons land, waarin de media over een opvallend aantal dossiers nagenoeg identiek berichten. Of het nu om Poetin, Oekraïne, Trump, de islam, de multiculturele samenleving of de oorlog in Syrië gaat: er is nauwelijks sprake van een diepgaand debat. Tegendraadse commentatoren worden al snel als 'islamofoob', 'Putinversteher' of 'racist' in de hoek gezet.

Toen rond het Oekraïne-referendum wél een ander narratief hoorbaar werd - over Rusland, Oekraïne en de Europese Unie - bleek hoe groot de afkeer is bij een deel van de 'gevestigde orde' van alternatieve informatiebronnen. Een van degenen die deze weerzin het meest virulent onder woorden brachten, is Joshua Livestro. Mede door, zoals hijzelf later toegaf, volop 'de Poetin-kaart te spelen' en het tegenkamp ervan te beschuldigen 'dat het feitelijk met Poetin in bed lag'. Inderdaad: zonder enig bewijs.

Dit is de man die mij en anderen verwijt te kwader trouw te zijn. Ik zou zeggen: zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.

Wat ontzettend triest en sneu dat je als krant gedwongen bent om zo'n stuk te plaatsten ... Dan ben je echt wel heel diep gevallen.

Overigens: wat een gore J..d is die J. Livestro uitleg of detail ... Precies dezelfde taktieken als A. Grunberg uitleg of detail .

En nog een overigens: de Volkskrant moest naar aanleiding van het stuk van de Jood en Joodsist Livestro nog een corrigerend stuk plaatsen. Je zou zeggen: bij uitstek iets om op in te gaan door de Ombudspersoon van de Volkskrant. Maar die Ombudspersoon is op dit moment Annieke Kranenberg uitleg of detail . En Annieke Kranenberg behoort ook de Joodse en Joodsistische sekte. Dus niets geen commentaar over dit twee maal gecorrigeerde stuk van de Jood en Joodsist Livestro.

De meest rabiate linksfascist bij Joop.nl, ook wel bekend als "De Idioot van Rotterdam", is nog even behulpzaam in het uitduiden van de omvang van de rechtse samenzwering - aanleiding: een racistische bijdrage op Ku Kluz Klan-niveau van de zwarte raciste Anousha Nzume uitleg of detail , waar "De Idioot" toch een beetje boos over is, want hoogst contraproductief natuurlijk. Maar voordat hij toekomt aan het schelden op die stomme zwarten ... (Joop.nl, 08-06-2017, Han van der Horst - Historicus uitleg of detail ):
  Krijg allemaal het lazarus en fuck de angst- en de haatzaaiers

Al dat gejaag op elkaar, al dat aanwijzen van schuldigen en zondenbokken levert geen enkele bijdrage aan de oplossing van de grote maatschappelijke problemen in Nederland.


... dan weer verschijnen Sylvana Simons of Anousha Nzume ten tonele om hun beschuldigingen te uiten. Ook zij weten het kwaad te lokaliseren. ...

... moet er natuurlijk eerst uitgedeeld worden aan de ware schurken in ook dit verhaal:
  Nu eens grijnst op de televisie Wierd Duk ons aan om te vertellen wat je allemaal niet mag zeggen en wie er worden ontzien. Dan weer verschijnen Sylvana Simons of Anousha Nzume ten tonele om hun beschuldigingen te uiten. Ook zij weten het kwaad te lokaliseren.
    Waar Wilders, Duk of Baudet ...

Waarmee maar weer eens bewezen is dat idioten soms ook nuttige idioten kunnen zijn ...

Het gaat steeds minder met de multiculturele samenleving (de moslimaanslagen hebbe nu de wekelijkse frequentie bereikt), en in een poging tot tegenwicht probeert de Volkskrant nu al een tijdje echt de fijnste korsten van de bodem van de beerput te schrapen - hier aangaande Wierd Duk (GeenStijl, 26-06-2017, door Van Rossem uitleg of detail ):
  Redacteuren @volkskrant stalken en intimideren ondergedoken bron van Wierd Duk

Op - uitgerekend - 1 april tekende Wierd Duk het verhaal op van een Tsjetsjeense ex-moslima, die in een YouTube-video waarschuwt voor de islam. Aan de echtheid van de video werd getwijfeld, dus zocht de vrouw wie anders dan Woke Duk op om haar verhaal in het AD te vertellen. En nu probeert de Azaanbode dáár de echtheid weer van in twijfel te trekken. Volkskrantredacteuren @Tom Kreling (ex-NSB Handelsblad en een fervent Duk-denier) en @Robert van der Noordaa (een opzichtige Sorostrekpop met belangen in Oekraïne, die vuil spel niet schuwt) zijn op kruistocht tegen Wierd en hebben daarvoor de anonieme Tsjetsjeense ongevraagd thuis opgezocht. De vrouw, die omwille van haar levensgevaarlijke afvalligheid zelfs door haar eigen familie bedreigd wordt en dus niet voor niets anoniem wilde blijven, verklaart tegenover GeenStijl dat ze is 'gestalkt en overvallen' door de Volkskrantsujetten."Tom Kreling is bij mij ongevraagd binnen gevallen. Hij had informatie bij zich die hij niet op Twitter of FB kan vinden. Hij loog dat hij m'n nummer van Twitter heeft gehaald, want die heb ik daar niet staan", zo vertelt ze ons. Ook Van der Noordaa ging ver in zijn leugens: "Hij benaderde mijn contacten op Twitter en wilde meer over mij weten. Hij loog er bij dat hij al een afspraak met mij had, dat hij informatie over mij als vooronderzoek aan het verzamelen was. Toen Kreling bij mij opdook, beweerde hij dat hij geen interview wilde. Daar ging het hem niet om. Hij zei wel: 'Waarom zeg je in dat artikel dat je onderdoken leeft, terwijl je hier een zaak hebt een een gelukkig (!?) leven leidt?' Ik legde uit dat het omwille van mijn veiligheid noodzakelijk was om bepaalde zaken te verzwijgen en dat ik zelf erop heb aangedrongen dat Wierd Duk dit zoals ik zei zou publiceren." Bijgesloten zat een screenshot van berichten van Van der Noordaa aan contacten van de vrouw, waarin hij suggereert dat hij binnenkort een afspraak met haar heeft, en vertelt dat hij al drie weken (!) contacten aan het naspeuren stalken is in haar netwerk:GeenStijl beschikt over meer details dan in dit topic vermeld zijn, maar omdat wij wel rekening willen houden met de wens van de vrouw om anoniem te blijven, laten we enkele zaken hier achterwege. Allemaal komen ze er op neer dat de Volkskrantstalkers geen enkele interesse hebben in de vrouw of haar verhaal, maar er enkel op uit zijn om Wierd Duk te "ontmaskeren". En terwijl het verhaal van Wierd nog altijd recht overeind staat, is er door de Volkskrantmeute een vrouw geïntimideerd die om zwaarwegende veiligheidsredenen anoniem wenste te blijven. ...

Tot zo ver de beerput - volg zelf maar de links. GeenStijl voegt er iets aan toe dat niet anders gezien kan worden als een zeer cynische grap:
Kortom. Dit wordt weer een flinke dobber voor de VK Ombudsvrouw.

Mevrouw Annieke Kranenberg uitleg of detail is, zoals al gezien, van hetzelfde laken een pak.

Hé, al een tijdje rusitg geweest, maar daar is, ondanks het reeds aangebroken zijn van het vakantieseizoen, één van onze "kwaliteitskranten" weer - het moet via GeenStijl, want geen abonnement en dan is het commentaar ook ingebouwd (GeenStijl, 17-07-2017, door Mosterd uitleg of detail ):
  Kuitenbrouwer (NRC) flikkert Duk, Roos en Baudet onder de bus. Wie wint?

Juist ja ... Wat natuurlijk slechts één ding illustreert: hoe zeer van de pot gerukt NSB Halalblad ("De stokslagen vallen echt mee" uitleg of detail ) is.
    GeenStijl houdt haar commentaar nogal geserreerd:
  Toet toet daar is de NRC-bus met Peter Vandenkaraktermoord achter het stuur! Langs de kant van de weg staat columnist Jan Kuitenbrouwer mensen als Duk, Roos en Baudet onder de bus te flikkeren. Zijn 'radicaal-rechtse' mensen knettergek of zijn ze strategisch knettergek? Is Wierd Duk wel goed bij zijn hoofd?! Discours! ...

Dat 'Peter Vandenkaraktermoord' staat voor hoofdredacteur Peter Vandermeersch, iemand die een zo glibbergriezelige hypocriet en islamist is dat zelfs ... Nou ja, verzin zelf maar een superlatief.
    Overigens is dat NRC Handelsblad  ook het medium dat de actie uitleg of detail is  gestart voor het verdwijnen van GeenStijl onder de smoes dat de terminologie "Zou u haar doen?" ("Wilt u vrijwillig seks met haar hebben?") zo diep beledigend was. Daarmee vergeleken is de "Zou u hem doen?"-versie van NSB Halalblad het toppunt van intieme vrouwvriendelijkheid.

Inmiddels is volkomen duidelijk dat hier sprake is van de voorloop naar een burgeroorlog uitleg of detail : Joden, moslims, negers en politiek-correcte elite tegen de gewone tweederde tot meer van de bevolking. Dus dat je bij de Duk-haters ook moslims werkende aan een universiteit treft, is dan vanzelfsprekend:

In Charlottesville, Amerika, hebben extreem-linkse demonstranten een groep extreem-rechts demonstranten aangevallen, omdat de rechtse demonstranten een beeld van een generaal uit de Amerikaanse burgeroorlog wilden behouden wat de extreem-linksen willen slopen. Ook weer: elite tegen volk. En de demonstranten namens de gewone bevolking hebben het ook al helemaal door - ze riepen onder andere "The Jews won't replace us". Waar de Joden dus inderdaad druk mee bezig zijn, met als resultaat, onder andere, de aanwezigheid van haters zoals Nadia Bouras, lid van de beweging van het  neo-nazimoslim-terrorisme, die de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid willen slopen. Betaald door de elite.

Zo. Van de intimidatiecampages gevoerd van achter de burelen van de Universiteit Leiden bezet door haatmoslims uit achterlijke culturen, naar die van de linksfascistische omroep-organisaties (Joop.nl, 12-12-2017. uitleg of detail ):
  SCP: Het gaat goed met Nederland!

In tegenstelling tot wat sommige politici, opiniemakers en de mensen die Wierd Duk mailen graag roepen ...

Dat de intimidatiecampagnevoerders het goed vinden gaan met Nederland is logisch: de helft van de grote steden wordt bewoond door import uit achterlijke culturen, en bestuurd door import uit achterlijke culturen. De strijd om de omvolking van Nederland gaat goed voor ze. Mede door de intimidatiecampagne tegen iedereen die zich hier tegen uitspreekt zoals hier die tegen Wierd Duk. Die dat dus ook niet meer durven zeggen tegen het SCP. Een instituut van de soort dat met 98,2 procent zekerheid wist te voorspellen dat Hillary Clinton ging winnen. Omdat in Amerika de intimidatiecampagnes net zo succesvol waren. Dit ondanks ... (Joop.nl, 08-12-2017, door Maarten Middelkoop - Historicus  uitleg of detail ):
.
  Wie Jesse Klaver ...

... Uit lafheid tolereert links het racisme. Want wie zegt identiteitspolitiek af te zweren, die zegt eigenlijk: ik tolereer racisme. Het is de capitulatie aan rechts. Het is een strategische aftocht voor de aanstormende hordes van Wilders, Buma, Rutte en Baudet. ...
... Het is ingegeven door de angst voor intimidatiecampagnes van geenstijl.   ...

... de intimidatiecampagnes van GeenStijl.
 

Naar Landverraad , of site home