WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Nieuwsuur, Trump

21 aug.2016

In Amerika is in de aanloop naar de presidentsverkiezingen in november 2016. Sinds miljardair Donald Trump de Republikeinse nominatie heeft veroverd, probeert de gezamenlijke bestuurlijke elite om hem onderuit te halen. Onder aanvoering van de media. Onder aanvoering van The Jew York Times van Brooks, Friedman, Cohen enzovoort.
    Trump heeft namelijk iets gedaan dat de kern van het Joodse bestaan raakt: hij heeft de vrije immigratie ter discussie gesteld. Niet eens in het algemeen, maar aangaande moslims. Als reactie op aanslagen door moslims in Amerika. Net als in Europa door geïmmigreerde moslims. Kort achter elkaar twee stuks. Na eerdere door die Tsjetsjeense broers en door majoor Hasan.
    Een volkomen rationele reactie dus om geen moslims meer toe te laten - je haalt de terroristen nooit uit de stroom.
    De Joden en Joodsisten van de elite waren uitzinnig van woede.
    De week na de afloop van de Democratische Convertie organiseerden ze iedere dag een nieuwe "onthulling".
    Dat begon allemaal wat op te vallen:


Uit: De Volkskrant, 03-08-2016, column door Derk Jan Eppink, senior fellow bij het London Policy Center in New York

De ontmaskering van de Amerikaanse media

Tussentitel: De bijnaam van de 'neutrale' zender CNN luidt: Clinton News Network'

WikiLeaks hangt met zijn publicatie van e-mailwisselingen niet alleen als donkere wolk boven de Democratische partij, maar ook boven Amerikaanse media. Mainstream media gedragen zich als schoothondjes tegenover Democratische kopstukken, blijkt uit onthullingen van Wikileaks. Amerikaanse media zijn niet meer de spiegel van de samenleving maar buiksprekers van het politieke establishment.    ...
    Zoals overal worden in Amerika verkiezingen gewonnen of verloren op televisie. Zich neutraal noemende zenders: ABC, CBS, NBC, CNN. Aan de linkerzijde MSNBC; de rechterzijde Fox News. ...
    CNN bediende Clinton het best. Op 28 maart kreeg presentator Jake Tapper niet al te lastige vragen aangeleverd om aan Clinton te stellen. Gastenpanels van CNN zitten vol met Democraten. Verkiezingsstrateeg Paul Begala vroeg, zo bleek uit gelekte mails, de Clinton-campagne vooraf wat hij op televisie moest zeggen. Bijnaam van de zender: 'Clinton News Network'.
    Andere zenders zijn evenmin neutraal. Zo gaf George Stephanopoulos, ex-medewerker van Bill Clinton en huidig politiek verslaggever van ABC, de Clinton Foundation 70 duizend dollar. CBS zond in het gerenommeerde programma 60 minutes aan de vooravond van de Democratische conventie een interview uit met Clinton en running mate Tim Kaine. Vragen en antwoorden over de onthulling van Clintons mails door WikiLeaks werden verstopt op de website.    ...
    ABC, CBS, CNN, NBC, MSNBC zijn allemaal tegen Trump. ...


Red.:   En dat was nog voorafgaande aan de "Destroy Trump Week" ...
     En aan deze week gaat Nieuwsuur aandacht besteden:

Of is het andersom? De presentator neemt alvast een voorschotje op het "De waarheid ligt in het midden" : "Trump maakt ons zwart door ons er van te beschuldigen hem zwart te maken" ...
    De uitzending zelf hier uitleg of detail (Nieuwsuur, 20-08-2016, na 8:38 min.) - de weergave alhier is altijd lastig met elektronische media ... .
    Wat er volgde was één van de meest neutrale uitzendingen van Nieuwsuur ooit.
    In plaats gewoon pure eenzijdigheid, begon het met een interview met de neige persoon de Nederlandse taal machtig die de mediapropaganda tegen Trump aan de orde heeft durven stellen, de bovenstaande Derk-Jan Eppink. Het interview is doorspekt met stukjes van Trump en stukjes vanuit de Amerikaanse media - gericht tegen Trump. Het duurt van 9:21 min. tot 14:26 min.
    Daarna volgt het weerwoord. Een ander interview. Het duurt van 14:45 min. tot 19:38 min. Ononderbroken door andere beelden. Aan het woord is iemand die betoogt dat de media strikt neutraal zijn, en dat ze gewoon rapporteren hoe Trump is. De presentator, de al langsgekomen Eelco Bosch van Rosendaal, oud-Amerikacorrespondent en zo Amerikanofiel als een Amerika-correspondent, slaat af en toe wat kirrende kreetjes tussendoor.
    De deskundigen is een alhier onbekende genaamd Robert Shapiro - kennelijk één of andere professor.
    Robert Shapiro is lid van de club die de hetze tegen Trump aanvoert. Hij is een Jood.
    Verder commentaar over zaak zelve overbodig.
    En dit was dus één van de meest neutrale uitzendingen van Nieuwsuur ooit.
    De rest is nog veel meer propaganda voor het Joodsisme.
    In de strijd tussen Joden en beschaving ...

... staat Niewsuur en de rest van de Nederlandse media keihard achter de Joden en hun Joodsisme.
    Net als de rest van de media. Zie ook Arnon Grunberg uitleg of detail , Olaf Tempelman uitleg of detail , Diederik Samsom uitleg of detail , Judith Sargentini uitleg of detail , Bert Wagendorp uitleg of detail en de rest van de bende van Lucifer uitleg of detail uitleg of detail  .
    Oh, waarom kon er toch een weerwoord komen? Van die Derk-Jan Eppink. Dat is omdat die Derk-Jan Eppink in Amerika werkt. En niet in Nederland. Als iemand in Nederland zoiets dergelijks zou doen, zou hem daarna door Arnon Grunberg, Olaf Tempelman, Diederik Samsom, Judith Sargentini, Bert Wagendorp, de rest van de bende van Lucifer en hun Joodsistische collaborateurs het werken en dus leven onmogelijk gemaakt worden.


Naar Landverraad , of site home .