Aanslagen, deel I

Het is augustus 2015, en er is een "vluchtelingen"crisis.

De oplossing van die crisis is volgens de hele elite in Europa "heel moeilijk".

De werkelijkheid: het is uiterst simpel: pik alle bootjes op bij de kust waar ze vandaan komen, meestal Libië, en zet ze af op het strand van Libië.

Na een maand is het gedoe afgelopen.

Het is augustus 2015, en er is weer een aanslag gepleegd door moslims.

De oplossing van die aanslagen is volgens de hele elite in Europa "heel moeilijk".

De werkelijkheid: het is uiterst simpel: zet per poging tot aanslag per land 100 duizend moslims uit. En per slachtoffer nog een 20 duizend extra.

Na nog maximaal 10 aanslagen is het gedoe afgelopen.


P.S.
De visie uit politiek-correcte hoek (nu.nl, 24-08-2015)

Arie Boomsma bezorgd om islamitische vrienden na reacties tv-programma

Arie Boomsma heeft in een blog gereageerd op kritiek op zijn nieuwe tv-programma, waarin hij met tot islam bekeerde jongeren op pad gaat. ...


De presentator schrijft ook het incident in de Thalys vrijdag, waarbij een 25-jarige man die met onder meer een kalasjnikov door de trein liep, werd overmeesterd.    ...
    "Het gaat binnenkort natuurlijk een keer mis. Een extremist die in ons eigen land het vuur opent op het marktplein in Gouda, of tijdens een concert op het Museumplein. Ik maak me na zo'n drama nog meer zorgen om het welzijn van mijn islamitische buren en vrienden."

Merk op hoe Arie en de rest van de politiek-correcte elite zich totaal geen zorgen maken over het lot van zijn Nederlanders buren, en andere Europeanen die de moslims zo dolgraag willen vermoorden. Dat willen vermoorden van Nederlandse buren en andere Europeanen noemen ze namelijk 'een incident'. En een incident is iets waar je je geen zorgen over hoeft te maken.

Maar dat is ook begrijpelijk, want die moslims hebben tenslotte alle recht op 'incidenten', want geïnspireerd door Allah, Mohammed, kalifaat en sharia. En alle goede moslims willen exact datzelfde: Allah, Mohammed, kalifaat en sharia. En niemand maar dan ook werkelijk niemand heeft het recht ze dat te ontzeggen. Want dat is vrijheid van godsdienst.

Het vermoorden van Nederlanderse buren en andere Europeanen is vrijheid van godsdienst.

Volgens politiek-correcte-Nederlanders als Arie Boomsma.

Anders zouden ze zijn voor datgene dat het vermoorden van Nederlanders en andere Europeanen door moslims voorkomt: het uitzetten van moslims.


P.P.S.S.:
Kijk ook eens even naar Opsporing Verzocht van 25-08-2015. En zie het zoveelste geval van Marokkanen die Nederlandse bejaarden martelen onder het mom van "misdaad'". Het is gewoon puur weerzinwekkend gewelddadig racisme van de soort "Ku Klux Klan sleept neger aan de bumper door de straten" - uit wraak voor hun culturele nederlaag. Deze weerzinwekkende misdaden zijn dusdanig frequent, dat de rücksichtslose uitzetting van alle Marokkanen de gepaste oplossing is. Wij Nederlanders en vooral onze bejaarden moeten niet langer hoeven lijden onder het Marokkaanse Rifgajes.


   Rijnlandmodel - 24 augustus 2015


[an error occurred while processing this directive]