Islamitische ploertigheid en barbarij


De actuele aanleiding is van een monotone eenvormigheid: (GeenStijl.nl, 06-03-2014, door Johnny Quid)

 

Hey. Homo kapot gemaakt in prachtwijk

Het is weer zo ver. In de achterstandswijk Liendert in Amersfoort koopt een homofiele meneer een flatje. Inmiddels zit hij op een schuiladres die de gemeente hem heeft aangeboden en kan hij geen kant op. Want kapotgepest. Hier gaan we weer. Even wat OMFG-quotes van de 27-jarige Henk uit het artikel van AD: 'Al snel kreeg ik te maken met allochtonen die het op mij voorzien hadden. Een stuk of 30, 40. Als homoseksueel heb je volgens hen geen recht op een leven, en moet je dood.' Of wat dacht u van: 'Ik kon de hond niet uitlaten of naar de supermarkt zonder bedreigd te worden. Ze gooiden ook stenen door mijn autoruiten en naar mijn hond.'


Al zo vele malen eerder gehoord en gelezen.

Niet zo vaak in de Volkskrant, of haar zusterpublicaties als NRC Handelsblad, Trouw, Vrij Nederland, De Groene Amsterdammer, Nieuwsuur, De Wereld Draait Door, Pauw & Witteman, Buitenhof, enzovoort.

Maar wel daar waar er geen censuur heerst. Dus

De reacties daar waar er geen censuur heerst zijn voorspelbaar. Maar slechts een enkel is zo treffend als deze:
 
  Dat is de eerste Henk van Wilders die weggepest wordt. Nu Ingrid nog.....

Tot 5% islam in een samenleving --> sociale onrust, intolerantie en bedreigingen.
5% tot 10% islam --> vrijheid van meningsuiting wordt aangetast, oorspronkelijke bewoners weggejaagd, segregatie en politieke onrust.

10% tot 25% islam --> verregaande onlusten en destabiliteit van de samenleving.

25% en meer islam --> Zie Kosovo en voormalig Joegoslavië.
50% of meer islam: Totale dictatuur, verval van wetenschap, onderwijs, gezondheidszorg en welvaart. Andersdenkenden worden vervolgd, geïsoleerd of gedood. Zie Saoedi-Arabië, Iran, Pakistan etc.


En zo gaat het op de hele wereldbol, overal waar de islam als sprinkhaan neerstrijkt gaan hele samenlevingen kapot.
Nu is de vraag: welk weldenkend mens wil nog met het gezwel dat islam heet in dialoog?
En verder: hoezo zou de islam in Nederland wel vreedzaam kunnen samenleven met de oorspronkelijke bevolking, terwijl dat op de hele wereldbol niet lukt?

kwark001 | 06-03-14 | 08:48 | + 300 -

Dit allemaal wetende en constaterende, is de term verbijsterend voor de houding van  de Volkskrant, NRC Handelsblad, Trouw, Vrij Nederland, De Groene Amsterdammer, Nieuwsuur, De Wereld Draait Door, Pauw & Witteman, Buitenhof, enzovoort, een grofstoffelijk en godvergeten eufemisme.

De redactie van GeenStijl kan daar niets aan doen.

De reageerders bij GeenStijl kunnen daar niets aan doen.

Deze redactie kan daar niets aan doen.

Ter vervanging en ter compensatie van de oneindige hoeveelheid die deze mensen er niet aan kunnen doen dat de VolkskrantNRC Handelsblad, Trouw, Vrij Nederland, De Groene Amsterdammer, Nieuwsuur, De Wereld Draait Door, Pauw & Witteman, Buitenhof, enzovoort, er niets aan wíllen doen, hier, samengevat, in een poging de moslims aan te spreken daar waar ze mogelijkerwijs nog enigszins gevoelig en corrigeerbaar zijn, de publicatie van de volgende conclusie uit dit geheel:

  Moslims zijn psychopate ploerten. En barbaren.

Een belediging die noodzakelijk is, want anders gaat dit nog eens heel fout aflopen.


P.S.

  @kwark001 | 06-03-14 | 08:48
"Dat is de eerste Henk van Wilders die weggepest wordt. Nu Ingrid nog....."
Ingrid wordt al jaren voor hoer uitgemaakt en of na gesist,terwijl haar oma waar ze naar vernoemd is wordt overvallen..beroofd en in elkaar geslagen word.(soms wel tot de dood er op volgt.

Welles! Nietes! | 06-03-14 | 09:10 | + 22 -

P.P.S.S.
Lees in de koran of hier uitleg of detail wat ze van ons vinden: wij zijn geen mensen. Vandaar het beschreven gedrag. Ondermensen mag je dit allemaal aandoen. Zie ook het Joodse "Uitverkorene" of  "Übermensch" dat de bron van dit alles is. Allemaal psychopathie.

P.P.P.S.S.S.
We gaan hier nog wat beelden verzamelen. De eerste uitleg of detail .
 

   Rijnlandmodel - 6 maart 2014[an error occurred while processing this directive]