Medeplichtigheid

Groot nieuws!

De Volkskrant erkent dat alle moslims medeplichtig zijn aan terrorisme.

Kijk maar:

Volkskrant.nl, 27 maart 2012, door Erik de Kruijf uitleg of detail :

 

'Iedere katholiek is medeplichtig aan psychisch leed'

'Iedere katholiek draagt hoe dan ook bij aan het in stand houden van een instituut dat door de rigide standpunten ten opzichte van bijvoorbeeld voorbehoedsmiddelen en celibaat nog steeds schrikbarend veel ellende veroorzaakt. Aan die harde waarheid kan en mag je je als lid van een dergelijke organisatie niet onttrekken', meent Erik de Kruijf.

Tussentitel: Iedereen die in lange rokken en stemmige pakken twee keer per zondag klakkeloos beaamt wat er van de kansel geroepen wordt, is medeplichtig - Erik de Kruijf

Wat dus naadloos, letterlijk naadloos, vertaald kan worden in het volgende:

 

'Iedere moslim is medeplichtig aan terroristisch leed'

'Iedere moslim draagt hoe dan ook bij aan het in stand houden van een instituut dat door de rigide standpunten ten opzichte van bijvoorbeeld koran en hadith nog steeds schrikbarend veel ellende veroorzaakt. Aan die harde waarheid kan en mag je je als lid van een dergelijke organisatie niet onttrekken', meent Erik de Kruijf.

Tussentitel: Iedereen die in hoofddoeken en djellaba's klakkeloos beaamt wat er van de minaret geroepen wordt, is medeplichtig - Erik de Kruijf

Dus schreef de redactie het volgende voor de reactieruimte van Volkskrant Opinie:

  Dit is volkomen equivalent aan "Iedere moslim is medeplichtig aan terrorisme". Dat laatste wordt zorgvuldig uit de media geweerd. Die media zijn volkomen daarom corrupt. Het zal, indien niet hier gepubliceerd, elders zijn plaats wel vinden, ooit boven water komen, en meegenomen in een verrekening, zo niet afrekening.

En natuurlijk werd dat niet geplaatst. Afrekening wordt steeds meer waarschijnlijk ten opzichte van verrekening
 

   Rijnlandmodel - 27 maart 2012[an error occurred while processing this directive]