Racistische discriminatie

Alle aandacht richt zich op het ogenblik op de haatmoslims van ISIS die huishouden in Irak. Daarbij wordt een link gelegd met extremisten onder de moslims die in Nederland verblijven.

Het echte grote gevaar is natuurlijk de rest. Dat zijn er veel meer, en ze sympathiseren voor circa 90 procent met de terroristen van ISIS, omdat het mede-soennieten zijn. De overigen zijn sjiieten, voornamelijk Iraniƫr, en die hebben gloeiend de pest aan elkaar vandaar die toestanden in Irak en Syriƫ.

En een nog groter gevaar zijn de Nederlanders die deze vijfde colonne steunen. Onze interne vijfde colonne

Die zo zeker zijn van hun machtspositie, dat ze al tot regelrechte racistisch anti-Nederlandse discriminatie zijn overgegaan.

Want wat is racistische discriminatie? Dit is racistische discriminatie:
 


Dit is goor Nederlands, blank, anti-gekleurd, Ku Klux Klan racisme. Met witte puntmutsen en brandende kruisen in de tuin.

En wat is geen racistische discriminatie? Dit is geen racistische discriminatie:
 


Dit is gewoon de natuurlijk vervulling van behoeftes en wensen van culturele aard.

Dit geheel in tegenstelling tot de natuurlijke behoeftes en wensen van bejaarden van Nederlandse afkomst, wier culturele behoeftes en wensen bestaan uit het in een haat-moskeen-, haat-halal-, en haathoofdoeken-vrije omgeving hun dagen te slijten.

Maar dit is allemaal de wenselijke maatschappelijke orde.

Want iedereen weet dat moslims de Uitverkorenen van Allah zijn, die dus van Scheppings Wege superieur zijn aan alle andere gelovigen. Dat zijn Verdwaalden

En die volkomen het recht hebben om alle nog ergere gevallen, Ongelovigen, uit Allah's schepping te verwijderen.

En het is zo'n goede zaak dat de Nederlandse elite ze daarbij helpt.

..........


Noot:
Met dank aan GeenStijl.nl.
 

   Rijnlandmodel - 25 juni 2014