Nomadisme: 800 miljoen


Een bericht van het front van een maatschappelijke strijd dat men gewoonlijk uit het licht houdt (Telegraaf.nl, 13-04-2016, door Alexander Bakker en Jan-Willem Navis):

 

Asielcrisis kost 800 miljoen euro

Het opvangen van vluchtelingen heeft vorig jaar 800 miljoen euro gekost. Zoveel heeft het Centraal Orgaan Asielzoekers uitgegeven aan bed, bad en brood voor de duizenden vluchtelingen die naar Nederland kwamen.


Een probleem.

Zou je zeggen.

Maar er is een oplossing (de Volkskrant, 13-04-2014, hoofdredactioneel commentaar, door Sander van Walsum ):
 

Mbo'ers in de knel

... is het pijnlijk dat juist leerlingen op het mbo ernstige nadelen ondervinden van de afschaffing, in 2015, van de Wet tegemoetkoming onderwijsbijdrage en schoolkosten. Die maatregel maakte deel uit van de reductie van het aantal regelingen - van elf tot vier - voor ouders met kinderen. Deze bezuinigingsmaatregel is goed voor een opbrengst van 800 miljoen euro


Oftewel:
 

Mbo-bezuiniging levert 800 miljoen euro


Nou, komt dat niet prachtig uit ... Die 800 miljoen die gestolen zijn van de Nederlandse ouders met mbo-kinderen, de lagerbetaakden, kunnen rechtstreeks naar de opvang van de asieleisers.

Want die opvanmg van asieleisers is een veel belangrijkere zaak, want anders zouden degenen die die plannen voor de mbo-ouders hebben gedacht:... zichzelf kunnen gaan voelen als dit:U als mbo- of andere gewone Nederlanders kan daar weinig aan doien. Als u naar het stemhokje gaat, heeft u bijna alleen maar keuze uit wie u gaat behandelen als:Daarom geeft deze redactie u een advies.

Denkt u ook eens aan dit:Veel sterkte bij uw overwegingen!


P.S.:
Die 800 miljoen is natuurlijk slechts een fractie van wat er in totaal van blank naar zwart Nederland gaat. Dat bedrag loopt inmiddels in de tientallen miljarden, per jaar, denk maar aan die bezuinigingen van 30 miljard uit 2012-2015.


P.P.S.S.
Dit beleid heeft de hartelijke steun van elite en media, met name de poltiek-correcte, en nog specifieker de Volkskrant, die zich met alle macht inzet voor nog meer overdracht naar zwerten (de Volkskrant, 14-04-2016, column door Bert Wagendorp):
  Realpolitik

Premier Rutte zei gisteren in de Tweede Kamer dat hij weinig trek heeft in een Nederlands onderzoek naar de vraag of Turkije Syrische vluchtelingen terugstuurt naar Syrië. ...
    Moreel is er van alles aan te merken op de deal ... Maar als de Kamer die had willen voorkomen, had ze zich in januari moeten uitspreken voor de ruimhartige opvang van nog een paar honderdduizend Syriërs ...

En de volgende bijdrager heeft zo'n zelfde aantal in gedachten (de Volkskrant, 15-04-2016, column door Arnon Grunberg):
  Erdogan

De vraag hoe het gedicht waarin de Duitse komiek Jan Böhmermann de Turkse president Erdogan beledigd zou hebben ...
    Ik zeg: liever miljoenen vluchtelingen in de EU dan één Erdogan in Turkije.

Maar dat is dan ook omdat dit mes aan twee kanten snijdt: bij de blanke Nederlanders wordt het vlees eraf gesneden, en er komen steeds meer zwarten bij zodat de blanke Nederlanders straks minderheid in eigen land zijn.
   Maar deze beide bijdragers, net als vele andere bij de Volkskrant, zijn dan ook allemaal van dezelfde club als deze:
   Rijnlandmodel - 15 april 2016[an error occurred while processing this directive]