WERELD & DENKEN
 
 

Haatzaaiers, moslims: Nasrdin Dchar

27 aug.2016

Nasrdin Dchar is acteur met een nep-Kalf. Een filmprijs die hij toebedeeld kreeg omdat hij als Rifberber een Rifberber speelde, wat hij inderdaad nogal authentiek overkomend deed, en wel omdat hij een Rifberber is.

Dus Prijs.

Hij riep bij de uitreiking op televisie dat hij een "Fokking moslim" was ...... en heel politiek-correct Nederland kwam klaar.

Sinds die tijd is hij gaan haatzaaien.

Logisch.

Hoe?

Zie de laatste promotie voor zijn nieuwste project, vol trots door Joop.nl op haar website overgenomen (Joop.nl, 27-08-2016 uitleg of detail):

  Nasrdin Dchar ... op LowlandsOp Lowlands kan je genieten van muziek, optredens, kunst maar ook van speeches en verhalen van professionals. Acteur Nasrdin Dchar was ook op het festival te vinden om zijn solidariteitsinitiatief Ieder1 te promoten. Hij betrad het podium en sprak Nederland, die hij zich voorstelde als een persoon, eens flink toe: ‘je gaat echt fucking slecht soms!’. Hij had het onder andere over etnisch profileren, ‘deislamiseren’ en het gebrek aan empathie in de samenleving.    ...

En hij noemde er nog meer voorbeelden bij: "allochtoon, vreemdeling, buitenlander, bontkraag, zelfmoordbom, geitenneuker, antisemiet,  Turk" ... Allemaal was het hem toegevoegd door Nederlanders. En dan had je dus ook nog dat 'etnisch profileren', ‘deislamiseren’ en het gebrek aan empathie.

Aanleiding voor deze kreet:

  Nasrdin Dchar emotioneel op Lowlands: ‘Nederland waar ben je mee bezig?’


En dus moet Nederland veranderen waarvoor de actie Ieder1.

Maar hoe moet Nederland dan veranderen?

Nederland moet dus niet worden als Nederlanders, want die schelden op Nasrdin Dchar en dus vermoedelijk alle Nasrdin Dchar's want anders hoef je geen actie te starten over uitschelden voor "allochtoon, vreemdeling, buitenlander, bontkraag, zelfmoordbom, geitenneuker, antisemiet, Turk" enzovoort.

Dus moet Nederland veranderen richting die mensen die de Nasrdin Dchar's, laten we ze moslims noemen, niet uitschelden voor "allochtoon, vreemdeling, buitenlander, bontkraag, zelfmoordbom, geitenneuker, antisemiet, Turk" enzovoort.

En wie zijn die mensen?

Nou, dat is simpel: die mensen die moslims niet uitschelden voor "allechtoon, geitenneuker..." enzovoort zijn de moslims zelf.

Want als moslims andere mensen zouden uitschelden, zou Nasrdin Dchar ze wel genoemd hebben in dat lijstje van mensen die andere mensen uitschelden.

Kort het maar af tot: Nederlanders zijn fout, en moslims zijn goed.

Dus hoe los je het probleem van het scheldende en andere foute Nederlanders op? Antwoord volgens Narsdin Dchar:

Alle Nederlanders moeten moslims worden!


Want dan is inderdaad Ieder1 en het spreekt volkomen voor zich dat moslims tot in de eeuwigheid nooit in iets anders kunnen en hoeven veranderen.

Zo goed als ze nu al zijn.

Onze reactie:
Nasrdin!!! Nasrdin!!! Nasrdin!!!


Want op deze manier is de burgeroorlog die de moslims zal verdrijven gegarandeerd.

Oh ja, hoe goed zijn die moslims dan wel als je naar de echte wereld gaat kijken? Hier wat beelden van hun onovertroffen goedheid in die echte wereld - een selectie in chronologische volgorde:

 
 
 


Het bewijs: niets aan de hand met die moslims. Het zijn echt alleen die scheldende Nederlanders.

Die Nasrdin Dchar heeft volkomen gelijk met zijn Ieder1 actie!


Addendum 25 sept. 2016
Hier nog even een stukje werkelijkheid achter de Ieder1 actie, opgedoken op de dag van de manifestatie zelf:Oftewel:
IEDER1 MOSLIM
en
DOOD AAN DE PVV


De etnische burgeroorlog komt er aan uitleg of detail .


Addendum 21 jan. 2017
Al een paar maanden niets van Nasrdin de Verbinder gehoord, dus tijd voor wat nieuw Verbinden, met een uitgebreid interview in Volkskrant Magazine (de Volkskrant, Magazine, 21-01-2017, door Nathalie Huigsloot ):
  'Ik schaam me niet voor mijn gevoel'

In zijn solovoorstelling DAD vertelt acteur Nasrdin Dchar (38) over zijn Marokkaanse vader en over zijn eigen prille vaderschap. Een geëmotioneerd gesprek over zijn angst voor de toekomst. 'Het zit me zo hóóg!'

Op de website is de kop inhoudelijk relevanter en goed samnevattend:
  'Een stem op Wilders, voelt als een aanval op mij'

Waarop de voor de hand liggende riposte luidt:
  'Een stem op de islam, voelt als een aanval op mij'

Maar dat is iets waar Nasrdin, zoals gebleken, nog nooit aan gedacht heeft, de Nederlandse kant. Logisch, ook, want dat is de foute kant.
  ... onze ouders veranderen ook, hè! Die zien ook dat het híér allemaal moet gebeuren, dat hun kinderen de normen en waarden van dit land overnemen. ... Alleen: in deze tijd misschien niet meer...'

Hoezo?
'Door de polarisering van de maatschappij. Daardoor grijpen mensen terug naar waar ze vandaan komen. Ik hoor kinderen van 10 roepen dat ze Marokkaan zijn. De derde generatie! Wat nou Marokkaan? Je opa kwam hier naartoe. Je vader is hier geboren, jij ook, en dan ben je Marokkaans? Maar ik snap ze, ik snap waarom ze dat zeggen.'   ...

Juist ja ... De Marokkanen hebben zich voorbeeldig aangepast, en de Nederlanders hebben ze "verworpen". Net zoals de Nederlanders dat gedaan hebben met de Duitsers, Zweden, Finnen en Aziaten die naar hier zijn gekomen en zich ook zo voorbeeldig hebben aangepast ... Die hebben de Nederlanders ook allemaal verworpen. Op deze manier:
  ... ik snap waarom ze dat zeggen.'

Waarom dan?
'Omdat ze hier niet mogen zijn. Omdat alles wat ze lezen, zien, horen, tégen hen is. Dan snap ik dat je daarop teruggrijpt. ... De paniek die in de media is gecreëerd, slaat over naar de echte wereld.'

Merk jij dat ook?
Met overslaande stem: 'Kijk hoe ik praat! Het doet me zó veel. Dat die jonge gasten aan een soort selffulfilling prophecy onderhevig zijn, omdat ze toch nergens aan de bak komen. En dan die middelvinger naar de samenleving opsteken. Jongens die zo veel kansen lijken te hebben, maar die worden uitgekotst. ...

Marokkaanse jongens ... Kansenparels die verworpen worden ...
    Maar Nasrdin probeert wel wat te doen aan die Nederlandse haat:
  Daarom heb ik tien maanden geleden een mail naar het groepje mensen gestuurd waaruit IEDER1 is ontstaan. Er is zoveel aan de hand. We willen zó niet meer in elkaar geloven, zo niet meer met elkaar praten. De háát die ik over me heen heb gekregen door met IEDER1 een parade te organiseren voor saamhorigheid...'

Waarop er dus totaal onbegrij[pelijke reacties kwamen:
  Wat gebeurde er?
'De heftigste was een tweet waarin stond dat ik een paar kogels door mijn kop moest krijgen.'

Omdat?
'Omdat ik zo'n parade blijkbaar niet mag organiseren. Ik moet me volgens die mensen eerst met mijn eigen volk bemoeien. 'Zorg eerst dat je eigen volk normaal is.'

Gunst ... Zouden die reageerders gedacht hebben aan die duizenden Marokkanen die elkaar verdrongen voor het Amsterdamse hotel waar de Marokkaanse koning verbleef? Of die ROC-jongeren die de Nederlanders "Ik neuk jullie allemaal de moeder" toevoegden. Of die draaideurcriminelen? Of die ramkrakers? Of die jihadisten die naar Syrië gingen?
    Nou ja, er stond nog best veel meer maar dit is wel weer voldoende. Op naar de volgende poging tot Verbinden.


Naar Haatzaaien, allochtoon , Allochtonen, vijfde colonne , of site home