WERELD & DENKEN
 
 

Haatzaaien, moslims: gewone moslim

7 jun.2016

Van Naima Ajouaau had deze redactie nog nooit gehoord. Ineens stond ze in de Volkskrant, middenin in de tijd van de discussies rond Sylvana en overig racisme, tweedeling, segregatie enzovoort, met een moslimboodschap. En de vraag was: Hoort dit bij deze discussie? Na enig nadenken werd besloten van wel. En haar op te vieren als "gewone moslim"
   Want die tweedeling en segregatie ontstaan natuurlijk niet tijdens die discussies. Die was er allang voor. Geleidelijk gegroeid. De "scheldpartij" op Sylvana is geen oorzaak van de tweedeling, de tweedeling is de oorzaak van de scheldpartij. De tweedeling is gestart is met het eerst wat bescheidenere maar daarna steeds luidere geroep van "Kolonialisme!" en "Slaverij!", en pas goed met het "Zwarte Piet!!!".
    Evenzeer geldt dat voor de moslims: die tweedeling is al veel langer geleden begonnen met eigen winkels, theehuizen, kerken, enzovoort, sterk verergerd door het geen-handenschudden, geen drank op tafel, eigen bidruimtes overal, enzovoort, en uiteindelijk min of meer voltooid met "IS en terreur in Europa is best begrijpelijk" en "De vrijheid van meningsuiting moet beperkt worden".
    Dit alles temidden van die voortdurende stroom van eisen. Eisen tot aanpassing van anderen aan hun gewoontes. En daarin past het verhaal van Naima Ajouaau, de "volledig gentegreerde" Naima Ajouaau, als een bus:


Uit: De Volkskrant, 07-06-2016, door Jennie Barbier

Naima Ajouaau in de Nieuwsbreak

Of je nou wilt of niet, de ramadan hoort bij Nederland

Gisteren begon de ramadan. Ondernemer Naima Ajouaau vindt het hoog tijd dat de vastenmaand niet langer ter discussie staat.
 

Red.:    Let vooral ook op dat 'ondernemer' - oftewel: mevrouw Ajouaau heeft recht van spreken want ze levert een bijdrage aan onze welvaart. Een leugen - zometeen meer daarover.
    Het eerste citaat:

  Rechtsfilosoof Afshin Ellian twitterde: 'Later eten in azc's tijdens ramadan. Worden christenen, atheisten gedwongen om later te eten? Integratie?'
'Dat vind ik een vreemd verhaal. Ik neem aan dat niet-moslims op normale tijden eten krijgen. Azc's hebben een facilitaire rol, rekening houden met mensen die vasten, lijkt me respectvol.'

De volkomen natuurlijke arrogantie van de moslims. De werkelijkheid is deze:
  De vluchtelingen komen naar Nederland. In Nederland is de gewoonte om zes uur te eten. Dus gaan die vluchtelingen die Nederlander willen natuurlijk ook om zes uur eten. Dat is respectvol.

Oftewel: je past je aan aan de lokale zeden. Een regel die over de hele wereld bekend is en vastgelegd in vele spreekwoorden en gezegdes.
    Zo niet bij de moslims uitleg of detail .
    Arrogante eisers uitleg of detail .
  Is het tijd dat we erkennen dat de ramadan deel uitmaakt van de Nederlandse cultuur?
'Of we nou willen of niet, de ramadan is een deel van ons land. ...'

De ramadan maakt evenveel deel uit van de Nederlandse cultuur als de Beierse bierfeesten van de islamitische. Oftewel: dit is een vuile leugen.
    Moslims zijn arrogante eisers. Allemaal. Ook de zogenaamde gematigde en geïntegreerde.
  Wat betekent ramadan voor u?
'Voor mij is ramadan een maand waarin je terugkeert in jezelf. Tijdens het vasten ben je veel bezig met de vraag: waarom doe ik dit? ...'

Typisch iets dat je thuis doet en verder helemaal niemand mee lastig valt.
    Moslims zijn arrogante opdringerige eisers die iedereen met hun privé-gewoontes lastig vallen. Allemaal.
    Dat was het wat betreft het stuk in de krant. Dan dat 'ondernemer'. Hier is het twitterprofiel van mevrouw Naima Ajouaau:

Mevrouw Naima Ajouaau is helemaal geen ondernemer - iemand die bijdraagt aan de welvaart. Mevrouw Naima Ajouaau is subsisidieslurper. Eén van de groep allochtonen die er toe bijdraagt dat er bezuinigd wordt op Nederlandse zorg voor Nederlandse bejaarden.
   Iemand die bijdraagt aan de groeiende weerzin en haat jegens moslims, door hun voortdurende eisen van in iedere zaak steeds meer en steed meer zaken in steeds langer wordende lijstjes.
    Waarop er verontwaardiging alom uitbreekt bij de elite als er naar aanleiding van één of ander specifiek gebeuren gescholden wordt "Rot op je je ramadan, rot op op met je islam. IS doet aan ramadan!".


Naar Haatzaaien, allochtoon , Allochtonen, vijfde colonne , Allochtonen lijst , Allochtonen overzicht , of site home