WERELD & DENKEN
 
 

Haatzaaiers, media: Arie Boomsma

13 jun.2016

Arie Boomsma werd Bekende Nederlander als vlot-uitziende presentator bij een bepaald niet vlot zijnde christelijke omroep. Type "Model van mannenondergoed". Boomlang en veel kin en borsthaar.
    Een aantal jaren werkte Arie voornamelijk aan zijn combinatie van mannenmodel en christelijkheid, hetgeen in de rest van de media goedkeurend werd bekeken. Maar toen ging hij zijn vleugels uitslaan, en dat was in de richting, heel christelijk, van het "helpen". Maar als je er bij wilt blijven in de media, dan moet je je keuze van "helpen" wel zorgvuldig maken. En Arie koos midden in de roos: hij ging moslims "helpen". Met programma's van de soort "Het zijn toch allemaal mensen, net als de nazi's" (dat laatste is dan natuurlijk weer van deze redactie, hè ...).
    En zo af en toe bemoeit Arie zich ook met actuele onderwerpen, als ze zich afspelen in deze sector. En de kwestie Typhoon bleek een te sterke verleiding.
    Eerst even een exposé van de "kwestie Typhoon". Men zegt dat rapper Typhoon werd staande gehouden (hij werd sowieso niet aangehouden). Maar rapper Typhoon werd niet staande gehouden. Staande gehouden werd een jonge man in een voor zijn leeftijd veel te dure auto, dus vermoedelijk een crimineel, die ook nog eens zwart was, dus vermoedelijk een crimineel én drugsdealer, mogelijk betrokken bij de maffia-oorlogen in Amsterdam. Waartegen de politie moet optreden volgens de oproepen omdat de zwarten elkaar aan uitmoorden zijn in de zogenaamde mocro-wars waaraan ook de volzwarten meedoen.
    Alleen, bij hoge uitzondering bleek de jonge gekleurde drugscrimineel met te veel geld een jonge gekleurde rapper met te veel geld te zijn. Mannelijk. Als de politie een jonge zwarte vrouw in een veel te dure auto ziet, denkt de politie "Hoer" (zwarten behoren tenslotte volgens de politiek-correcte wijsheid tot de "kwetsbare groepen" en "kwetsbare groepen" rijden niet in dure auto's zeker niet als ze vrouw zijn), of "Sylvana Simons", en laat de zwarte vrouw rustig doorrijden.
    Over deze kwestie gaat Arie het christelijke licht doen schijnen - met gretigheid genoteerd door Joop.nl:


Uit: Joop.nl, 12-06-2016. uitleg of detail

Arie Boomsma: ‘Etnische profilering is àltijd fout’

  “ Etnische profilering is àltijd fout, en draagt in honderd procent van de gevallen bij aan discriminatie en benadering vanuit vooroordelen. ”

Dat schrijft televisiepersoonlijkheid Arie Boomsma op Instagram, waar hij de politietop oproept om zichzelf te onderwijzen over het onderwerp. ...


Red.:   Let ook op hoe ook Joop.nl het farizeeërshoofd inzet ter onderstreping van de boodschap: "Arie ziet eruit als GOED!, dus Arie is GOED!"
    En let ook op hoe Arie zijn christelijke opvoeding inzet: "FOUT" is "FOUT" en "GOED" is "GOED". Als in:
  “Etnische profilering is àltijd fout”

Dus niet nu "FOUT" en elders mogelijk niet "FOUT", maar "ALTIJD FOUT".
    En dat ligt hij toe:

Dat is wat lastig lezen, maar hier middenin staat een aanbeveling aan de politie om iets te lezen:
  Begin met Gloria Wekker, emeritus hoogleraar Gender en Etniciteit. Ze schreef het boek White Innocence ...

In dit halve zinnetje is niet slechts per ongeluk één, maar een ruime twee keer sprake van etnische profilering. En het hele betoog van de Wijze Gloria Wekker uitleg of detail in dit boek is zoiets. Dat betoog is namelijk "Witten zijn schuldig aan racisme uitsluitend en alleen omdat ze wit zijn". Adolf Hitler en Hendrik Verwoerd zouden trots zijn op zo veel etnische profilering.
    Waarom is deze zo eloquent verwoordde vorm van etnische profilering ontgaan aan Arie Boomsma? Simpel: omdat het etnische profilering is van witten. En Arie Boomsma is wit.
    Oftewel: dit is dat andere aspect van de farizeeër: het zelf-flagelleren.
    Tot bloedens toe.
    Maar hij slaat niet alleen zichzelf, maar ook alle andere witte Nederlanders. Die daar part nog deel aan hebben. En die Nederlanders die door Arie Boomsma namens zijn islamitische en creoolse vrienden geflagelleerd worden, zullen dat niet in dank afnemen. Want zijnde voor een groot en toenemend deel niet-christen.
    En na de nodigde pijn onterecht toebedeeld gekregen te hebben, zullen die gaan haten.
    Een beetje meer Arie-isme hier uitleg of detail .


Naar Haatzaaiers, elite , Cultuur, multiculturalisme, cultuurverraad , of site home .