WERELD & DENKEN
 
 

PC-club: Hedy d'Ancona

.2009

Een multiculturele samenleving is een verrijking voor Nederland, zei PvdA politica Hedi d'Ancona lang geleden tijdens een debat op de TV. Hier eiemand die eraan refereert (de Volkskrant, 15-06-2002, door Frits van Veen):
  De tol van de tolerantie

...   De immigranten kwamen in een tijd dat in Nederland allerlei taboes werden geslecht: drugs, seks en porno, alles moest kunnen. Nederland ontwikkelde zich tot het meest libertijnse land ter wereld. De immigranten waren daarentegen afkomstig uit zeer conservatieve culturen.  ...
    ....Op de Nederlandse televisie werden spotjes uitgezonden dat wij ons aan hen moesten aanpassen, in plaats van andersom. We moesten hen zien als een culturele verrijking.   ...

Nou, nou, wat een verrijking is dat geworden!! Het houdt de Nederlandse bevolking in negatieve zin dagelijks bezig. En de huidige regering? Die zorgt er wel voor dat deze procedure hoog in het vaandel blijft staan! Zie onder meer het generaal pardon!!

We mogen figuren zoals Marcel van Dam, Jacques Wallage, Harry van den Bergh, Ed van Thijn en Hedy d’Ancona als de architecten beschouwen van de multiculturele samenleving.


Naar PC club  , Politiek lijst  , Media lijst  , Politiek & Media overzicht  , of site home  .