WERELD & DENKEN
 
 

PC-club: Lydia Rood

Lydia Rood is schrijfster, en gevraagd, schrijvende 2006, als regelmatige bijdraagster aan het Volkskrant-weblog. Met een voor de Volkskrant bekende boodschap. We beginnen met een kenmerkende bijdrage:


Van: Volkskrant-weblog, 28-09-2006, door Lydia Rood

Nieuw: de premiejagers

Was ik bijna weer gewend aan Nederland, krijg ik weer een doodsschrik. Verdonk, het venijn zit in haar staart, heeft nog n keer toegeslagen: de politie heeft zich moeten verplichten een vast aantal mensen zonder papieren op te pakken. Kein Ausweis? Mitkommen! ...


Red.:   Altijd troef: de nazi-kaart. Geen of slechte argumenten: trek de nazi-kaart. Noviteit: waar meestal gebruikt in het midden of aan het eind van het spel, hier als opening. Wordt door alle goede klaverjasspelers afgeraden. Loopt hier ook niet goed af.
  Om twaalfduizend illegalen (wat zijn dat eigenlijk?) ...

Daar is 'ie weer: "Niemand is illegaal - iedereen is Nederlander". Oftewel: komt allemaal uw paspoort, woning, en uitkering ophalen bij immigratiebureau Rood.
  ... bij elkaar te krijgen, moeten zeker veertigduizend vreemdelingen worden opgepakt. Als de agenten er genoeg achter tralies hebben, krijgen ze een premie. Is dit mijn Nederland?

Niet jouw kosmopolitische, nomadistische open-grenzen-Nederland, maar wel ons sociale-staat, grenzen-dicht, parasietenvrij (-arm) Nederland.
  Tijdens een nog niet eens zo heel lang verblijf over de grenzen was ik er al in geslaagd mijn vader-en-moederland te idealiseren. Democratie alom, van corruptie geen sprake, alle ambtenaren onkreukbare, goedwillende lieden die maar n levensdoel hebben, namelijk de burger te helpen. Privacy was, in mijn herinnering, in Nederland heilig.

Tja, dat heb je met die idealisten: hebben ze iets dat lichtgrijs is, maken ze het meteen helwit. Blijkt het dan minder dan helwit te zijn, is het meteen pikzwart. In de psychologie is dit denken een bonafide afwijking: manisch-depressiviteit. In het intellectuele debat is het de norm: daar heet het politiek-correct denken.
  Veertigduizend vreemdelingen moet de politie in 2007 oppakken. Lees dit goed. Want hoe herkent men een vreemdeling, voordat men papieren heeft kunnen zien? Juist: aan zijn zwarte haar. Aan zijn kroeskop. Aan zijn brede neusbrug. Aan haar lange wimpers. Aan haar sluier. Aan haar geblondeerde, gestraightende haar. Aan de gebleekte huid met pigmentvlekken langs de naden. Gelukkig hebben we een identificatieplicht, anders wist je het ng zo gauw niet.

Klopt. Dat zijn parasieten op onze sociale zorg afkomend van buiten Europa, en buiten Europa zien ze er niet-Europees uit.
    Rood vindt het een schande dat al die legale, autochtone Nederlanders in overgrote meerderheid blank zijn. Ze zouden allemaal voor het gerecht gesleept moeten worden. Ze moeten op zijn minst verplicht worden zich een bruine kleur en een kroeskop aan te meten, anders vallen al die kroeskoppen die illegaal zijn zo op.
  De ‘afspraak’ over de aantallen is gemaakt met minister van Uitzetting Verdonk en afluisterminister Remkes. Ze noemen zich nog missionair maar ze waren natuurlijk eigenlijk al weggestuurd. Ze mogen nog heel even blijven zitten tot we nette mensen in de regering hebben gekozen ...

Iedereen die tegen volkomen vrije immigratie is, is ten diepste onfatsoenlijk.
  ... maar precies zoals de nazi’s in 1945 probeert het wanhopige tweetal op de valreep nog zo veel mogelijk slachtoffers mee naar de verdommenis te sleuren.

Iedereen die tegen volkomen vrije immigratie is, is een nazi, en concentrtiekampbewaker, en een gaskamerbediener.
  Nederland, dat is een kloteland waar alleen maar klote blanken wonen - dat is de verdommenis. Die mensen zijn dus gewoon veel beter uit in hun eigen kroeskoppenland.

"Ik haat Nedelannd en alle Nederlanders - behalve degenen die voor volkomen open grenzen zijn".
  En kom me niet aan boord met de dooddoener dat dat een onnette vergelijking is. Mensen pakken op hun etniciteit, dt is pas onnet. Nog steeds, hoor.

"Een miljard mensne naar Nederland halen is de enige positie, en alle anderen zijn representanten van Lucifer en Belzebub."
  Nogmaals schande, schande, schande: hoe heeft de wereld het toch voor elkaar gekregen om al die blanken in Nederland en Europa te krijgen, en al die vreemdelingen met een kleur en een kroeskop daarbuiten. De enige oplossing is om die blanke Nederlanders eruit te zetten en te vervangen door gekleurde kroeskoppen, net zo lang tot er dezelfde verhouding is als voor de rest van de wereld.

Krijsend als een mager speenvarken hangt ze tegen de tralies van haar geestelijke gevangenis.
    En er volgde nog een paar alinea's, maar dit is toch wel genoeg, h ...?
    Deze scheldpartij is niet een toevallig en eenmalig verschijnsel veroorzaakt door iets als een voogesteld vreemdelingenbeleid - schelden op Nederland is een favoriete bezigheid van onze Nederlandse schrijfster:


Uit: Volkskrant weblog, 14-11-2006, door Lydia Rood, schrijver

Slikken of stikken: de Biezelingse Standaard

De boom waaronder Gerrit Jan Heijn aan zijn gruwelijk einde kwam dit weekend weer even bezocht. Ik loop daar altijd even langs als ik in de buurt ben, om de dode te gedenken. En de dader, die ook, want je weet niet met wie je meer medelijden moet hebben. Ik herinner me dan ook altijd dat zijn buren in Landsmeer het altijd wel gedacht hadden, omdat hij zo’n rommelig voortuintje had. Dat moest wel een moordenaar zijn. Avant l lettre leefden die buren al helemaal volgens de Biezelingse Standaard.
    De Biezelingse Standaard schrijft voor dat je je voortuintje bijhoudt. Dat je op zaterdag de auto wast en met je wettige partner naar bed gaat, al of niet van hetzelfde geslacht, maar liever niet natuurlijk. ...


Red.:   "Ik haat alle Nderlandersen, behalve rondtrekkeers, nomaden, nomadisten, parasieten enzovoort, al dan niet afkomstig uit het Midden-Oosten."


Uit: Volkskrant weblog, 15-12-2006, door Lydia Rood, schrijver

Vlucht! De rendierhouders komen

Vorig jaar met Kerstmis zaten wij veilig in Marokko. Geen kerstboom te koop natuurlijk, geen stalletje te zien, of er moesten echte ezels en levende daklozen in zitten. Een grote innerlijke rust kwam over mij. Ik hoefde geen geld uit te geven aan overbodige kitsch. En ik hoefde niet door Den Ilp.
    Den Ilp heeft laatst landelijk de televisie gehaald met zijn lichtjesfestijn. Den Ilp is het Belgi van Nederland. Mensen zonder een greintje culturele bagage bouwen daar van die net te fors uitgevallen zogenaamde villa’s en nepboerderijen, ontsierd door een dubbele carport of de oprijlaan naar de bedrijfsannex. ...


Red.:    "Ik haat alle Nederlandse cultuur. Die moet vervangen worden door de islam, het judasme, tovenarij, winti, voodoo, besijdenis, uithuwelijken, enzovoort".
    En de Nederlandhater wordt hartelijk ontvangen en wordt haar de gelegheid gegeven haar boodschap verspreiden door andere uit het Midden-Oosten afkomstige Nederlandhaters:


Uit: VARA TV Magazine, nr. 35-2007, door Mirjam Bosgraaf

De best of-avond

Het gastenboek


20 jaar Zomergasten heeft legendarische interviews en fragmenten opgeleverd" Vijf van de spraakmakendste genterviewden blikken terug op hun avond - die niet in lle gevallen helemaal beviel.
...
Lydia Rood
Zomergast in: 1995
Gastheer: Peter van Ingen

...Ik weet nog dat ik het fragment had gekozen van Patrick Kluivert die na de Europacupfinale zijn moeder omhelst. Ik was in Amsterdam geweest na die wedstrijd. Geweldig. De enige keer dat Marokkanen en Turken met geheven hoofd door de stad liepen, omdat ook zij hadden gewonnen. Ze vlogen je zowat om de hals. ...
    Het is twaalf jaar geleden, die indrukwekkende avond, en ik kijk, als het om televisie gaat, op deze jaren terug met een naar gevoel, vooral vanwege de alle realityshows en toegenomen vreemdelingenhaat. Mijn man komt uit een islamitisch nest en ik vertel je, als je als moslim alsmaar te horen krijgt dat je niet deugt, doet dat iets wezenlijks met je. En daar gaan wij later allemaal van op de blaren zitten. ...


Red.:   Natuurlijk heeft mevrouw Rood geen enkel besef van de grofstoffleijke beledigingen van de meest racititsch soort die het islamitische geloof en de bijbehorende moslims de maatschappij in slingeren "Joden zijn apen, anders-gelovigen zijn honden en ongelovigen zijn varkens".
    Een keiharde waarheid die de multiculturalist volkomen automatisch volledig over het hoofd ziet.
    Maar, nog veel vreemder, is dat mevrouw kennelijk haar eigen krijsende scheldpartijen tegen Nederland volkomen vergeten is. Weg zijn ze - in een ander deel van het hoofd, met een stevige, betonnen, muur er tussen. Hypocrisie, noemt men het.
    De combinatie van het aanroepen van het nazisme, schelden op Nederland, het allochtonenknuffelen, het is kennelijk n groot syndroom, want met ziet het bij bijna alle PC' ers.


Naar PC club  , Politiek lijst  , Media lijst  , Politiek & Media overzicht  , of site home  .