WERELD & DENKEN
 
 

Haatzaaiers, elite: Harry van Bommel

19 jun.2016

Politici hebben een achterban. En hoewel er wel veel te veel allochtonen zijn in Nederland, vormen Nederlanders nog steeds wel een ruime meerderheid. Dus politici zal je niet snel betrappen op al te openlijke Nederlandhaat. Behalve Alexander Pechtold maar die staat dan ook helemaal vooraan in de rij voor de guillotine. Als hij die haalt want een Ceaucescu-proces is ook heel goede mogelijkheid.
    En oh ja: die van de PvdA, maar die partij bestaat dan ook bijna niet meer. Die lui die op D66 stemmen zijn allemaal van de Nederlandhatende elite, en dus hopeloos.
    Maar nu heeft de eerste onvoorzichtige zich aangemeld. Uit een lichtelijk onverwachte hoek, want van de SP. Een partij die voor de gewone Nederlanders zou moeten zijn en dat economisch ook is. Maar al geruime tijd niet meer cultureel: de intellectuelen zijn er te zeer de baas geworden, en in de cultuurstrijd tussen Nederlander en allochtoon kiest men op zijn minst de laatste tien jaar voor de allochtoon.
    En hier gaat het dus definitief fout:


Uit: Joop.nl, 19-06-2016, door Harry van Bommel - Tweedekamerlid uitleg of detail

Nederland radicaliseert


Red.:   En dat klopt als een bus: de moslims worden steeds radicaler in hun binnenhalen van haatimams, lidmaatschap van salafistische clubs, steun aan terreur en steun aan jihadgang. En de negers zijn steeds harder "Racisme!", "Kolonialisme!" en "Slaverij!" gaan roepen.
    Maar dat is natuurlijk niet waar Harry op doelt ...:

  Het lijkt er sterk op dat Nederland in hoog tempo radicaliseert. Nee, dan doel ik niet in de eerste plaats op moslimfundamentalisme of de sympathie voor Islamitische Staat.

Dat is dus inderdaad niet waar Harry op doelt.
    Waar doelt Harry dan wel op? Nou, dittem:

  Ik doel dan op de groeiende tegenstelling tussen mensen die zichzelf als echte Hollander zien en anderen die niet al generaties in Nederland wonen als ‘anders’ beschouwen.

Al die foute Nederlanders die geen haatimams binnenhalen, niet lid zijn van salafistisch clubs, terreur en jihadgang niet steunen en geen "Racisme!", "Kolonialisme!" en "Slaverij!" roepen, en zich dus gewoon Nederlander voelen zoals de Nederlanders van voor de allochtone invasie.
    En die daardoor dus ...

  Zolang je mensen als ‘anders’ blijft zien, mag je ze ook anders behandelen, vinden velen.

... heel fout zijn, volgens liegende Harry, want al die lieden die haatimams binnenhalen, lid zijn van salafistisch clubs, terreur en jihadgang steunen en "Racisme!", "Kolonialisme!" en "Slaverij!" roepen, worden nergens een cent anders behandeld dan Nederlanders. De plicht van bewijs ligt bij Harry. Hier is het:

  Rapper Typhoon ondervond hoe het is om als anders behandeld te worden. De combinatie van een donkere huidskleur en een dure auto was volgens de politie verdacht en hij werd staande gehouden. Etnisch profileren heet dat en dat mag niet.

De leugen van Harry: rapper Typhoon werd niet anders behandeld, maar er werd een veel te jonge kerel in een veel te dure auto met bovendien het profiel van een veel te criminele groep staande gehouden om te kijken of hij niet toevallig een actief lid van die criminele pistoolschietende en serie moordende mocro- en suri-maffia is. Dat was geen etnsich profileren maar statistisch profileren, en als die Typhoon met dezelfde etnie tieten had gehad, had hij gewoon door mogen rijden.

  Incidenten als rond Typhoon en de discussie over Sylvana Simons’ toetreding tot Denk, maar vooral de reacties daarop, tonen aan dat ons land radicaliseert.

Klopt wel: de reacties op die paar mensen die zich nuchter bij de feiten hielden: Halbe Zijlstra, Halbe Zijlstra en Halbe Zijlstra, werden radicaal gedemoniseerd als zijnde een racist en fascist.

  Eerder zagen we al dat de discussie over Zwarte Piet volledig uit de hand liep.

Nog zo'n voorbeeld: iedereen die gewoon die leuke Zwarte Piet wilde houden, werd in alle media uitgemaakt voor "Racist!", "Koloniaal!" en "Slavenhouder!".
    Maar volgens de elite is natuurlijk alles maar dan ook echt alles de schuld van Geert Wilders:
  Sommige politieke partijen wakkeren die tegenstelling aan in de hoop daar zetels mee te winnen. Zo diende de PVV een motie in waarbij de ‘Kamer uitspreekt dat Zwarte Piet zwart is.’

Zoals gezegd ... Die gewone Nederlanders zijn "Racisten!", "Kolonialen!" en "Slavenhouders!".
  Ik vrees daarom dat Nederland de komende jaren verder zal radicaliseren.

Oh ja, dat schijnt volgens Harry ook iets met DENK te maken te hebben, maar dat is, net als de PVV, natuurlijk slechts een symbool. Symbool voor de bijna universele Nederlandhaat bij de in Nederland verblijvende allochtonen.
    Maar Harry kan dus geheid rekenen op meer haat bij de gewone Nederlanders. Actie en reactie.


Naar Haatzaaiers, elite , Cultuur, multiculturalisme, cultuurverraad , of site home