De wiskunde achter de immigratie

Meer dan 200 duizend immigranten krijgen een uitkering. Bijna al deze sociaal-gehandicapten zijn volledig arbeidsongeschikt. Hoe is de toestroom te verklaren en wat doet de politiek?

Het aantal immigranten dat wordt afgekeurd en een uitkering krijgt, is de 200 duizend gepasseerd, bleek dinsdag. Bijna allemaal zijn ze volledig arbeidsongeschikt, het gros met de diagnose 'sociaal-culturele klachten'. Wat is er mis met 'de immigrant van tegenwoordig'? En wat doet de politiek er aan?
 

Krasse woorden, maar het is de waarheid, want de Volkskrant heeft het zelf geschreven. En zoals iedereen weet, is de Volkskrant volledig op de hand van immigranten, en in dit geval dus een zeer betrouwbare bron.

Wie hier verrast op reageert, heeft gelijk. De Volkskrant schreef het lichtelijk anders. Zo schreef de Volkskrant (de Volkskrant, 01-12-2010, van verslaggever Gijs Herderscheê):

 

De wiskunde achter de Wajong

Meer dan 200 duizend jongeren krijgen een Wajong-uitkering. Bijna al deze jonggehandicapten zijn volledig arbeidsongeschikt. Hoe is de toestroom te verklaren en wat doet de politiek?

Het aantal jongeren dat wordt afgekeurd en een Wajong-uitkering krijgt, is de 200 duizend gepasseerd, bleek dinsdag. Bijna allemaal zijn ze volledig arbeidsongeschikt, het gros met de diagnose 'psychische klachten'. Wat is er mis met 'de jeugd van tegenwoordig'? En wat doet de politiek er aan?

Dus inderdaad wel anders, maar eigenlijk best wel heel weinig anders. Om heel precies te zijn: er zijn maar drie woorden anders (een paar andere taaltechnische veranderingen niet meegerekend) - een "Wajong" is vervangen door "immigratie", een "jongeren" is vervangen door "immigranten", en een "jeugd" is vervangen door "immigranten". Omdat die drie originele woorden synoniemen zijn voor hetzelfde, is er eigenlijk dus maar één enkel verandering: "wajonger"is vervangen door "immigrant"

Als geheel is de uitspraak dus van precies dezelfde soort gebleven, slechts het subject is aangepast.

Alleen is er één heel groot verschil: over de kosten van de Wajong mag gewoon gepraat worden. Net als over die van de WAO, en van de AOW, enzovoort. Maar over de kosten van immigratie niet.

Om één en slechts ''eén reden: die eerste zaken slaan voornamelijk op autochtonen, blanken, en het tweede slaat op gekleurde mensen.

Dit is dus een glaszuiver geval van racisme.

Anti-blank racisme.

De meest voorkomende vorm van racisme in Nederland.

Veruit het meest uitleg of detail .

   Rijnlandmodel  - 1 december 2010[an error occurred while processing this directive]