Waarschuwing! Afl. mei 2017

Heeft U, U!, gestemd voor een partij die voor de-islamiseren is?

Zo nee, dan bent u medeschuldig aan de dood van tweeëntwintig tienermeisjes. Gisteren in Manchester.

Want het is hier al uitvoerig geschreven en betoogd: de enige maatregel die helpt tegen moslimterreur is het verwijderen van de moslims.

Dat is de echte oplossing.

De werkende oplossing.

Zo in te voeren:

Van de aanslagpleger wordt de complete sociale en fysieke omgeving uitgezet, tenzij er harde bewijzen van loyaliteit overlegd kunnen worden.

Ten bedrage van, zeg, 10.000 of 100.000 stuks per slachtoffer.

Dit om de potentiële daders duidelijk te maken dat ze ook hun eigen omgeving treffen.

En om die omgeving te stimuleren om hun terroristen aan te geven. Wat ze nu dus niet doen.

Na de invoering hiervan zijn er twee mogelijkheden: ze houden inderdaad op met terreur, of ze gaan er mee door maar dan zijn er op een gegeven moment weinig of geen moslims meer en dan houdt het vanzelf op.

Het werkt dus gegarandeerd.

Dus kiest u de volgende keer maar weer voor GroenLinks, D66, PvdA, CDA of VVD, dan brengt u de levens van uw eigen en andermans kinderen in gevaar.

Een prettige dag verder nog.

Oh, en zo zien ze eruit:




En hier heeft u nog wat mensen die heel erg tegen dit beleid zijn - zoals verbale moslim-terroristen als Nasrdin Dchar:



Die gefêteerd wordt als "acteur" door de media en elite onder leiding van mensen zoals ...:



... mede-semitische verbale terroristen als Kustaw Bessems, voormalig chef-Vonk en huidig chef-website van de Volkskrant.

Die ook allemaal heftig voorstander zijn van het importeren van nog meer ...:



... Manchester-tienermeisjes moordenaars, op grond van het feit dat ze in eigen land al zulke goeie terroristen zijn gebleken.

En dit alles in het kader van de door Bessems c.s. zo vurig gewenste homeopathische verdunning van de Nederlandse en Europese blanke bevolking uitleg of detail .


P.S.
En hier voor het eerst buiten deze website de reden dat het echt helemaal niets, NIETS!, met IS te maken heeft (Joop.nl, 23-05-2017, door Han van der Horst - Historicus uitleg of detail ):
  Dit wordt een strijd van decennia
...

Reacties:

Doofenschmirtz – 23 mei 2017 at 13:56
Kan het niet ook een “gezonde” dosis afgunst zijn? Afgunst van de verliezers in deze wereld, te weten de arme landen en niet in het minst de islamitische landen? Mijn idee is dat de islam een rol speelt, maar dan als ideologie die superioriteit predikt, terwijl in werkelijkheid de meeste islamitische landen alles behalve superieur zijn. Kijk naar de prestaties in wetenschap, maatschappelijke ontwikkelingen en militair. Altijd delven zij het onderspit. Zou het misschien kunnen dat dit – het is tenslotte een geheel menselijke eigenschap – in de hoofden van verliezers rancuneuze gedachten geeft, die – en ook dat is totaal menselijk – geen aanleiding geven tot zelfreflectie maar tot achterdocht?

Ik denk dat men daar gewoon niet kan zetten dat wij (ongelovige, verdorven westerlingen) in vrijwel alles de sterkere zijn. Dat dit uitsluitend verklaard kan worden door boze opzet onzerzijds, omdat kritische vragen stellen bij de superioriteit van de islam nu eenmaal een no-go area is voor moslims?

Ik denk dat frustratie, rancune en afgunst een behoorlijk sterke drijfveer vormen.  

Veroorzaakt door culturele, geestelijke en intellectuele achterstanden als gevolg van indoctrinatie - met doctrines. De islam.

Een moslim zal nooit kunnen leren. Zodra hij gaat leren, is hij moslim-af.

En leren is de kern van de beschaving.


P.P.S.S.
Dus nogmaals afgekort:
Islam → geestelijke achterstand → materiële achterstand → ressentiment → aanslagen

En alles behalve verwijdering gaat echt, echt ECHT, ECHT niet helpen.


Addendum

In plaats van een nieuw artikel, maar even een update zo'n anderhalf jaat later, van twee artikelen ook in vijfde colonne waar er nog meer staan (Telegraaf.nl, 23-11-2018, door Michiel van Renselaar uitleg of detail ):
  ’Is dit wel gepast?’

Protest Denk tegen ’Bijbelse’ schildering flat

Het Centraal Museum en Utrecht Marketing willen flatgebouwen in Kanaleneiland en Overvecht voorzien van monumentale wandschilderingen. Het gaat om reconstructies van de bestaande schilderijen van de Utrechtse Caravaggisten. Deze hebben vaak een Bijbels thema. En daar is Denk Utrecht niet over te spreken.


Het Vaticaan geeft een topstuk in bruikleen en koning Willem-Alexander komt openen. De tentoonstelling Utrecht, Caravaggio en Europa, volgende maand te zien, kan zomaar eens een monstersucces worden voor het Centraal Museum. ...
    Het Centraal Museum en Utrecht Marketing trekken samen 45.000 euro uit om de tentoonstelling op ludieke wijze te promoten, door middel van wandschilderingen. ...
    Denk Utrecht is minder enthousiast. ... het Bijbelse thema roept weerstand op. Fractievoorzitter Mahmut Sungur heeft schriftelijke vragen ingediend.
    ’Vindt het college het gepast dat instellingen die met publiek geld worden gefinancierd, monumenten met religieuze thematiek realiseren in de openbare ruimte?’, vraagt hij zich af. ...

Niveau: "Tegen de broekspijp van een agent piesen en dan vragen waar de trekker zit" ...
    Die lui moeten onmiddelijk collectief het land uitgetrapt worden, want anders zijn we al over 20 jaar islamitisch,

De tweede (GeenStijl.nl, 15-11-2018, door Van Rossem  uitleg of detail ):
  Youp zwijgt over de islam, want hij wil niet dood

De vrijheid van de samenleving lees je af aan haar kunstenaars, narren en cabaretiers.



En als we dit citaat van Youp van 't Hek - de laatste nog levende cabaretier van zijn generatie - als graadmeter nemen, staat het er niet best voor met die vrijheid. Youp durft niet alles te zeggen over de islam. Dat is geen lafbekkerij, hij gaat zijn leven gewoon niet op het spel zetten. ...

Veel erger is dat het de indruk bevestigt dat de islam een uitzonderingspositie heeft verworven in onze samenleving. Dat moslims hier, in Nederland, in 2018, vrijgesteld zijn van religiekritiek en dat hun profeet gevrijwaard wordt van spot, omdat hun profeet heiliger zou zijn dan al het andere. Dat is een doodenge, irrationele ontwikkeling die we al decennialang zien maar waar steeds minder mensen openlijk tegen durven terugduwen. Het creëert een parallelle samenleving waarin wederzijdse haat voedingsbodem vindt.

Witte busjes met verwarde mannen
Steeds minder mensen staan er tegen op. Integendeel. Iedere islamitische aanslag opnieuw moeten we de valsprofetische “argumenten” aanhoren dat het bloedvergieten onze schuld is en wij de aanleiding zijn, dat het westen zus en het westen zo, en dat het de sociaal-economische omstandigheden of "racisme" zijn die moslims tot dergelijke wanhoopsdaden drijven. Massamoord met voertuigen wordt gepleegd door "witte busjes", steekpartijen door "verwarde mannen" en op koran & haatimam geïnspireerde terreur heeft "niets met de islam te maken".

Zo heeft zich rondom de islam een dikke haag blanke, niet-islamitische mensen gevormd die iedereen aanvallen, besmeuren en verdacht maken die de groene olifant in de Europese balzaal wagen te benoemen, en zo helpt die haag om het idee bij moslims te versterken dat hun religie inderdaad van kritiek en spot gevrijwaard moet blijven. Er zijn zelfs mensen - met Profeter R. de Vries voorop - die het bloedvergieten bij Charlie Hebdo in de schoenen van de cartoonisten zelf durven te schuiven. Hadden ze de profeet maar niet moeten tekenen...

Islam is onderwerping
Zelden wordt in pers en politiek de verantwoordelijkheid gezocht bij de daders zelf, noch in hun geesteszieke overlevering aan de meest radicale randen van hun religie: dat het martelaarschap hen toegang verschaft tot een paradijselijk hiernamaals, waar ze met een glimlach op het gelaat voor willen sterven terwijl ze zo veel mogelijk kaffers, ongelovigen en andersdenkenden met zich meenemen. Lafbekkerij is niet dat Youp hardop bekent dat hij liever niet de grens opzoekt met zijn grappen over moslims, de echte lafbekken zijn degenen die dát gesprek krampachtig proberen te vermijden. Die liever de critici en satirici voor krapuul uitmaken, dan de Mohammedaanse religie aan kritische bevraging of vrolijke beschimping bloot te stellen. Omdat ze bang, blind of beiden zijn.

Islam is onderwerping. En dat zijn we - onder dreiging van geweld, bloedvergieten en totale ongezelligheid - langzaam maar zeker aan het doen. Als het geloof geen grap meer kan verdragen, zal het lachen uiteindelijk iedereen vergaan.

Samenvatting: die lui van de islam moeten onmiddellijk het land uitgetrapt worden, en die lui van Profeter R. de Vries aan de hoogste boom opgehangen - na de ongetwijfeld bloedige burgeroorlog of revolutie .


 
 Rijnlandmodel  -  24 mei 2017