Waarschuwing! Afl. mei 2017

Heeft U, U!, gestemd voor een partij die voor de-islamiseren is?

Zo nee, dan bent u medeschuldig aan de dood van tweeëntwintig tienermeisjes. Gisteren in Manchester.

Want het is hier al uitvoerig geschreven en betoogd: de enige maatregel die helpt tegen moslimterreur is het verwijderen van de moslims.

Dat is de echte oplossing.

De werkende oplossing.

Zo in te voeren:

Van de aanslagpleger wordt de complete sociale en fysieke omgeving uitgezet, tenzij er harde bewijzen van loyaliteit overlegd kunnen worden.

Ten bedrage van, zeg, 10.000 of 100.000 stuks per slachtoffer.

Dit om de potentiële daders duidelijk te maken dat ze ook hun eigen omgeving treffen.

En om die omgeving te stimuleren om hun terroristen aan te geven. Wat ze nu dus niet doen.

Na de invoering hiervan zijn er twee mogelijkheden: ze houden inderdaad op met terreur, of ze gaan er mee door maar dan zijn er op een gegeven moment weinig of geen moslims meer en dan houdt het vanzelf op.

Het werkt dus gegarandeerd.

Dus kiest u de volgende keer maar weer voor GroenLinks, D66, PvdA, CDA of VVD, dan brengt u de levens van uw eigen en andermans kinderen in gevaar.

Een prettige dag verder nog.

Oh, en zo zien ze eruit:
En hier heeft u nog wat mensen die heel erg tegen dit beleid zijn - zoals verbale moslim-terroristen als Nasrdin Dchar:Die gefêteerd wordt als "acteur" door de media en elite onder leiding van mensen zoals ...:... mede-semitische verbale terroristen als Kustaw Bessems, voormalig chef-Vonk en huidig chef-website van de Volkskrant.

Die ook allemaal heftig voorstander zijn van het importeren van nog meer ...:... Manchester-tienermeisjes moordenaars, op grond van het feit dat ze in eigen land al zulke goeie terroristen zijn gebleken.

En dit alles in het kader van de door Bessems c.s. zo vurig gewenste homeopathische verdunning van de Nederlandse en Europese blanke bevolking uitleg of detail .


P.S.
En hier voor het eerst buiten deze website de reden dat het echt helemaal niets, NIETS!, met IS te maken heeft (Joop.nl, 23-05-2017, door Han van der Horst - Historicus uitleg of detail ):
  Dit wordt een strijd van decennia
...

Reacties:

Doofenschmirtz – 23 mei 2017 at 13:56
Kan het niet ook een “gezonde” dosis afgunst zijn? Afgunst van de verliezers in deze wereld, te weten de arme landen en niet in het minst de islamitische landen? Mijn idee is dat de islam een rol speelt, maar dan als ideologie die superioriteit predikt, terwijl in werkelijkheid de meeste islamitische landen alles behalve superieur zijn. Kijk naar de prestaties in wetenschap, maatschappelijke ontwikkelingen en militair. Altijd delven zij het onderspit. Zou het misschien kunnen dat dit – het is tenslotte een geheel menselijke eigenschap – in de hoofden van verliezers rancuneuze gedachten geeft, die – en ook dat is totaal menselijk – geen aanleiding geven tot zelfreflectie maar tot achterdocht?

Ik denk dat men daar gewoon niet kan zetten dat wij (ongelovige, verdorven westerlingen) in vrijwel alles de sterkere zijn. Dat dit uitsluitend verklaard kan worden door boze opzet onzerzijds, omdat kritische vragen stellen bij de superioriteit van de islam nu eenmaal een no-go area is voor moslims?

Ik denk dat frustratie, rancune en afgunst een behoorlijk sterke drijfveer vormen.  

Veroorzaakt door culturele, geestelijke en intellectuele achterstanden als gevolg van indoctrinatie - met doctrines. De islam.

Een moslim zal nooit kunnen leren. Zodra hij gaat leren, is hij moslim-af.

En leren is de kern van de beschaving.


P.P.S.S.
Dus nogmaals afgekort:
Islam → geestelijke achterstand → materiële achterstand → ressentiment → aanslagen

En alles behalve verwijdering gaat echt, echt ECHT, ECHT niet helpen.


 
 Rijnlandmodel  -  24 mei 2017


[an error occurred while processing this directive]