Beledigingen

Ophef.

Een raadslid van de PVV, in het Limburgse, heeft een ander raadslid, van de PvdA, uitgemaakt voor 'een stuk uitgekotst halalvlees, gemaakt van Turks varken'. Slaande op een tv-spotje dat het PvdA-raadslid had gemaakt waarin hij halalvlees bereidde, in een politieke en maatschappelijke provocatie en ter promotie van een walgelijke godsdienst uitleg of detail . Want let wel: "halal" betekent "rein". Dat wil zeggen: niet-halal is onrein. Met het bereiden van halalvlees zegt deze meneer: jullie vlees is niet rein. Oftewel: jullie zijn niet rein. Dat hele halal-gedoe is dus één grote stinkende belediging

Die stinkende beledigingen en provocaties door de halal-mensen wordt er in Nederland vrijwel nooit iets aangetrokken. Die tegen-provocatie was aanleiding voor grote ophef. Daarvan wordt een heleboel aangetrokken.

Als eerste het betreffende PvdA-lid zelf. Omdat hij een Turk is en Turken zijn extreem-nationalistisch met zeer lange tenen uitleg of detail .

En hij is dus niet de enige die beledigd is. Ook de andere Turken zijn dat (Volkskrant.nl, 13-01-2012, ANP/Redactie uitleg of detail ):

 

Turkse gemeenschap eist excuses PVV

De Turkse gemeenschap in Limburg eist excuses van de PVV na het uitlekken van een e-mail waarin PVV-Statenlid Cor Bosman grove uitspraken doet over een collega-Statenlid van de PvdA. ...

Waarbij dus de enige relatie tussen de beledigde, het PvdA-raadslid, en de andere Turken is dát: dat het Turken zijn. Er is geen andere band. Oh ja: het gaat in beide gevallen over moslims. Een even goede reden als het Turk-zijn.

Waardevolle lessen.

Want laten we eens een ander geval van belediging nemen: de beledigingen door de islam. De beledigingen in de koran. Deze beledigingen:

  2:10.  Niet-moslims hebben een ziekte in hun hart. God zal hun straffen!
2:90.  Wie twijfelt of God wel of niet bestaat wordt gefolterd
2:61  Joden zijn slecht. Ze hebben profeten gedood en niet gedaan wat God wilde.
2:65.  God noemt joden apen. Dus de evolutietheorie klopt toch wel een beetje. Maar alleen voor joden.
2:88.  Ongelovigen zijn vervloekt
2:96.  Joden hebben te veel begeertes en daarom gaan ze naar de hel.
2:161.  Ongelovigen worden niet alleen door God , maar ook door de engelen en alle mensen vervloekt
2:162.  Ongelovigen zullen vervloekt blijven, hoe lief en aardig ze ook zijn
2:165.  Iedereen die een voorwerpt aanbidt (dus ook een crucifix, een boeddhabeeld, een televisie, een grote zwarte steen of een amulet) wordt gestraft door God .
2:171.  Ongelovigen zijn doof, stom en blind.
3:10.  Ook de kinderen en bezittingen van ongelovigen zijn brandstof voor de hel.
3:73.  Alleen moslims zijn te vertrouwen
3:85.  Alle niet-moslims gaan naar de hel.
3:87.  En ongelovigen worden ook nog eens vervloekt door alle engelen en mensen. (Ongelovigen zijn nl. geen mensen)
3:183.  Joden hebben tegen de zin van God profeten gedood
3:187.  Joden hebben het verbond met God verbroken omdat ze op gewin uit waren.
4:50.  Joden en Christenen verdraaien de waarheid over God , het zijn leugenaars en God heeft ze daarom vervloekt.
48:29  Moslims moeten hard optreden tegen ongelovigen.
50:26  Wie in andere goden dan in God gelooft, zal gemarteld worden.

En dit is slechts een minieme selectie uit een ontzettend grote voorraad uitleg of detail . Hetgeen je het makkelijkst allemaal kan samenvatten als, vrij naar de titel van het boek hierover van Arabist Hans Jansen: "Joden zijn apen, christenen zijn honden en ongelovigen zijn varkens".

De woorden van de islam bevinden zich op zijn minst op hetzelfde niveau als die van het PVV-raadslid. En waar die van het PVV-raadslid een eenmalig gebeuren waren, worden de beledigingen van de islam in honderdduizenden moskeen over de hele wereld vijf keer per dag uitgepreveld en uitgebruld.

Als je de woorden van het PVV-raadslid ook maar in de minste mate afkeurenswaardig vindt, zijn, passend vermenigvuldigd naar hoeveelheid van gebruik, de woorden van de koran ronduit walgelijk en om kotsmisselijk van te worden. Het zijn dan woorden als van stukken uitgekotste halalvlees.
 

P.S.
Het PvdA-raadslid vraagt zich af, bij Nieuwsuur (13-01-2012) wat de belediging met de lokale (Limburgse) politiek, te maken heeft. De wedervraag, niet gesteld natuurlijk, is wat het bereiden van halalvlees op televisie met de lokale politiek te maken heeft.

Ook roept het PvdA-raadslid andere PVV'ers op hun partij te verlaten. Wij roepen bij deze de Turken en andere moslims op om Nederland te verlaten.

En het PvdA-raadslid belooft dat te doen, omdat hij een oproep doet aan mensen met een fundamenteel fout gedachtegoed, hun leven te beteren en hij daar natuurlijk eerst zelf aan gaat beginnen.


P.P.S.S.
Misschien dat er van de gemeenschap van moslims excuses gevraagd worden voor dit (
DePers.nl, 13-01-2012):

 

Politie zoekt belagers invalide vrouwen

De politie is op zoek naar twee jongens die in Amsterdam-Zuid met hun brommer twee invalide vrouwen omver hebben gereden. De raddraaiers achtervolgden de scootmobiel waarop de dames zaten en raakten vervolgens met opzet de achterkant van het voertuig. Door de botsing kwamen de vrouwen ten val, liet de politie vrijdag weten.
    ... Een van de slachtoffers brak enkele vingers en beiden hebben nekklachten. Een voorbijganger kon erger voorkomen, toen de jongens na de botsing recht op een van de vrouwen afreden. Hij sprong ertussen. ...
    Volgens de politie hebben beide jongens vermoedelijk een licht getinte huidskleur ....

Over uit te kotsen stukken halalvlees gesproken ....

Maar hiervoor zijn geen excuses van de gemeenschap van moslims te verwachten. De gemeenschap van moslims gedoogt en stimuleert dit racisme al veertig jaar.
 

   Rijnlandmodel - 13 januari 2012[an error occurred while processing this directive]