WERELD & DENKEN
 
 

Allochtonen, haat: de beelden

24 mei 2015

"Het zijn allemaal lieve kaboutermensjes met baardjes en hoofddoekjes" ... Is de mantra van de politieke-correctheid. De werkelijkheid, al volkomen duidelijk als je figuren als Rabbae, Elatik, Appa, Azarkan, Ouali op tv ziet, wordt pijnlijk zichtbaar zodra ze stuiten op vormen van Nederlands gezag, met name de politie. Hier is de werkelijkheid in beelden (voor het volledige bronmateriaal, zie hier uitleg of detail - beelden van dumpert.nl, 30-03-2015. uitleg of detail ):
 
 
 
 

Overduidelijk een gewone moslim. Gewone moslims haten Nederland. BijYouTube een ruime verzameling filmpjes van hatende moslims die aangehouden worden door blanke agenten en amok gaan.

Hier een beeld van een demonstratie tegen de politie in de Schilderswijk, een shariawijk van Den Haag (GeenStijl.nl, 30-06-2015 uitleg of detail ):

Op de foto de gebroeders Abdulkasim en Ali Al-Jaberi met hulptroepen. Hoogopgeleide allochtonen. Hoogopgeleide allochtonen haten Nederland nog harder dan laagopgeleide, zie Joop.nl. Of was het andersom? uitleg of detail Vanaf het niveau van normale mensen is het verschil moeilijk meer te zien ...

En tijdens hetzelfde evenement, de zwarte delegatie uitleg of detail (Volkskrant.nl, 29-06-2015):

Aanvoerder van de delegatie: Mitchell "De Nederlandse universiteiten zijn te wit" uitleg of detail Esajas. Met voorbedrukte borden helemaal afgereisd uit Amsterdam naar Den Haag. Op de borden "Ik haat Nederland". 
    Nog wat recent klik-materiaal (voor de filmfans)  uitleg of detail : "Haat, haat, haat". En wat ouder klikmateriaal: uitleg of detail "Haat, haat, haat" (jegens Joden) - uitleg of detail : "Haat, haat, haat"- uitleg of detail : "Haat, haat, haat".
   
Als volgende een moslims die brood kwam halen (GeenStijl.nl, 14-07-2015, door Spartacus uitleg of detail ):
  Video. Boosmeneer wil duel met AH-medewerker

Hey, kijk nu. Een bontkraag. Met een grote muil. Tegen een arme Harry Piekema in AH Blijdorp Rotterdam, die zich met zoveel agressie uiteraard geen raad weet. ... De vakjury toonde zich achteraf bovenal uitgelaten over de pats boem raak frase: "Je moet niet wijzen tegen mij he, anders ga ik tegen jou wijzen." Enfin, een dag zonder cultuurverrijking, is een dag niet ge-Nederland. Extra grote opklik foto van wijsmeneer alhier.

En hier is die extra grote foto:

Sprekend Abulkasim Al-Jaberi, Farid Azarkan, Fatima Elatik, Hasna El Maroudi, Joop.nl, maroc.nl, wijblijvenhier.nl enzovoort.

De bevrijdingsdag 2016 nadert, en de allochtonen betonen hun solidariteit:

Hier is één van haar tweets in het kader van haar steun aan de Amerikaanse Black-Lives-Matter beweging:

De lelijke exemplaren haten ons nog meer.

Twee standaardexemplaren:

Scooter gestolen.

Voor de volgende "Turken-special" nemen we beelden van woorden maar ook even als beelden. Teksten afkomstig van "de social media":
 
 

Hoewel ... Is die laatste wel een Turk ...? Als die foto echt is wel.
    Ach nee, nog eens goed gekeken onder vergoting ... Die meneer is Erdogan!
    Nou ja, doet het er toe ... Van welke denominatie het Nederlandhatende allochtonenvolk is ...

Nieuw bericht:

Beeld:

Lekker groot, ook (download het plaatje voor details).
   Let ook nog even op de lieve vrouw en de nog lievere kindertjes in beeld .... Die zijn het helemaal niet met hun pappa eens ...


Naar Allochtonen, haat , Allochtonen, lijst  , Allochtonen, overzicht  , of site home