WERELD & DENKEN
 
 

Volkskrant-haatzaaiers: Raoul de Pré

22 mei 2016

Er is geen mikpunt geweest van haatzaaien erger dan Geert Wilders. Pim Fortuyn is de meest recente concurrent, maar Wilders heeft het voordeel van hij ruim langer actief is. Het haatzaaien richting Wilders is zo normaal, dat de haatzaaiers zelf het niet eens merken. Hier vanuit de topplaats in de Volkskrant: het hoofdredactionele commentaar (de Volkskrant, 21-05-2016, hoofdredactioneel commentaar, door Raoul du Pré):
  Denk: de anti-PVV

En het is meteen al raak. De traditionele vergelijking is die met "een fascistische partij", dus zoiets als de NSB of de Nazi-partij zelf. Hier zijn het de Turk-fascisten van DENK.

Anti-Wilders haatzaaien.
  DENK is de vrucht van het integratiedebat waar veel migranten zo zoetjes aan de buik van vol hebben.

Een volstrekte omkering: de PVV is het product van het integratiedebat, volstrekt gedomineerd door de multiculturalistische en politiek-correcte media, waar Geert Wilders en veel andere Nederlanders genoeg van hebben.

Een haatzaaiende omkering van de feiten.
  Tussentitel: Geen nederig begrip meer, maar terugpraten

En nog een gore omkering: ze hadden altijd als de mond vol van hun mooie godsdient en cultuur, maar een tijd lang konden we ze niet verstaan. Nadat ze in het Nederlands op ons zijn gaan schelden, op websites als maroc.nl en wijblijvenheir.nl waar ze Nederlanders uitmaken voor "kk kazen" = "kanker kolerekazen" en die ze allemaal de moeder willen neuken uitleg of detail , hebben de negers zich bij de scheldpartij gevoegd.

Een haatzaaiende omkering van feiten.
  Het is een bont gezelschap dat vrolijk poseert op de groepsfoto die migrantenpartij Denk deze week publiceerde: de twee afgescheiden PvdA'ers Kuzu en Öztürk natuurlijk, maar inmiddels vergezeld door de Marokkaanse voorman Farid Azarkan en tv-presentatrice Sylvana Simons, met haar wortels in Suriname.

De term 'een bont gezelschap' is een opzettelijke miskenning van de werkelijkheid: wat dit inderdaad bonte gezelschap gemeen heeft, is slechts één ding: haat voor Nederlanders. Sylvana noemt Nederlanders racisten, en die islamitische DENK-nazi's vinden Nederlanders ongelovige honden.
  Denk heeft veel met de PVV te maken. De ex-PvdA'ers zijn een jaar lang succesvol weggezet als een verwerpelijk symptoom van de lange arm van de Turkse regering in Nederland. Ze doen er ook niet bijster veel aan om dat beeld te ontkrachten. Maar de komst van Azarkan en Simons maakt duidelijk dat zij zichzelf zien als een veel bredere beweging. Denk is de anti-PVV - in veel opzichten de vrucht van het zo hoog opgelopen integratiedebat waarvan veel allochtonen zo zoetjes aan de buik vol hebben. Wat de vier verbindt, is samen te vatten in vijf woorden, die de onderlinge culturele en politieke verschillen overstijgen: 'Wij pikken het niet meer.'

Inderdaad: we pikken het niet meer. We gaan nu precies benoemen wat er gebeurt: die gore allochtonen willen ons hun achterlijke cultuur opdringen, geholpen door haatzaaiers van de media.
  ... zoals de partij zich nu ontwikkelt, verdient ze de nieuwsgierige aandacht van heel politiek Den Haag.

Iets dat aangaande de PVV nooit gezegd is. Het was de diepste haat van de allereerste seconde.

Van de media-haatzaaiers.


Naar Haatzaaiers, elite ,  Cultuur, multiculturalisme, cultuurverraad , of site home .