WERELD & DENKEN
 
 

Bronnen bij Denkfouten: absurditeiten: herkennen

  Het is geen enkel probleem als zwarten of moslims zeggen dat ze zich niet herkennen in Nederlanders  - als Nederlanders zeggen dat ze zich niet herkennen in zwarten of moslims, zijn het racisten van de nationaal-socialistische en Ku Klux Klan-soort, en moeten regelrecht naar de gevangenis  -  Alle media, het hele justitiële apparaat, en de ele rets van de bestuurlijke, intellectiele en kunstzinnige elite (op Geert Wilders en Thierry Baudet na).

Het "zich niet herkennen" in Nederlanders is zo gewoon dat niemand het meer opmerkt. Als het gore racisme dat het is. Geuit door mensen die zichzelf zien als representanten van de betreffende groepen en in feite de meest haatdragende racisten zijn. Vooraan in de rij: de haatzaaister Sylvana Simons uitleg of detail (dagelijksestandaard.nl, 22-07-2017, door Tim Engelbart uitleg of detail ):
 

  Sylvana Simons: ‘Ik geef migranten die met schotelantennes Turkse en Marokkaanse tv kijken gelijk!’

Sylvana Simons heeft zo’n hekel aan de Nederlandse televisie, dat ze het migranten die televisiezenders uit hun thuisland kijken groot gelijk geeft.
...
  Mees: „Denk dan eens aan al die schotelantennes die je vroeger in migrantenwijken zag, zodat ze naar de Turkse en Marokkaanse tv konden kijken.”

Simons: „Ik geef ze gelijk, als ik zelf naar de Nederlandse tv kijk, denk ik constant excuse me, excuse me, excuse me for being here.”

Die Sylvana moet voor een keuze gesteld worden: een vrijgeleide richting Afrika, of op transport naar een concentratiekamp waar voor volledig jezelf moet zorgen. Mensen genoeg, want het stroomt onmiddellijk vol met andere zwarten. Kunnen ze gezamenlijk met werken het land bewerken en iets opbouwen. Met een hoog hek eromheen met het scherpste prikkeldraad en de hoogste hoogspanning erop om te voorkomen dat blanke Nederlanders er binnendringen, om te komen parasiteren op de vruchten van de arbeid van de zwarten en moslims.
     Gevolgd door een bulderende lach!!!


Naar Denkfouten, absurditeiten  , Alg. semantiek, lijst  , Alg. semantiek, overzicht  , Algemeen, overzicht  , of site home  .

 

18 mei 2014