WERELD & DENKEN
 
 

Bronnen bij Denkfouten: absurditeiten: moslims en volwaardigheid

  Dat moslims niet-moslims onvolwaardige mensen vinden, is hartstikke oké - Dat niet-moslim moslims onvolwaardige mensen vinden is "HITLER!!!", "HOLOCAUST!!!" EN "ANNE FRANK!!!"  -   Joop.nl, de Volkskrant, de rest van de politiek-correcte media, en de rest van de bestuurlijke, intellectuele en kunstzinnige elite.

Ach, het is slechts de zoveelste uitdrukkingsvorm van deze geestesgestoordheid. Dat moslims niet-moslims onvolwaardige mensen vinde, is bijzonder zacht uitgedrukt ... De koran zegt het veel simpeler: niet-moslims moeten allemaal weg. Dood, dus uitleg of detail .
    Dat het omgekeerde ontolereerbaar fout is, is al even vanzelfsprekend: de islam is een geestelijke gestoordheid  , en het excuseren van de islam is een geestelijke gestoordheid. Hier een bericht erover vanuit de vleugel "hopeloze gevallen" (Joop.nl, 28-11-2017. uitleg of detail ):

  Zweedse politicus: ‘Moslims zijn geen volwaardige mensen’

Martin Strid, een politicus van de ... Zweedse Democraten (Sverigedemokraterna, SD) ...vertelde het publiek dat er gradaties van menselijkheid bestaan:
  Aan de ene kant van het spectrum ben je 100 procent mens, een persoon, alles wat bij dat concept hoort. Aan de andere kant ben je 100 procent Mohammedaan. Alle moslims bevinden zich ergens op die schaal. IS-leden zijn bijvoorbeeld bijna 100 procent Mohammedaan.

Klopt als een bus: hoe meer ideoloog, hoe vaster de denkbeelden, hoe meer automaat, en hoe minder mens => . Een automaat, antwoorden spuwend volgens vaste regels, is, als het voedsel verteert, op twee benen loopt en van het geslacht homo is, hetzelfde als een zombie.
    En Martin Strid heeft het uiterst goed met de zombies voor:
  Hij voegde daar later aan toe dat zijn doel was om moslims ‘te bevrijden van de islam’ en hen in plaats daarvan lid te maken van de Zweedse Democraten.

Maar dat is natuurlijk het spiegelbeeld in het geestelijk gestoorde instituut der politieke correctheid, dat ook in Zweden volledig de media en daarmee de maatschappij beheerst:
  De speech werd opgenomen door de zender SVT, die zondag ook wist te melden dat er aangifte tegen Strid is gedaan van haatzaaien.

Media die de sfeer in de rest van de maatschappij, ook in Zweden, dusdanig geestelijk gestoord hebben gemaakt, dat zelfs de 'extreemrechtse' (dixit Joop.nl) SD, zijn excuses moet aanbieden:
   SD-parlementariër Julia Kronlid noemde de uitspraken van Strid ‘schadelijk’:
  Dit is heel slecht, extreem slecht. We hadden de kans om ons beleid naar buiten te brengen en het enige waar de media over schrijven is dit.

Partijsecretaris Richard Jomshof wist er wel een veroordeling uit te persen en noemde de speech van Strid ‘racistisch’ en ‘geenszins representatief voor de partij’:
  Onderbouwde kritiek is toegestaan binnen SD, maar racisme niet. Zo simpel is het.

Een geestelijke gestoorde media die dus zelfs zo veel invloed heeft dat een SD-leider een geestelijk gestoorde uitspraak van hun soort doet: zelfs haat voor de islam heeft niets met ras te maken.
    Dit is regelrecht het gevolg van het "HITLER!!!", "HOLOCAUST!!!", "ANNE FRANK!!!" gebrul van degenen die de media beheersen.

DeZwwede maatschappij is door de politieke-correctheid één groot geestelijk gestoord gsticht geworden, waarin de "vluchtelingen" met gejuich worden binnengehaald op het eigenste moment dat de "volwaarige moslims" de buitenwijken van de grote Zweedse steden in derde-wereld-achtige, cultuur-achterlijke getto's hebben veranderd.


Naar Denkfouten, absurditeiten  , Alg. semantiek, lijst  , Alg. semantiek, overzicht  , Algemeen, overzicht  , of site home  .

 

 28 nov.2017