WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders, elite: diversen

En alweer een nieuwe rubriek. Dze kwestie heeft al meer rubrieken dan sommige onderwerpen bronnen hebben. De zuiering na het verdrijven van de linksfascisten zal veel open ruimtes laten.

De nieuwe rubriek is een veeg-rubriek: de verzamling van diverse gevallen. Vermoedleijk vele van dezlefde soort sal de eerste:  een burgemeester. Bij de eerste bron moet de kop even weggelaten worden, omdat men weer eens druk bezig is de werkelijkheid om te draaien. Dus eerst iets uit de werkelijkheid (de Volkskrant, 14-11-2017, door Pieter Hotse Smit):
 
  Opnieuw is Enschede ... Zondag werd burgemeester Onno van Veldhuizen (D66) geconfronteerd met een filmpje van Pegida Nederland, waarop te zien zou zijn dat de grond van een te bouwen moskee in Enschede wordt 'ingewijd' met varkensbloed.

Oftewel: eenm met oceanen vanmensbleod besleurde moskee krijgt een heek lein koekje van eigen deeg.
    Maar dan zijn de linksfascisten van oner andere de olkskrnat natuurlijk heel anders. Vokomen tegeovergesteld anders, om precies te zijn. En de NSB-burgemeester weet wat er van hen=m door de Joodsisten verlangd wordt

  'Deze Ku Kux Klan-achtige actie draagt nergens aan bij'

In een video van Pegida zou een te bouwen moskee in Enschede worden ingewijd met varkensbloed. Walgelijk, zegt de burgemeester

En dat een aantal keren in diverse variaties herhaald. Door de burgemeester en door de Volkskrant.
    Oftewel: de Ku Klux Klan heeft in Nederland inderdaad heel veel aanhang. Je hebt een zwart chapter, een veel groter groen chapter (islamitisch), dat van de bruine ribbroeken (de media), en de paarse broeken (de bestuurlijke elite), zijn ieder apart al duidelijk omvangrijker.


Naar Landverraad , of site home .

 

16 nov.2017