Islam barbaren, deel LCXV


Moslims zijn barbaren en een gevaar voor de beschaving. Zoals al eerder te constateren viel middels hun aanslagen op ons menselijke erfgoed.

Driemaal. uitleg of detail uitleg of detail uitleg of detail

Alle drie de keren luidde het advies van deze website: er is maar één manier om een volgende aanslag op de menselijke beschaving en haar symbolen te voorkomen: het grootschalig vernietigen van islam-symbolen.

Na de eerste aanslag, die op de Boeddha-beelden in Bamyan uitleg of detail , had de reactie moeten zijn: in ieder westers land worden, afhankelijk van de grootte, iets van twee tot tien moskeeën met de grond gelijk gemaakt. Met dynamiet.

Waarvan de beelden dan over de hele wereld verspreid moesten worden, met de boodschap; bij de volgende aanslag wordt het meer.

Na de tweede aanslag, die op de monumenten in Timboektoe uitleg of detail , had dit uitgebreid moeten worden tot iets van tien tot honderd van de moskeeën.

En na de derde keer uitleg of detail : de helft van de moskeeën, maar die derde keer, was er ongetwijfeld nooit gekomen.

Nu deze vierde aanslag, op monumenten die nog dieper in de geschiedenis van de mensheid liggen:Er is eigenlijk maar één zinnige reactie:

Blaas alle Europese moskeeën op.


En tevens het uitzetten van alle moslims die dit teken niet begrijpen als signaal om zelf ook hun biezen te pakken.

Barbaren zijn op slechts één enkele manier te behandelen: met gelijke munt.


P.S.
Eén van de mogelijke argumenten om af te zien de vernietiging van moslim-symbolen zou kunnen zijn dat moslims in Nederland weinig of niets te maken hebben met moslims elders. Meteen al een opzichtige leugen, natuurlijk, want voor alle moslims geldt dat de islam de zin van hun leven is. Dus zullen ze bij de keuze voor moslims of niet-moslims per definitie en zonder uitzondering kiezen voor de mede-moslims. Hier de moslim en moslims-woordvoerder Farid Azarkan, die gesteld voor de keuze tussen moslim-barbaren in Syrië en Irak die de bovenstaande daden plegen en de beschaving, kiest voor de moslim-barbaren uitleg of detail (NOS Journaal, 06-03-2015, 20h00).

   Rijnlandmodel - 27 februari 2015


[an error occurred while processing this directive]