Oorlogsverklaring, deel II

Op de dag dat de meer activistische leden van de vijfde colonne een oorlogsdaad hebben gepleegd in Frankrijk (toeval), een tweede deel van de in-woorden-stelling van de oorlogsverklaring Oorlogsverklaring deel I die de aanwezigheid van de islam in een beschaving per definitie is.

Ook hier weer komende in twee delen, de eerste helemaal aan het einde van een twee-paginalange litanie over hoe slecht ze het wel niet hebben in Nederland (de Volkskrant, 05-01-2015, door Janny Groen):

  Allochtone activisten betreden het subsidieloze tijdperk

Migrantenorganisaties krijgen sinds 1 januari geen subsidies meer. Wie komt er dan nog voor hen op, en welke vorm zal dat krijgen? 'Dit kan weleens goed uitpakken.'


...        Welke vorm het ook krijgt, het allochtone activisme heeft een nieuwe impuls gekregen. Zoveel werd duidelijk op de HTIB-bijeenkomst half december. Veel tweede- en derdegeneratiemigranten hebben hun buik vol van het integratiedebat. Want wanneer hebben zij het eindpunt van integratie bereikt? Wanneer zijn ze migrant af?
    Ze zijn nooit gemigreerd, ze zijn hier geboren. Er zijn er die gericht blijven op het land van de (groot)ouders en overwegen zich daar te vestigen. Maar de meesten zullen hier blijven. Ze willen meer dan getolereerd worden. Zij willen deelnemen aan de macht.

Deelnemen aan de macht. ... Dat kunnen alle moslims, net als iedereen, allang al.

Die extra eis kan dus één en slechts één doel kan hebben, namelijk datgene wat ze als hoofdzaak onderscheidt van Nederlanders en waarvoor ze (extra) invloed zouden willen hebben: de invoering van kalifaat en sharia.

Nu is de elite best tot dit offer bereid, als er afgewogen moet worden tussen islam en vrije migratie, en geen-islam en beperkingen aan migratie (de Volkskrant, 18-06-2011, van verslaggevers Kim van Keeken en Ron Meerhof):

  Donner blijft bij uitspraak over sharia

CDA-minister Donner van Integratie houdt zijn omstreden uitspraken uit 2006 over de mogelijkheid van invoering van islamitische rechtspraak in Nederland overeind. ...
    Donner, destijds minister van Justitie, zei in 2006 in een interview met Vrij Nederland: 'Als tweederde van alle Nederlanders morgen de sharia zou willen invoeren, dan moet die mogelijkheid toch bestaan?' Hij noemde dat 'de essentie van democratie'.

Dat van die tweederde is natuurlijk volstrekte onzin: zelfs met de ruime vijf procent die ze nu vormen, zijn ze al zo'n eind gevorderd, met onder andere de media helemaal in hun broekzak, dat bij tien procent het kalifaat al daar is.

Maar onder de gewone bevolking lijkt er toch steeds meer verzet te komen, met wat tegenacties tegen haat-moskeeën en demonstraties in Duitsland onder de noemer "Pegida": Patriotische Europäer Gegen die Islamisierung des Abendlandes - "Patriottische Europeanen tegen de islamisering van Noordwest Europa". Oftewel: burgers tegen de uitverkoop van de beschaving door de elite aan de barbarij uit het oosten.

Dus, vinden de moslims, is het tijd om de druk wat op te voeren en te vertellen wat men gaan doen als men zijn zin niet krijgt. Eerst even de aanleiding voor de onthulling: (GeenStijl.nl, 30-12-2014, door Van Rossem uitleg of detail):

  Huismoslim Aboutaleb dient racistisch establishment

Opvallend haatstuk tegen Aboutaleb opgedoken op NPO VARA Joop.nl. En niet voor het eerst. Het is geschreven door een allochtoon met een Arabische naam, want je moet op NPO VARA Joop.nl van allochtone huize komen om kritisch te mogen schrijven over allochtonen. Anders is het weer wit privilege. De kop van het stuk laat niets te raden over: "Huismoslim Aboutaleb dient het racistische establishment."    ...
    Ali Al-Jaberi schreef een opiniestuk erover dat hij vervolgens publiceerde bij Wij Blijven Hier en daarna bij Joop.nl. ...

Waarop het enige echt moslim-censuur-vrije medium van Nederland ook nog een link geeft naar dit, zijnde een citaat van de broer van auteur Ali Al-Jaberi:

Al-Jaberi oorlogsverklaring 


Voor wie de kleine lettertjes wat moeilijk kan lezen: hier spreekt Abdulkasim Al-Jaberi, de broer van de redelijke moslim die het stuk op het redelijke Joop.nl tegen de racistische volksverrader Aboutaleb heeft geschreven, en zijn woorden luiden:


  'Nederland wordt een ruïne, als we geen gerechtigheid krijgen'


En wat moslims verstaan onder 'gerechtigheid' hebben ze voor de zoveelste keer uitvoerig gedemonstreerd in Irak en Syrië: kalifaat en sharia.

En zojuist, toevallig (echt!), op deze dag, 7 januari 2015, in Frankrijk.


P.S.
Overigens: het echt grote gevaar voor Nederland is natuurlijk die één of twee keer per jaar dat het verzet iets terugdoet tegen de varkenskoppen-moskeeën die in hun tuin zijn gedumpt, en er een varkenskop terugleggen. Uhhh ... Pardon: Dat blanke terroristen de godsdienstsvrijheid en de rechtstaat in gevaar brengen met het terroristische plaatsen van varkenskoppen op de stoep van de vredespaleizen en huizen der democratie en verlichting die moskeeën zijn.


P.P.S.S.
Het commentaar op het Franse "incident" bij het redelijke Joop.nl, tezamen met commentaar van de meer gematigde (en zeer frequente) reageerders (alleen die commentaren en citaten die geen reactie behoeven):


Joop.nl, 07-01-2015, door Han van der Horst - Historicus uitleg of detail.

"Vecht niet terug"
...

Reacties:
Joop Schouten, wo 07 januari 2015 23:55
Hoe terroristen te pakken.
    Als 17 miljoen wangen eenmalig 'een wang aanbiedt' aan die paar idioten worden ze doodmoe.

Allochtoon Moslim, wo 07 januari 2015 23:53
... Han, applaus. Zo kan het dus ook, bindend, gefeliciteerd. De cartoons die voor mij beledigend zijn, als moslim zijnde, verafschuw ik. ...

Ayse Bayrak, wo 07 januari 2015 16:56
islamitisch terrorisme bestaat niet. islamitisch impliceert :Voorgeschreven volgens de Islam en terrorisme verenigt zich niet met de Islam. ...

Niko T, wo 07 januari 2015 17:41 in reactie op Ayse Bayrak
...Ik heb sterke twijfels of dit moslims zijn.

Tealc of Shulak, wo 07 januari 2015 17:45 in reactie op Ayse Bayrak
Precies.

peter h, wo 07 januari 2015 15:03
... dus ook te begrijpen dat je anno 2015 niet straffeloos meer de profeet kunt beledigen ...

Joe Speedboot
, wo 07 januari 2015 14:57
Eens!

Raven 63, wo 07 januari 2015 14:31
Mooi stuk weer, Han. Helemaal to the point. ...

Bart van Oerle, wo 07 januari 2015 14:18
Eens ...

Daan Ouwens, wo 07 januari 2015 14:08
Prima tekst. ...

evert van gelderen, wo 07 januari 2015 14:01
GEEN verhaal halen op medeburgers!!!

Molly Veenstra, wo 07 januari 2015 14:00
De moordenaars die vandaag in Parijs tekeer zijn gegaan hebben meer gemeen met fanatici als Wilders en le Pen dan met de gemiddelde moskeebezoeker.

Henri Bult, wo 07 januari 2015 14:24 in reactie op Molly Veenstra
+1

Raven 63, wo 07 januari 2015 15:49 in reactie op Henri Bult
Mee eens. Goede reactie van Molly.

Grietje Krimei, wo 07 januari 2015 13:53
Precies. ... Bij ons zijn alleen de aanhangers van de PVV (en wat nog extreem-rechtsere splintergroepen) voldoende 'ge-islamiseerd' om zich voor het karretje van de terroristen te laten spannen. ...


Joop.nl, 07-01-2015, Francisco van Jole - eindredacteur Joop uitleg of detail

"Vecht geen millimeter terug"
...
Reactie:
Johannes Zeilstra, wo 07 januari 2015 17:23
Inderdaad, het beste is om op barbaarsheid en geweld met rede te reageren


Joop.nl, 07-01-2015, door Merijn Oudenampsen - Socioloog uitleg of detail

"Het is de schuld van GeenStijl en Geert Wilders"
...
Reacties:
amsterdammer2013 mokum
, wo 07 januari 2015 17:56
Sorry hoor maar was Geert Wilders toen, toen sommige van zijn blijkbaar nogal fanatieke PVV aanhangers riepen op Facebook op branden te stichten bij moskeeën in ons land. Wat een laffe en opportunistische hypocriet wat mij betreft. Een Tweede Kamerlid in het Parlement onwaardig, volgens mij tenminste.

Joop Schouten, wo 07 januari 2015 17:09
Deze mensen zijn net zo gevaarlijk als terroristen.
Ik hoop dat er veel cartoons verschijnen over deze NSB-achtige types


Nog meer vrienden van vrede en verlichting zijn te vinden hier uitleg of detail .P.P.P.S.S.S.
Natuurlijk is de enige remedie er eentje die stimuleert dat deze moslims hun aanslagen niet herhalen, dat wil zeggen: ernstige schade toebrengen aan de belangen van de moslims. Volkomen voor de hand liggend: uitzetting van moslims, zeg tussen de 18 en 30 jaar tot de daders uitgeleverd en gepakt zijn, en het opblazen van een aantal moskeeën. Met de boodschap: bij de volgende aanslag gaan er nog veel meer uit en gaan er nog veel meer moskeeën tegen de vlakte.
    Natuurlijk putten media en rest van de elite zich uit in diverse vormen van droefenis over deze aanslag, zie ook boven, net als bij de vorige aanlag, die daarvoor, die weer daarvoor, enzovoort. Dat zijn dus allemaal evenzovele hypocriete leugens, tot ze de genoemde effectieve maatregelen overnemen.


P4.S4.
Hier iemand met al heel veel bloed aan zijn handen door het steunen van de oude en het stimuleren van nieuwe immigratie uit het barbaarse Midden-oosten, en die er nu weer een heel bloedbad aan toevoegt door het steunen van de zaak van de beschavingsterroristen (de Volkskrant, 07-01-2015, column door Arnon Grunberg):

  Pegida

...  Pegida (Patriotische Europaër gegen die Islamisierung des Abendlandes) is inderdaad een fenomeen uit Dresden, uit Saksen.
    Daar zijn verklaringen voor. Ten eerste is het ontgiften (Denazifizierung) na de oorlog in West-Duitsland beter verlopen dan in Oostenrijk en de DDR. ...

In de denktrant van Grunberg: Die holocaust wordt steeds begrijpelijker. Na de oorlog zijn de Joden in ieder geval zo ontzettend fout geworden, zie de uitgebreide verzameling soortgelijke uitspraken hier uitleg of detail , dat je je afvraagt of dat voor de oorlog ook al niet in bepaalde mate het geval was.
    Meer verraders vanuit de goyse elite hier uitleg of detail .   Rijnlandmodel - 7 januari 2015


[an error occurred while processing this directive]