WERELD & DENKEN
 
 

Bronnen bij Denkfouten: absurditeiten: beledigen

  Nederlanders mag je vrijuit beledigen - bij allochtone immigranten is dat ten stelligste verboden  -   Alle politiek-correcten, multiculturalisten, bestuurlijke elite, intellectuelen, kunstenaars, en alle andere fatsoenlijke mensen.

Het klinkt volkomen ongeloofwaardig als je het zo opschrijft, maar toch is het de keiharde realiteit. Creolen (negers  in deze context) negers mogen ons uitmaken voor kolonialen en slavenhouders, maar wij mogen negers niet uitmaken voor vaderloze nietsnutten uitleg of detail en parasieten uitleg of detail . Kijk maar:


Uit: GeenStijl.nl, 12-09-2014, door Pritt Stift uitleg of detail

KIJKTIP. Bier. Nootjes. Bier. Bier. MultikulTV!Zo. Beste man met muts, in dat nieuwe programma Typisch Nederlands Big Brother WegMetOns van Jeroen Pauw zometeen straks op NPO1. Dus jij hebt er moeite mee dat er alcohol op tafel komt. ...
    Dit land is ons land. En iedereen die minder minder minder alsdan 20 scoort in DEZE TEST van Opa Han van der Horst (Joop.nl) wordt door Zwarte Piet in de zak gestopt en op de tjoeke tjoeke stoomboot gezet. UPDATE: UITZENDING GEMIST? HIERRR.En negers eten kip met meloen en kunnen heel goed dansen...


Red.:   Daar staat het dus: negers (aan de verre kant van de tafel) mogen ons wel uitmaken voor schrieperige asocialen, maar wij mogen hen niet uitmaken voor dansende en kip-met-meloen etende negers.
    En ook natuurlijk:

  Zo. Beste man met muts, in dat nieuwe programma Typisch Nederlands Big Brother WegMetOns van Jeroen Pauw zometeen straks op NPO1. Dus jij hebt er moeite mee dat er alcohol op tafel komt.

Oftewel: moslims mogen ons wel uitmaken voor oversekste alcoholisten. Maar wij mogen hen niet uitmaken voor:
  Weet jij waar ik moeite mee heb? Ik heb er moeite mee dat jij zo'n mal mutsje draagt. Ik heb er moeite mee dat jij zo'n middeleeuwse baard hebt. Ik heb er moeite mee dat jij in een jurk loopt. Ik heb er moeite mee dat jij je vijf keer per dag aanstelt voor je imaginaire vriendje. Ik heb er moeite mee dat jij schapen onverdoofd de keel doorsnijdt. Ik heb er moeite mee dat jij de genitaliĆ«n van wilsonbekwame kindertjes verminkt. Ik heb er moeite mee dat jij vrouwen opsluit in huis en hoofddoek. Ik heb er moeite mee dat jij dat malle boek met die soera's bovengeschikt acht aan onze grondwet. Ik heb er moeite mee dat jij die idiote ideologie niet gewoon achter je eigen voordeur kunt houden, maar aan iedereen drammerig opdringt.

Amen.


Naar Denkfouten, absurditeiten  , Alg. semantiek, lijst  , Alg. semantiek, overzicht  , Algemeen, overzicht  , of site home  .