WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Beatrice de Graaf

6 sep.2016

Beatrice de Graaf is terrorisme-expert.

Beatrice de Graaf is dé terrorisme-expert.

Van de politiek-correcte media.

En Beatrice de Graaf is nog wat: Beatrice de Graaf is christen. Van de soort "gristen". EO en ChristenUnie en dergelijke wat je normaal niet zou weten maar dat laatste is openbaar en dan volgt de rest automatisch.

Maar dat is ráár ... Gristen én terrorisme-expert ...

Terrorisme is van het "Oog om oog, tand om tand". In de meest extreme mate.

Terrorisme gaat over het op de meeste gruwelijke wijze wraak nemen, en gristen-zijn gaat over allemaal andere wangen toekeren ...

De terrorist laat zijn geestesgesteldheid zien door zijn slachtoffer te laten knielen en in zijn hals te gaan zagen ...

Voor iedere normaal mens reden om die terrorist bij de eerste de beste gelegenheid af te knallen, en te dansen op zijn lichaam. De wereld telt al zeven miljard mensen en dat is op zijn minst twee miljard te veel en iedere goede reden om dat aantal te verminderen moet met beide handen aangegrepen worden.

De gristen heeft een andere geestesgesteldheid.

De gristen laat zijn geestesgesteldheid zien door de terrorist een "zielige jongen" te noemen, hem op te vangen in zijn of toch meestal haar huis, en hem zo veel mogelijk kindertjes te bezorgen zodat de voorraad potentieel-terroristen en potentieel bekeerlingen voor het gristendom lekker toeneemt.

En Beatrice de Graaf is dus een gristen.

Hoe dat "terrorisme-expert" erbij is ontstaan, is onduidelijk, maar wel duidelijk is dat dat gristen-zijn Beatrice is. En niet dat terrorisme-expert zijn.

Maar hoe komt iemand met een dergelijke mate van beroepsongeschiktheid dan toch te zien als DÉ expert?

Dat is heel simpel, en een recept te onthouden voor iedereen met ambitie:
 
  Verkondig de juiste boodschap!!!


En daarna is de rest ook weer heel simpel: Beatrice is gristen en wil dus niets doen aan terrorisme. Dat sluit in: ze wil niets doen aan het huidige terrorisme en dat is moslimterrorisme. De politieke-crrectheid wil ook niets doen aan moslimterrorisme want moslimterrorisme, in alle maten en soorten, is des moslims en de enige manier om iets te doen aan moslimterrorisme is om iets te doen aan de aanwezigheid van moslims.

Dus zie je op vooral de zwaar politiek-correcte publieke omroep Beatrice de Graaf als dé terrorisme-expert.

Is ze daarmee een landverrader?

Nee, op dit punt nog niet.

Maar uit alles blijkt dat ze zich zeer bewust is van deze positie, en dat ze alles doet om deze te verhullen.

Zo zal ze nooit en te nimmer zeggen dát ze voorstander is van niets-doen tegen moslim-terrorisme.

Ze heeft hele studies gemaakt van de taktieken om niet te zeggen dat ze voorstander is van niets-doen tegen moslimterrorisme. Haar voornaamste taktiek is die van de waterval : je stelt Beatrice de vraag over de Ahmed de terrorist, en ze steekt een verhaal af dat begint met Djenghis Kahn, en eindigt "Dus is er terrorisme". En de politieke-correctheid hoort het ademloos aan, en stelt de volgende vraag die ook geen antwoord krijgt. En dan is uitzending voorbij. En oh ja: die vraag is dus nooit en te nimmer; "Wat moeten we er aan doen?", want ... (zie voorheen).

En mocht die vraag komen, dan is Beatrice inmiddels voorbereid, want "Lang voor Djenghis Kahn ..."

Oftewel: Beatrice de Graaf is een landverrader met een zeer doortrapte taktiek.

Nog een illustratie daarvan.

Gedurende de maanden van het voorjaar van 2016 was er een stroom aanslagen door moslims. De een na de ander. De berichten over de ene, Nice, liepen nog en daar was al weer de volgende, Ansbach.

Gedurende al die maanden was een geen glimpje Beatrice in de media te vinden.

Pas na twee maanden rust dook haar gezicht ineens weer op. Eerst bij Nieuwsuur, en later bijna een half uur bij DWDD.

Waarom die pauze?

Omdat terwijl de aanslaggolf bezig is, de kans vrijwel 100 procent is dat ze die vraag zou krijgen: "Wat kunnen er er aan doen?".

En die wil Beatrice niet beantwoorden omdat ze weet dat datgene wat ze gaat antwoorden; "Niets", op het moment dat de doden in de straten liggen en er sprake is van actualiteit en je dus kort moet antwoorden, niet geaccepteerd zou worden om te antwoorden "Niets".

Beatrice de Graaf is een landverrader met een zeer doortrapte taktiek.

Wat was ook al weer de aanleiding voor deze ontboezeming? Oh ja: de enige plaats waar dit soort zaken gesignaleerd worden, deed eraan herinneren (GeenStijl.nl, 03-09-2016, door Van Rossem uitleg of detail )
  Bidden tegen terreur met Beatrice met den BijbelBeatrice de Graaf, terreurdeskundige en senaatskandidaat voor de ChristenUnie, weet het kennelijk ook allemaal niet meer zo goed, met die Islamitische Staat en de regen van explosieve splinters die het voortbrengt. ... De VARA had een terreur-item met de vrees kwekende titel "SUMMER OF FEAR", om eens voorzichtig te praten over de rol van de islam Islamitische Staat in de wereldwijde golf van terreur van de afgelopen maanden. Nou, boel duiding en zo want dat kan de mediagenieke mevrouw heus wel. Maar aangekomen bij het hoofdstuk 'Oplossingen', raakte ze op een dwaalspoor. Aan de hand van een oude oproep van domineesdochter Merkel om vaker naar de kerk te gaan, stelde ze voor dat een beetje beter bidden wel eens een goed begin zou kunnen zijn in de strijd tegen islamitische uitwassen. "Geloof is ook een kracht ten goede. [...] Als het er op aan komt, dan heb je dat soort houvast toch echt wel nodig." Juistem. Nou goed. Als zelfs de immer correcte en complimenteuze Matthijs van Nieuwkerk de wenkbrauwen fronst naar een tafelgast, dan weet je eigenlijk wel genoeg. ...

En, weet iedereen: bidden is de anachronistische vorm van niets-doen.

Meer over het zendingswerk van deze Heilige hier uitleg of detail .


Naar Landverraad , of site home