WERELD & DENKEN
 
 

PC-club: Beatrice de Graaf

22 mrt.2016

Beatrice de Graaf is bij naam terrorisme-expert, maar bij functie Neerlands nationale terrorisme-susser. Eentje van het loepzuivere "De andere wang". Ze schijnt ook christelijk te zijn. Ze is ook een lieveling van de politiek-correcte en islamofiele media, waar ze een regelmatige gast is. Hoofdboodschap: "Wees niet bang van al die moslimaanslagen, gaat u rustig slapen".
   Wat neerslagen van haar optredens:

Hoofd gebruikt als uithangbord in sus-artikel van de Volkskrant (16-11-2015), na de Bataclan-aanslagen. Quote: "Teruggekeerde Nederlandse Syriëgangrs hangen apathisch op de bank".
    De Franse en Belgische ook ...

Rabiate politiek-correcte "Meer haatbaardige moslimimmigranten"-aanhanger en Nederlandhatende Joodsist uitleg of detail (de Volkskrant, 24-11-2015) die zijn grote waardering voor haar uitspreekt.

Verslag bij het rabiaat politiek-correcte en Nederlandhatende Joop.nl van een speciaal programma rond haar persoon van het rabiaat politiek-correcte De Wereld Draait Door.
    Kortom: overal en alom, met altijd diezelfde boodschap: "Die terreur valt best wel mee en de schuld ligt bij ons".
    En dit staat er nog niet, of de volgende aanslag waar we ons absoluut zorgen over hoefden te maken, volgt:


Uit: De Volkskrant, 26-03-2016, rubriek De Betrouwbare Mannetjes, door Melle Runderkamp en Simon Hendriksen

Johan

Het kwam de laatste tijd natuurlijk al heel dichtbij, maar nu kwam het opeens wel heel dichterbij. ... Keep calm and carry on. ...
    De Betrouwbare Mannetjes zagen hoe bij gebrek aan antwoorden het aanslagenverwerkingsdraaiboek uit de kast werd getrokken. ... Je suis Bruxelles, Ik ben Brussel.   ...
    We hadden het dit keer zelfs helemaal zonder de duiding van Beatrice de Graaf afgekund. ...


Red.:    Beatrice de Graaf: de blonde engel van de nederlagenstrategie.


Naar PC club  , Politiek lijst  , Media lijst  , Politiek & Media overzicht  , of site home  .