WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Marcel van Lieshout

17 jul.2016

Bij Paul Onkenhout al opgemerkt uitleg of detail : een campagne als die om de Nederlandse en Europese cultuur ten onder te doen gaan uitleg of detail , vergt de inzet van niet alleen vele mensen, maar vele soorten mensen. Er zijn bijvoorbeeld mensen die de ideeën aandragen, zeg maar: de officieren, en er zijn de mensen die die ideeën verdedigen en ermee aanvallen: de soldaten. Waarvan paul Onkenhout er entje is.
    Dat Marcel van lieshout in deze strijd opdook was een verrasing: tot nu toe had hij zich al verslaggever bezig gehouden met zaken rond infrastructuur en dergelijke. Het spoor, bijvoorbeeld. En dan ineens midden in de politiek en ook nog eens in de rubriek Stekel, direct onder het hoofdredactionele commetaar en ook een beetje een prestigeplek, dus.
    Misschien al iets met vakanties ...?
    Maar dus over de zoveelste aanslag door gewone moslims. Die in Nice Op Quatorze Juillet. Met een vrachtwagen. Waaruit maar één conclusie kan worden getrokken: weg met alle moslims. Die natuurlijk nooit en te nimmer in de Volkskrant mag komen:


Uit: De Volkskrant, 16-07-2016, rubriek Stekel, door Marcel van Lieshout

Reflex

De gebruikelijke reflex na een drama als in Nice: kan dat ook bij 'ons' gebeuren?
    Het antwoord is ja. Ook Nederland heeft vrachtwagens. Ook in Nederland zijn soms drommen mensen bijeen. Zelfs kijkend naar vuurwerk. ...


Red.:    Brullen van de lach! Want hier staat natuurlijk niet, aangaande daders: "En ook Nederland heeft moslims". Nee, er staat dit:

  Een veiligheidsfunctionaris die ons een veilig gevoel moet geven werd gisteren op tv met de reflex geconfronteerd. Hij zei ja. Het kan.
    Hij wees op de aanslag door Karst Tates in zijn Suzuki Swift, in Apeldoorn, 2009.

Nogmaals brullen van de lach!!!
    Het argument dat de degeneré Van Jole ook gebruikte in zijn versie uitleg of detail , waarna hij hardgrondig werd neergebeld op zijn eigen website:


Uit: Joop.nl, 15-07-2016, door Francisco van Jole - eindredacteur Joop uitleg of detail

IJdele hoop

...  ... is het niet verkeerd te hopen dat de dader meer op Karst Tates lijkt dan op Fouad Ali Saleh.


Red.:   Met als reacties:
  Kowalski – 15 juli 2016 at 14:57
“Mocht straks blijken dat de massamoordenaar van Nice toch meer een Karst Tates is dan een Fouad Ali Saleh dan vergeten ze de daad weer en pakken de volgende aanslag om opnieuw hun gelijk te halen.”
Precies….want daarop hoef je helaas slechts een paar weken/maanden te wachten tegenwoordig.

MarinusCalamari – 15 juli 2016 at 15:09
Karst Tates probeerde een aanslag te plegen op het koningshuis. In feite gaat het bij hem dus om een mislukte aanslag, want de Oranjes kwamen met de schrik vrij, waarbij 7 burgerdoden en tientallen gewonden vielen als collaterale schade.
    Bij deze aanslag waren de burgers wel duidelijk het doelwit.
Gelijkenis is eerder oppervlakkig dan treffend

Albert Einstein – 15 juli 2016 at 16:29
De enige gelijkenis is dat ze in een auto zaten.

thunderbird – 15 juli 2016 at 15:11
Tates aanslag was rechtstreeks gericht op het koningshuis, niet om willekeurige slachtoffers te maken. Je stuk slaat de plank mis.

Jan Springen – 15 juli 2016 at 15:17
Wat riep Karst Tates eigenlijk?
    Van de ‘terroristen’ weten we dat ze allen Allah Akbar riepen, zonder uitzondering!

Floepert – 15 juli 2016 at 15:21
Ik kan me niet herinneren dat Karst Tates uitstapte en vervolgens het vuur opende op zijn slachtoffers.
    Verder durf ik de voorspelling wel aan dat meneer islamitisch is en dat dat hem medegeinspireerd heeft.

IronLungs – 15 juli 2016 at 15:23
Kars, de man die tegen het koningshuis was wordt nu vergeleken met een moslim extremist. Het klinkt een beetje alsof je deze daad probeert goed te praten wat ik zeer kwalijk vind. Volgens mij stonden er na de daad van Kars geen juichende kalifaat aanhangers op de SM zoals dat nu wel is. Je moet wel heel ver je kop in het zand hebben zitten om te denken dat dit geen daad is van een moslim terrorist maar van een Franse Kars die tegen Hollande is.. Ga je schamen man!
En dan nog deze: ‘beide maken de aanslagen groter’ Hoe dan? Gaan de extreem rechtse nu hele varken bij de moskee leggen ipv alleen de kop?

Gammana – 15 juli 2016 at 15:58
Hoe lang is Karst Tates inmiddels geleden? Wat moet dat een opluchting zijn voor de apologeten, ze kunnen nu in lengte van dagen terugvallen op Tates. Dat de islam dit jaar alleen al verantwoordelijk is voor tientallen aanslagen dat zegt natuurlijk niets want Karst Tates.
Wat sneu nou, voor Marcel ... Een eerste schot gelost aan het front, en meteen een veroordeling aan de broek wegens landverraad ...


Naar Landverraad , of site home