De Enige Oplossing

Deze redactie heeft naar aanleiding van de in augustus 2016 nog steeds niet aflatende stroom moslimaanslagen geduid op de enige oplossing voor het terreurprobleem uitleg of detail .

Het terreurprobleem is nog het kleinste in het spectrum van de problemen veroorzaakt door de aanwezigheid van moslims.

LET OP: dit is niet "De aanwezigheid van de islam", zoals sommigen proberen een verzachtend onderscheid te maken.

De werkelijkheid die iedereen kent: de islam bestaat niet los van de moslims.

Hier loopt niet "de islam":Hier lopen moslims.

En wat deze moslims willen, staat uitvoerig in onderdelen gedocumenteerd in deze verzameling uitleg of detail , maar is voor het gemak van de lezer door één van hen die de Nederlandse taal redelijk beheerst als volgt samengevat (GeenStijl.nl, 08-08-2016, door Pritt Stift uitleg of detail ):
  ...Zeau. ...


Voor degenen die de verzameling Vijfde colonne uitleg of detail geraadpleegd hebben niets bijzonders. Het staat er allemaal al vele malen. Het nieuwe: het staat er hier korter.

Maar, hebben velen al gezegd: "Vorm is alles".  Deze redactie heeft daar bezwaren tegen, maar er zijn momenten dat het waar lijkt te zijn. Ook bij GeenStijl hebben ze het er nu volledig mee gehad. Volledig:
  DutchPurge. Alle stomme Turken terug naar Turkije

... Wij zijn er wel klaar mee. Met die geniepige Gülen-troep, met die woekerende Diyanet-maffia, met die colonnes hysterische ErdoTürkse vlagwapperaars en uiteraard met die Koerdische eerwrakiërs en overige Anatolische geslachtsdelen-knippers. Laten we De Revolte van de heer Wilders niet afwachten en al per 1 september aanstaande een beginnetje maken met een heuse Lüchtbrüg naar Türkiye. Elk uur een Boeing naar Istanbul/Ankara/Izmir, tjokvol Stomme Turken Die Hier Niet Willen Zijn. Laten we al die mensen een plezier doen, en een enkele reis cadeau doen naar hun geliefde ErdoMordor. Geeft een paar maanden overlast en decibellen op Schiphol. Maar dan heb je ook wat. Laten we ons verlies nemen. Het waren 40 fantastische jaren. Maar aan alle mooie dingen komt een eind. Zo óók aan de multiculturele samenleving. Verder wat Afshin Ellian zegt in Elsevier. En die vijfsterrenvakantie naar Fethiye en Belek cancellen we ook. Tüdeledükyie.


Amen.

En doe mee op 1 september. Wat er ook te doen valt om die lui weg te krijgen ...

Oh ja: wie dit generaliseren vindt, kijk hier uitleg of detail .


P.S.
(Via een link verschaft door een reageerder):


Geen mislukte of domme Turk. Een gestuurdeerde en geslaagde Turk. Een jonge in Nederland geboren Turk. Die bovenstaande produceert.

De domme en mislukte Turken zijn natiuurlijk nog vele malen erger.

Voor dit probleem, dreigende burgeroorlog, bestaat er één en slechts één oplossing:

REMIGRATIE!!!


Af te dwingen door "remigratie of sterilisatie".


P.P.S.S.
Er zijn andere uitkomsten naast deze. Die zijn allemaal in mindere of meerdere mate gewelddadig.


P.P.P.S.S.S.
Wat reacties bij GeenStijl:
  Een kijkje in de hersenpan van de gemiddelde moslim...
Desmoulins | 08-08-16 | 22:22

Het moet met de huidige wetgeving toch mogelijk zijn om ongedierte als Ersin Ulkar te deporteren en zijn NL paspoort in te trekken?
Ach wat, vergeet het maar ... laten we in het Westen maar snel heel erg onbeschaafd worden. Ik WIL die burgeroorlog steeds meer, en doe maar NU ook dan. Dan deporteren de moslims zichzelf wel.
Pierke Pierlala | 08-08-16

@necrosis | 08-08-16 | 22:31
Ja u heeft gelijk, er zijn hier in Nederland nog duizenden andere Turken, die het roerend met dit walgelijke haatstukje eens zullen zijn, heimelijk of in het openbaar. Wij weten al jaren dat dergelijke waanzinnige sentimenten onder grote groepen vanuit de vijfde colonne leven, het lijkt met elke nieuwe generatie zelfs verder te versterken. Het beangstigende is dat de overheid, tegen alle redelijkheid en instinct in, de islamisering bewust op alle fronten faciliteert en intensiveert. Een proces wat je in veel West-Europese landen met open ogen dagelijks mag aanschouwen.
Batavi Magistralis | 08-08-16 | 23:39

Als een Nederlander zoiets over Turken/moslims zou zeggen, zou de politie binnen 5 minuten op de stoep staan...
Bolder | 09-08-16

@ Bolder, je hebt helemaal gelijk. Sterker nog: je zou waarschijnlijk op GS weggeborsteld worden als je dit soort haatteksten post.
    telkens weer blijkt hoe veel moslims alles haten wat niet islam is. Deze tekst is qua strekking niet anders dan wat die 15 jarige zoon van een haat Iran riep in Verviers.
Nuuk | 09-08-16 | 12:13

Zo zie je maar weer naar hoe perfect die booslims hun gebroed opvoeden.
Wanneer je eenmaal weet dat die allahhakkebar van ze de personificattie van het kwaad en de duivel is, en dat zijn volgelingen dus geneigd zijn tot het absolute kwaad, dan blijven er weinig keuzes over.
1:
Dat soort vuilnis juridisch beoordelen zoals men dat in hun beloofde thuisland doet, zonder pardon of vorm van proces hetzwaard erover.
Niks policor lievv wezen volgens beschaafde juristerij....gewoon volgen xe eigen geliefde wetgeving direct de kop afslaan.
mallekater | 09-08-16 | 12:14

Kijk, dit is het soort onvoorstelbaar goor import tuig van de richel dat op onze kosten hier heeft mogen studeren en ons nu naar het leven staat.
    Wordt dit schorem nog vervolgd voor haat zaaien?
Oh, nee alleen autochtone Nederlanders worden vervolgd voor haat zaaien.
Pieter V | 09-08-16 | 12:17


@Batavi Magistralis | 08-08-16 | 23:39
Het Coudenhoven-Kalergi plan dat door de EU dictators wordt uitgevoerd met als doel de autochtone bevolkingen van Europa te vervangen en monddood te maken middels massa-immigratie van Afrikanen en Arabieren.
Pieter V | 09-08-16


P4.S4.
De PvdA demonstreert nog eens een keer háár oplossing (De Volkskrant, 09-08-2016, ingezonden brief van Jan Vos, Groningen):
  Stemmingmakerij

'Struisvogel-strategie' staat er boven de column van René Cuperus van 8 augustus. Een beschrijving van de terroristische dreiging, die uitmondt in de originele gedachte dat ook Nederland kan worden getroffen. Onze autoriteiten zeggen met regelmaat hetzelfde, hebben een scala aan maatregelen getroffen, lijken de ontwikkelingen op de voet te volgen en grijpen in als ze serieuze aanwijzingen krijgen dat dat nodig is. Toch schrijft Cuperus dat ze de kop in het zand steken. Hij beschuldigt ze verder van naiviteit, te weinig gedurfde daadkracht en gebrek aan politiek leiderschap.
    Zonder argumentatie en zonder ook maar een enkele aanvullende maatregel te noemen die nog kan worden genomen om de kans op een aanslag te verkleinen. Moeten de overheden dan elke dag op radio en tv stoere taal bezigen? Nog meer privacybeperkende maatregelen nemen? Moslims preventief interneren? Overal militairen laten paraderen? Strenger straffen? Wat wil Cuperus nu eigenlijk?

PvdA-Kamerlid Jan Vos (Groningen) wil, net als 'de overheid', alle oplossingen die niet werken. Oftewel:Dë PvdA wil de dreigingen van de islam absoluut niet oplossen.

   Rijnlandmodel - 9 augustus 2016


[an error occurred while processing this directive]