WERELD & DENKEN
 
 

Moslims, haatzaaiers: Fatima Talbi

Nooit eerder van gehoord, maar hier is er weer eentje: Fatima Talbi. Met een strijd voor een goede zaak: het bestrijden van uithuwelijken en andere vormen van gedwongen partnerkeuze. Dat is namelijk enorm probleem van de Nederlandse samenleving (Joop.nl, 26-05-2017, door Fatima Talbi - Gemeenteraadslid en zorgconsulent uitleg of detail):
  ... dat jong geliefden ... in de problemen komen als de Nederlandse ouders het maar moeilijk kunnen verkroppen dat er voor hun dochter een jongen met een bijvoorbeeld Nederlands-Marokkaanse achtergrond of een donkere jongen voor de deur staat. LHTB-geliefden kunnen evenzeer in het gedrang komen in ... de zo gekoesterde Christelijk Joodse cultuur.

Kijk, daar hebben de moslims nu helemaal geen last van, hè: bij hen is de vrije partnerkeuze al een eeuwenoude gewoonte. En wie iets anders zou willen suggereren heeft er niets van begrepen::

  Ondertussen vragen Marokkaanse, Pakistaanse en Surinaamse vriendinnen in mijn omgeving zich af waarom dit stadsbestuur denkt dat zij achterlijk zijn. Dat ze vrije partnerkeuze niet zien als een groot goed dat we moeten bevechten.

Nee, die huwelijksdwang is iets typisch Nederlands.

Genoeg van de ironie. Deze kalifaat-aanhanger is het geestelijke kruis getast door een campagne van het Rotterdamse stadsbestuur met posters waarin gemengde koppels elkaar kussen. Om het islamitische preoce van inteelt proberen te bestrijden. De inteelt die na de religie vermoedelijk de belangrijkste reden is voor de islamitische achterlijkeheid. Kijk maar naar de plaatjes:
 

De Volkskrant, 25-11-2011, van correspondent  Steven Adolf

'Stem op een Ezel stelt nooit teleur'

Fotobijschrift: Aanhangers van de islamistische Parti de la Justice et du Développement (PJD) ...
  De Volkskrant, 03-06-2013, van verslaggever Rob Vreeken

Vrouwen Libië eisen gelijkheid

...    Deze vrouwen, actief in een trits actiegroepen en ngo's met internationaal goed bekkende namen als Libyan Women's Peace Platform, de Libyan Youth Movement (opgericht door Mneina) ...


   VU universiteitsblad advalvas.nl, 02-06-2017, door Peter Breedveld uitleg of detail

'We willen graag moslimstudenten als rolmodel'


Libië, Marokko, Turkije, Schilderswijk, Amsterdam: overal dezelfde bolle inteeltkoppen.

Of kijk naar de globale sociologische gegevens .

En dan in Nederland komen vertellen dat wij het fout doen ...

ROT OP!!!


Naar Haatzaaien, allochtoon , Allochtonen, vijfde colonne , of site home .   

 

26 mei 2017