WERELD & DENKEN
 
 

Haatzaaiers, moslims: Cemil Yilmaz

22 jul.2016

Van het vroeger over alle Nederlandse zuilen verspreide palet van actualiteitenrubrieken zijn er nog twee over: het door de NOS gebrachte Nieuwsuur, dat een erfopvolger is van NOVA, wat weer de erfopvolger is van Achter het Nieuws, oftwel de VARA. Men zei dat NOVA zou "neutraal" worden door de inbreng van de NOS, maar dat was voorspelbaar een gore leugen: het werd 100 procent linksige politieke-correctheid.
    Het andere amalgaam is EenVandaag, waarin protestanten, katholieken en die lieden van AVRO en dergelijke zijn samengesmolten. Die origine geeft precies hun huidige positionering weer: ook politiek-pocrrect, maar met minder van het maniakale dat de "linksigen" kenmerkt. Logisch, want het confessionele deel heeft een ander eigen normenstelsel, maar voor de linksigen is de "Universele Mensenrechten"-illusie de ultieme waarheid waarvoor ze leven.
    En zo kon het dus gebeuren dat, nadat NOS Journaal en Nieuwsuur al uitvoerig in concert met Sylvana Simons op de "Nederland is racistisch"-trommel hadden staan roffelen uitleg of detail , ook EenVandaag uitleg of detail (25-05-2016) met een itempje erover vond te moeten komen.
    In de vorm van een kleine rondgang van Sylvana-steuners, waarvan een groot deel bij "diversiteitsexpert" Cemil Yilmaz. Moslim met haatbaard. En haatbaardentaal, want ook bij hem was het: "Nederlanders zijn racisten". Inclusief fel-realistische verhalen uit eigen beleving en kring.
    Nu was deze Yilmaz al bekend van meerdere publicaties bij Joop.nl, zodat dit haatzaaien als "gewoon" passeerde. En bovendien is het lastig noteren. Gelukkig deed Yilmaz het snel dunnetjes over - in de vorm van een dubbelportret. Deel één, "Yilmaz de Turk":


Uit: Joop.nl, 16-07-2016, door Cemil Yilmaz - Sociaal ondernemer uitleg of detail

De kracht van de Turkse bevolking

Het is mooi en trots om te zien dat zoveel mensen de straat op zijn gegaan en hun land terug hebben geclaimd


Al jaren stem ik niet meer op de AK-partij van president Erdogan. ...
    En ben geraakt op micro-niveau, dus van mens tot mens, door de vele steunbetuigingen van alle soorten Nederlanders ...


Red.:   Dit dus naar aanleiding van de vele honderen tot enkele duizenden Turken die de straat op zijn gegaan, rood van de Turkse vlaggen en banieren, om hun steun aan "hun president" te betuigen.
    Oftewel volgens Cemil: "Ik ben voor de volle 100 procent een Turk". Hetgeen zelfs bij Joop.nl niet geheel onopgemerkt bleef:
  Reacties:
J.Vermeer – 16 juli 2016 at 15:04
Nou cemil. Ik ben ook ontzettend geroerd door mijn landgenoten die op straat staan te schreeuwen dat erdogan ” hun president” is en turkije” hun land” En over een tijdje kun jij dan weer sxhrijven dat turkse nederlanders ” er hier niet bijhoren en niet als nederlanders worden gezien……Vind je dit zelf nou ook niet een beetje raar?

Nee hoor, dat vindt Cemil helemaal niet raar. Want als Cemil dat raar had gevonden, had hij deel twee van zijn dubbelportret niet geschreven: "Yilmaz de Nederlander" - we laten de kop even weg wegens "te absurd"... Dan valt de absurditeit van de rest niet meer op:


Uit: Joop.nl, 21-07-2016, door Cemil Yilmaz - Sociaal ondernemer uitleg of detail
...

Waar komt die afwijzende houding toch vandaan vraag ik mij af?Red.:   Je gelooft het niet, hè ... Hebben de Turken dat net zo uitvoerig staan demonstreren als Turken, vraagt Turk Yilmaz zich af waarom Nederlanders de Turken als Turken zien ...
    En hij besteedt er een heel artikel aan.
    Beginnende met zulke inkoppertjes als:
  Geboren in Tukkerland (Enschede), opgegroeid in het Gelderse Voassen

Al was 'ie achtste generatie Turk geboren tussen de eskimo's op Groenland, dan nog zou die met rode vlaggen met halve manen staan zwaaien en zijn kinderen opvoeden in het Turks en Turk zijn ...
    Met een ontzettende bloedhekel aan eskimo's, vanwege de sneeuw aldaar:
  ... beide ouders afgedankt worden door hun werkgevers en respectloos behandeld door UWV.    ...
    ... [land, red.] van raciale en economische ongelijkheid ...
    Ik ben die vervreemde ondankbare moslimhond, geradicaliseerde geitenneuker, achterlijke mongool, landverrader, IS-sympathisant, de lange arm van Erdogan, kutturk of -marokkaan (vaak zien ze het verschil bij mij niet), buitenlander, (niet-westerse) allochtoon, migrantenjongere, bicultureel, multicultureel, kleurrijke medelander en weet ik niet wat nog meer.    ...
    Mijn visie is dat ik en met mij duizenden kleurrijke andere Nederlanders juist het toppunt van integratie zijn. ...
    Ik zie te weinig mensen zich zorgen maken om een Nederland waarin een politieke partij met een nationaal-socialistische visie (vergelijkbaar met de NSDAP van voor de WO 2) met miljoenen stemmen de grootste partij in de Tweede Kamer zou zijn, als er vandaag verkiezingen zouden zijn. Een Nederland waarbij 55% van de autochtone Nederlanders vindt dat er te veel buitenlanders zijn en waarbij 47% het als een probleem ervaart als culturen vermengen. Een Nederland waarbij 83% van de Nederlanders geen of weinig contact heeft met moslims en waarbij maar 5% openstaat voor contact met hen.
    Een Nederland waarin de politie je op basis van uiterlijke kenmerken staande houdt, waar gemeenteraden belegerd worden en azc’s aangevallen. Een Nederland waar islamitische kinderen niet meer naar school durven te gaan, zwarte activisten en moslima’s aangevallen, uitgescholden en bespuugd worden en waarin moskeeën en synagogen het moeten ontgelden.
    Daarom vraag ik mij steeds vaker af, wie moet er nou integreren? Jij of ik?

Kan iemand deze haatdragende haatzaaier er even uittrappen ...
    Alstublieft.
    Oh ja, die kop nog:
  Ze noemen me de nageboorte van een mislukte arbeidersgeneratie

Correctie dus: Kan iemand die haatdragende en haatzaaiende nageboorte van een mislukte arbeidersgeneratie er even uittrappen ...
    P.S.: Die uitspraak was van de unieke voormalig Turkse Ebru Umar.
    Eenmalig gedaan.
    Meer van deze haatzaaier hier .


Naar Haatzaaien, allochtoon , Allochtonen, vijfde colonne , of site home