WERELD & DENKEN
 
 

Media, absurditeiten

 7 aug.2015

De absurditeitn die het gevolg zijn van de combinatie van politieke-correctheid en de volstrekte weerzin om de werkelijkheid van de wereld onder ogen te zien, zijn wat betreft de Nederlandse media al behandeld aan de hand van voorbeelden in de Volkskrant uitleg of detail en bij Joop.nl uitleg of detail .
     Maar politieke-correctheid en de strijd tussen de klassen van de media en de onderste tweederde van van de burgers zijn natuurlijk een internationale verschijnsel, want zijnde een klassenstrijd. Hier voorbeelden onder andere uit het buitenland, te beginnen met Duitsland - het bericht gaat over vluchtelingen en komt van Joop.nl, dus je weet dat je alles onmiddellijk moet omkeren:


Uit: Joop.nl, 07-08-2015. uitleg of detail
 
'Opeens voelt elke racistische nobody zich geweldig'

ARD hoofdredactrice Anja Reschke haalt fel uit naar extreemrechtse haatzaaiers die oproepen om vluchtelingen aan te vallenRed.:    Oftewel: exteem-linlkshufterige haatzaaier Anja Reschke werkende voor de politiek-correcte media beschuldigt eerlijke en fatsoenlijke zich zorgen makende burgers van racisme en voelt zich daardoor geweldig.
  In Duitsland is commotie ontstaan na een nieuwsuitzending op tv-zender ARD. Tijdens het programma richtte hoofdredactrice Anja Reschke zich in een commentaarstuk rechtstreeks tot de kijker. Ze haalde uit naar haatzaaiers die met hun commentaren, volgens haar, mede verantwoordelijk zijn voor aanvallen op huizen van vluchtelingen

Oftewel: tijdens een uitzending die bedoelt is om mensen neutraal van informatie te voorzien misbruikte hoofdredactrice Anja Reschke haar positie om haar eigen mening te verkondigen en om de schuld van aanvallen op de daden van parasitisme gepleegd door parasieten die  binnengedrongen zijn met hulp van Anja Reschke af te schuiven op degenen die beparasiteerd worden.
  Na aanleiding van deze ontwikkelingen ... moest ze hier iets over zeggen in de bewuste uitzending.

Oftewel; "Ik ben de Heiland in het bezit van de absolute kennis van GOEDHEID" en "Ik WEET dat de vluchteling een GOEDE en ONSCHULDIGE mens is". En:
  "Ben je het er niet mee eens dat alle vluchtelingen klaplopers zijn die moeten worden opgejaagd, verbrand of vergast, laat dat dan weten. Ga daartegen in en open je mond."

Oftewel: "Iedereen die ook maar iets kritisch zegt over vluchtelingen is het ABSOLUTE KWAAD".
    Absurder kan het allemaal niet, en gevaarlijker nauwelijks. Deze mevrouw is in staat hoogstpersoonlijk een "vluchteling" op een brandstapel te zetten, ten einde de schuld te kunnen geven aan "De haatzaaiers".
    Gevolgd door het pleidooi:"We moeten ze allemaal binnelaten".
    En bij het later eropvolgende Tribunaal te verklaren: "Maar ik deed het allemaal voor de ABSOLUUT GOEDE zaak".


Naar Journalistieke regels , Ssociologie, overzicht  , Media lijst , of naar site home .