WERELD & DENKEN
 
 

Cultuur, joods, haatzaaiers: Arnon Grunberg

4 jun.2016

Dat Arnon Grunberg vroeger of later deel zou gaan uitmaken van de verzameling "Haatzaaiers" was net zo onzeker als het opgaan van de zon, in de ochtend. De eerste gelegenheid, de kwestie Sylvana/DENK, sloeg hij over, maar bij de tweede direct en naadloos aansluitende van rapper Typhoon was het raak. En hoe ... (de Volkskrant, 03-06-2016, column door Arnon Grunberg):
  Snelwegverbod

Er is opschudding ontstaan over de 'etnische profilering' door sommige politieagenten toen rapper Typhoon werd aangehouden; zijn auto zou niet bij zijn huidskleur passen.    ...

Rapper Typhoon werd niet aangehouden. Staande gehouden (niet: aangehouden!) werd een jonge man in een voor zijn leeftijd veel te dure auto, dus vermoedelijk een crimineel, die ook nog eens zwart was, dus vermoedelijk een crimineel én drugsdealer, mogelijk betrokken bij de maffia-oorlogen in Amsterdam. Waartegen de politie moet optreden volgens de oproepen omdat de zwarten elkaar uitmoorden.
    Alleen, bij hoge uitzondering bleek de jonge gekleurde drugscrimineel met te veel geld een jonge gekleurde rapper met te veel geld te zijn. Als de politie een jonge zwarte vrouw in een veel te dure auto ziet, denkt de poltie "Hoer", of "Sylvana Simons", en laat de zwarte vrouw rustig doorrijden.
    Maar de Joodse racist Grunberg uitleg of detail ziet zo graag racisme daar waar het het minste is, bij blanken uitleg of detail , dat hij ook met twee voeten tegelijk in de beerput springt:
  Is etnische profilering niet een verfrissende bijdrage aan het debat?

Geinig hè, dat 'debat'... En dat 'verfrissend'. Regelrecht uit het riool van de hel, dit soort verbale vondsten.
  Zoals sommige mensen het ook verfrissend vinden om bepaalde zwarte mensen 'klaagnegers' te noemen.

"Pot en ketel ..." ... "Balk en splinter ..." ...
    Maar dit waren slechts de warmdraaiertjes. Nu wordt 'ie serieus:
  Wat pas echt verfrissend zou zijn, is als de Nederlandse snelwegen niet meer toegankelijk zouden zijn voor zwarten en moslims. En voor Joden, want dat zijn zoals bekend moslims in vermomming.

Juist ja ... De "zwarte" mocro-maffia (voor het gemak nemen we alles wat niet wit is onder de noemer zwart - generaliseren is tegenwoordig helemaal de mode) mag niet vervolgd worden, want zwarten zijn immigranten en deel zelfs afkomstig uit het Midden-Oosten dus ook halve Joden, en Joden mogen nooit, nooit en te nimmer, NOOIT EN TE NIMMER, voor wat dan ook ter verantwoording worden geroepen. Al branden ze de halve wereld plat. Wat zeg ik: de hele. Dan nog zijn Joden lelieblanke engeltjes, door Jahweh (oh nee: God) op Aarde gezet om het paradijs dat hun eigen cultuur is te bewerkstelligen. Daarom zijn ze ook het door Jahweh (pardon: God) Uitverkoren Volk. In tegenstelling tot dit soort mensen ... :
  Ik hoop van harte dat de PVV en aanverwante groeperingen dit voorstel overnemen. Laten we niet overhaast te werk gaan, laten we om te beginnen de A2 neger-, moslim- en Jodenvrij maken. Daarna volgen de andere snelwegen.

PVV-aanhangers en de rest van de gewone Nederlanders die zich verzetten tegen vernomadisering, verjoodsismisering en verjoodsing en andere vormen van Verelendiserung van de westerse van origine blanke sociale maatschappij zijn Untermensen.
    Over haatzaaien gesproken ...


Naar Haatzaaien, allochtoon , Cultuur, gelijkheid, joods  , Westerse organisatie  , of site home  .