WERELD & DENKEN
 
 

Haatzaaiers, Joods: Gerard Spong

3 jun.2016

Of het is zo dat de advocatuur gedomneerd wordt door Jdoen, of dat de media gedomineerd wordt door Joden, wnat dat de groep ädvocaten in de media" gedomineerd wordt door Joden (minder dan een half procent van de bevolking) staat vast: Bram Moskowicz, Inez Weski, Gerard Spong ... Ze zijn er niet uit weg te slaan en er Bekende Nederlanders door geworden. Met als topscorer als het op haatzaaien aankomt: Gerard Spong. Aanbrenger van Geert Wilders in Proces Wilders I. Nederlandhater. Haatzaaier (Joop.nl, 03-06-2016. uitleg of detail ):


De discussie over racisme, discriminatie en etnisch profileren woedt momenteel in alle felheid in Nederland. Volgens advocaat Gerard Spong is het echter absoluut geen nieuw probleem ... Volgens hem is er absoluut geen sprake van dat mensen die racistisch bejegend worden ‘te lange tenen’ zouden hebben, maar evenmin ziet hij dat het nu erger is dan vroeger.

Zie ook deze reactie op een eerdere "RACISME!!!"-roeper (de Volkskrant, 28-05-2016, ingezonden brief van Josephine Bersee, Hongkong):
  Nederland is echt niet zo racistisch

Volgens hoogleraar Halleh Ghorashi toont het feit dat veel Nederlanders op de PVV stemmen aan dat ze racistisch zijn (O&D, 20 mei). Er is weinig reden om aan te nemen dat Nederlanders meer of minder racistisch zijn dan andere volken. ...
    ... Overigens vraag ik me af hoeveel stukken ik nog moet lezen van succesvolle Nederlanders van buitenlandse afkomst die beweren dat je als Nederlander van buitenlandse afkomst niet succesvol kunt zijn in Nederland.

Eindeloos veel.

Meer over meester Gerard Spong hier uitleg of detail .


Naar Haatzaaien, allochtoon , Cultuur, gelijkheid, joods  , Westerse organisatie  , of site home  .