WERELD & DENKEN
 
 

Cultuur, Joods, kwaadaardigheid: Hans Spekman

Soms is het lastig, soms wordt het je makkelijk gemaakt. Hans Spekman lveert een voorbeeld an het laatste aan (Vrij Nederland, 19 sep. 2016, door Thijs Broer, Max van Weezel uitleg of detail - na een tip van GeenStijl uitleg of detail ):
  Hans Spekman: 'We gaan door met theedrinken, wat de electorale consequenties ook zijn'
...
Uit de rapporten van WRR en SCP blijkt dat juist de voormalige arbeidersklasse steeds conservatiever en nationalistischer is gaan denken: tegen Europese integratie, tegen open grenzen, voor een harde aanpak van de minderheden. Geen wonder dat ze zich niet meer herkennen in de PvdA.
‘Ik begrijp die zorgen, maar wij gaan niet meedoen aan de polarisatie, aan mijn dooie dood niet. We zijn verfoeid als theedrinkers, maar we zullen daarmee doorgaan, wat de electorale consequenties ook zijn.’

Wat hier staat is dit:
  "Wij gaan niet meedoen aan het behoud van de Nederlandse waarden en cultuur, aan mijn dooie dood niet. We zijn verfoeid als islamofielen, maar we zullen daarmee doorgaan en er nog meer binnenhalen zo veel als we kunnen, wat de conseuqneties voor Nederland ook zijn."

Ook Hans Spekman is van het Coudenhove-Kalergi plan uitleg of detail - de Joodse en Joodsistische politiek van blanke bevolkingsverdrijving.


Naar Joods, kwaadaardigheid  , PC club  , of site home  .

 

\24 feb.2017