WERELD & DENKEN
 
 

Cultuur, Joods, kwaadaardigheid: Hans Spekman

Soms is een kwestie of persoon lastig te behandelen, soms wordt het je makkelijk gemaakt. Hans Spekman levert een voorbeeld van het laatste aan (Vrij Nederland, 19 sep. 2016, door Thijs Broer, Max van Weezel uitleg of detail - na een tip van GeenStijl uitleg of detail ):
  Hans Spekman: 'We gaan door met theedrinken, wat de electorale consequenties ook zijn'
...
Uit de rapporten van WRR en SCP blijkt dat juist de voormalige arbeidersklasse steeds conservatiever en nationalistischer is gaan denken: tegen Europese integratie, tegen open grenzen, voor een harde aanpak van de minderheden. Geen wonder dat ze zich niet meer herkennen in de PvdA.
‘Ik begrijp die zorgen, maar wij gaan niet meedoen aan de polarisatie, aan mijn dooie dood niet. We zijn verfoeid als theedrinkers, maar we zullen daarmee doorgaan, wat de electorale consequenties ook zijn.’

Wat hier staat is dit:
  "Wij gaan niet meedoen aan het behoud van de Nederlandse waarden en cultuur, aan mijn dooie dood niet. We zijn verfoeid als islamofielen, maar we zullen daarmee doorgaan en er nog meer binnenhalen zo veel als we kunnen, wat de conseuqneties voor Nederland ook zijn."

Ook Hans Spekman is van het Coudenhove-Kalergi plan uitleg of detail - de Joodse en Joodsistische politiek van blanke bevolkingsverdrijving.

Wie de laatste tijd, schrijvende begin september 2017, de meest prominente tegenstander van vrij immigratie? Antwoord: Thierry Baudet! Spekman gaat wat bijdragen aan de Joodse en Joodsistische hetze tegen Baudet uitleg of detail (telegraaf.nl, 02-09-2017. uitleg of detail ):
  ’Mensen opgehitst tegen Marcouch’

PvdA-partijvoorzitter Hans Spekman zegt dat mensen zijn opgehitst tegen zijn partijgenoot Ahmed Marcouch, de nieuwe burgemeester van Arnhem. In het radioprogramma Kamerbreed stelt hij dat dit is gebeurd door PVV-leider Geert Wilders en Thierry Baudet van Forum voor Democratie.

Oh ja, natuurlijk ook tegen Geert Wilders, maar dat spreekt voor zich.
  De installatie van Marcouch als burgemeester van Arnhem werd vrijdag kort verstoord. Drie actievoerders riepen in het Arnhemse stadhuis vanaf de publieke tribune „Marcouch wegwezen.”     ...

Een onschuldige demonstratie dus. Niets van de gewelddadigheid dat de linksfascisten zoals die van Antifa kenmerkt.
  Volgens Spekman is het ophitsen steeds extremer geworden en gebeurde het al vanaf het moment dat de voordracht van de PvdA’er met Marokkaanse roots bekend was. Volgens hem begon Wilders met ophitsen op Twitter en ging Baudet daaroverheen. „Ze proberen elkaar te overschreeuwen”, aldus Spekman.    ...

En grappig genoeg, Spekman werd elders expliciet van repliek gediend (elsevier.nl, 02-09-2017, door Tom Reijner uitleg of detail ):
  ‘Ophitsing’ tegen Marcouch? Baudet overschreeuwde Wilders niet

De vertrekkende PvdA-voorzitter Hans Spekman sneert zaterdagmiddag naar PVV-leider Geert Wilders en Thierry Baudet van Forum voor Democratie. Volgens Spekman zijn zij medeverantwoordelijk voor de ophitsing tegen zijn partijgenoot Ahmed Marcouch en zouden ze elkaar hebben overschreeuwd op Twitter. Maar wie naar de verstuurde tweets kijkt, ziet dat dit niet het geval is.

...
Wilders stuurde, vlak nadat het nieuws over Marcouch begin juli bekend werd, tweets de wereld in waarin hij expliciet wees op Marcouch’ Marokkaanse afkomst en islamitische achtergrond. En hem verbond met de ‘islamofascistische moslimbroeder’ Qaradawi. Daarna riep hij om op te protesteren in Arnhem. En zo geschiedde: een paar dagen later stond de PVV met een aantal sympathisanten bij het stadhuis.
    Zonder Baudet, die nooit tot een protest heeft opgeroepen en zich daar ook niet bij aansloot. De Forum voor Democratie-leider wees in een tweet op een eerdere uitspraak van Marcouch, die vindt dat PVV’ers niet bij de politie zouden mogen werken. Maar over Wilders heengaan en hem ‘overschreeuwen’ op Twitter? Dat gebeurt niet. In elk geval geen ‘ophitsing’. Baudet wijst consequent op het ‘doorbreken van het partijkartel’ (de ‘PvdA-baantjescarrousel’) en zijn wens dat er een gekozen burgemeester moet komen. Gerechtvaardigde kritiek, in het licht van bijvoorbeeld de benoeming van PvdA-staatssecretaris Martijn van Dam als NPO-bestuurder.
Uh, pardon ...? Die Spekman is dus doodgewoon een ordinaire leugenaar. Bewezen. Op papier. De Afdeling "hodsbrutale leugen" uitleg of detail , die al volstrekt overbevolkt wordt door Joden. En dat allemaal omdat Baudet tegen vrije immigratie is, en vrije imiigratie de culturele ruggegraat van Joden is.
    Em volgens de Joden is het voorgaande antisemitisme, want ieder bezwaar tegen Joodse poltieke en maatschappelijke ideeën is volgens Joden antisemitisme.


Naar Joods, kwaadaardigheid  , PC club  , of site home  .

 

\24 feb.2017