WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: de Volkskrant, volkshaat

1 dec.2016

Woorden ... Indien geuit in de media kan je er geen enkele meer vertrouwen.

Medelander: donkergekleurde overvaller van bejaarde vrouwen die hij gruwelijk mishandelt.

Namen ... Ze zeggen ook niets meer, tegenwoordig.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie: het is een Elitepartij voor Economische Dictatuur en Plutocratie.

De Vrijzinnig Protestantse Radio Omroep: het is een Salafistsche Islamitische Azaan Omroep.

De Volkskrant ...

Hier wat voorbeelden van hun liefde voor het volk. Ze zijn geselecteeerd op uitsluitend één enkel croiterium: chronologische nabijheid. Ieder ander criterium zou tot een onbeheersbare hoeveelheid hebben geleid en dat is qua beschikbare tijd niet haalbaar. Bij de Volkskrant haalt het dedain voor het volk ongekende dieptes - alleen Joop.nl schiet te binnen als zijnde duidelijk erger.

De start - Volkskrant.nl, 27-11-2016, door Thomas von der Dunk, cultuurhistoricus:
  Rechts moet niet over 'linkse dominantie' jammeren

Tussentitels: De media doen overdreven veel moeite om een kleine redeloze minderheid van verbitterde oude blanke heterobierbuiken een paar tokkie-achtige quotes te ontlokken

De Volkskrant, 28-11-2016, column door Margriet Oostveen:
  Keileuk

Over de onbegrepen muziekliefhebbers achter 'Oh Sylvana'.

...    Toppers van Oranje is een semi-live opgenomen muziekprogramma van een half uur, wekelijks op TV Oranje, het 24-uurskanaal voor Nederlandstalige muziek. Per maand trekt Toppers van Oranje bijna anderhalf miljoen kijkers. ...
    Vandaag is de uitsmijter Rob van Daal met zijn kwestieuze lied Oh Sylvana. ... Ook maakte Tom de eerste video bij Oh Sylvana. Niet die 'van die totale idioot uit Kudelstaart', zoals Tom het uitdrukt, de man die het gezicht van Sylvana Simons in een beeld van een lynchpartij plakte en daarvoor nu wordt vervolgd. Wel de videoclip waarin Rob van Daal zijn lied nog quasi-onschuldig zingt met een carnavalsband. ...
    Toms artiesten en hun fans kennen en voelen die afstand maar al te goed. Hun wereld verandert en dat willen ze niet want het is allemaal niet meer bij te houden. ...
    Zijn artiesten en hun fans zijn onschuldig, zegt Tom. Dit zijn gewone, vaak niet al te gestudeerde mensen die 'het dubbelzinnige' van Oh Sylvana juist heel knap vinden. Veel aanwezigen prijzen het lied inderdaad bij me aan zoals een literair recensent de 'gelaagdheid' van een roman zou prijzen. Dat het 'niet écht' over Sylvana gaat, vinden ze oprecht geniaal. Dat maakt het juist níét beledigend, hoor ik steeds, snap dat nou joh. Héél wat anders dan De Zeurpiet van Kees Verlee uit Almkerk, alias Johnny Gold, die over Sylvana zingt: 'Wie zeurt krijgt een beurt, daar moet een piemel in.'

De Volkskrant, 28-11-2016, column door René Cuperus, cultuurhistoricus:
  Wilders-proces is spelen met vuur

...    Bij het proces zie ik weinig terug van de context van maart 2014, toen die 'Minder, minder, minder'-uitspraak gedaan werd. Ik herinner me dat die een schokgolf veroorzaakte. Juist omdat er een Bierkeller-achtige omgeving was met massahysterisch gescandeer. ...

De Volkskrant, 30-11-2016, column door Heleen Mees:
  O Sylvana

Sinds ik drie weken geleden met Sylvana bij Pauw aan tafel zat, ...
    Als er in de 15 jaar sinds de opkomst van Pim Fortuyn één ding duidelijk is geworden, dan is het wel dat het contraproductief is om het beest van het witte ressentiment te voeden. ... De volkswoede laat zich echter niet stillen, die zwelt alleen maar verder aan.

De Volkskrant, 01-12-2016, column door Arnon Grunberg:
  Stervensnood

The Economist publiceerde een artikel over het verband tussen gezondheid en Trumps overwinning. Trump deed het in sommige gebieden beter dan Romney in 2012 mede dankzij witte mannen die lijden aan diabetes, obesitas en alcoholisme.    ...
    En zouden mannen die aan alcoholisme, diabetes en overgewicht lijden ook oververtegenwoordigd zijn onder PVV-stemmers? Mijn hypothese luidt: ja.

De Volkskrant, 01-12-2016, column door Bert Wagendorp:
  Supermacht Europa

...    'Brussel' is het favoriete aas geworden bij het gehengel naar de volksgunst, en niet alleen onder populisten. Ook politici die hopen dat ze er de populistische dreiging juist mee kunnen weerstaan gebruiken het, evenals media die zich zo denken te verweren tegen de beschuldiging dat ze tot het establishment behoren en journalisten die zo aansluiting denken te houden met een denkbeeldig samenraapsel, namelijk 'het volk'.


De Volkskrant, 01-12-2016, column door Stephan Sanders:
  Fidel is dood, leve de Revolutie...

...     Zo'n dertig jaar heb ik me ondertussen afgezet tegen het lonkende socialistische perspectief, en nu de laatste vaandeldragers van die richting dood en begraven zijn, blijf ik over met nieuw nationalistisch Rechts en het Geinige Racisme dat eigenlijk toch weer niet zo bedoeld is.    ...

De kotszakken bevinden zich in het dashboardkastje ... (vrij  naar Freek de Jonge)

Deze verzameling is gemaakt omdat ze opviel vanwege een piek in het verschijnsel. De onderliggende trend is niet eens zo veel zwakker, maar continu en valt dan niet op. Want niet in deze compilatie van enkele dagen zijn andere columnisten zoals Sheila Sitalsing, Peter Middendorp, enzovoort, en andere vaste medewerkers en bijdragers zoals Jean-Pierre Geelen, Haro Kraak enzovoort, wier dedain voor het volk beslist niet minder is.

De reden van dit piekje is ook duidelijk: de uitverkiezing van Donald Trump tot Amerikaans president. Na welk gebeuren er meerdere malen in de media is opgemerkt dat "we hiervan moesten leren". Deze verzameling is slechts een illustratie van iets dat in alle opzichten al merkbaar was: dat leren bestaat erin dat de afkeer en dedain voor het volk erger is geworden.

Men kon kiezen: voor de Ku Klux Klanracisme spuiende Sylvana Simons uitleg of detail , of voor het terugscheldende volk - men koos universeel en met diepe overtuiging voor de Ku Klux Klan-racïst. Men kan nog steeds kiezen voor de racistische gekleurde immigranten of voor Zwarte Piet en het volk: men kiest nog steeds met volle overtuiging tegen Zwarte Piet en het volk. Men kan nog steeds kiezen: voor de vrijheid van islam van de gekleurde immigranten, en voor de vrijheid van meningsuiting en het volk: men kiest uit volle overtuiging tegen de vrijheid van meningsuiting en het volk.

De koppeling met de Amerikaanse presidentsverkiezing laat ook zien dat onder de keuzes meer algemene trends liggen. De Nederlandse voorbeelden zeggen het eigenlijk al maar de terminologie gebruikt in Amerika maakt het glashelder: dit gaat over de keuze tussen globalisering, kosmopolitismse en migratie-totalitarisme, of voor natiestaten, sociale zorg en residente bevolking. Het gaat over nomadisme versus residentie. Het gaat over financiële wereld versus bedrijvigheid. Het gaat over parasitisme versus productie. Het gaat over de Joodse cultuur versus de beschaving.

De afkeer van het volk is de afkeer van de beschaving en steun aan de krachten van het nomadisme en kapitaalfascisme. Steun aan de krachten van het kwaad en vernietiging.

Met als eerste veld van uitveoering de politiek van herbevolking van Europa: de blanke bevolking moet vervangen worden door gekleurde immigranten uitleg of detail . Een aanpak die inmiddels zo helder is, dat de beschrijving ervan op het internet al rondzingt als het Coudenhove-Kalergi plan uitleg of detail, en in beelden gevangen kan worden uitleg of detail .

En als tweede veld van uitvoering de wens tot het voeren van een atoomoorlog tegen Rusland. Zoals blijkende aan de heftige Koude Oorlog die men nu, schrijvende 2016, al voert, onder aanvoering van de nakomelingen van Oost-Europese Joden in Amerika type Dr. Strangelove uitleg of detail .

De inhoud van de Volkskrant is zo Nederlands-volkhatend, omdat de Volkskrant beheerst wordt door de Joodse visie, door de aanwezigheid van een dominante groep Joden. Naast de hier getoonnde volkshaat, is de Volkskrant dan ook een fervent strijder voor gekleurde immigratie, en de Koude Oorlog.

Zowel Joden als andere gekleurde volken haten de blanke Europese bevolking, omdat de blanke Europese bevolking de huidige beschaving heeft voorgebracht, waaraan ze met hun nomadistische "huifkar"- culturen nooit zullen kunnen tippen.

De Volkskrant stuurt met haar volkshaat op zijn minst richting etnische burgeroorlog .


Naar Landverraad , of site home