WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Martijn de Koning

16 okt.2016

Bij wetenschappers duurt het altijd wat langer voordat ze scoren op de lijst van Landverraders dan bijvoorbeeld politici.

Of beter: bij wetenschappers duurt het altijd oneindig lang voordat ze scoren op de lijst van Landverraders, wantt wetenschappers weten dat de islam minder deugt dan het nazisme.

De correcte aanhef luidt: bij fopwetenschappers duurt het wat langer voordat de scoren op de lijst van Landverraders dan politici, maar korter naarmate ze meer "fop" zijn.

En er is weinig meer "fop" dan dr. Martijn de Koning uitleg of detail .

De man die samen met de Haagse Hofstadgroep de verjaardag van de moord op Theo van Gogh viert.

Dus is dr. Martijn de Koning de vaste raadsman van de Volkskrant als de islam door gebeurtenissen of onderzoek nog giftiger blijkt te zijn dan strychnine, en bemettelijker dan de builenpest.

Vooral in het katern van de oudtestamentische chef Kustaw Bessems uitleg of detail is hij zeer gewild. Met als actueel uitvoerende: de islamitisch haatzaaier Bahara uitleg of detail (de Volkskrant, 15-10-2016, door Hassan Bahara):

  Profiel | Machteld Zee, gepromoveerd op shariaraden in Engeland

De jongste loot van de felle islamkritiek

Met haar stelling dat het Westen door slap cultuur-relativisme op weg is een shariastaat te worden, heeft de Leidse academica Machteld Zee het debat van nieuw dynamiet voorzien. Wie is zij?


Tjeempie ... Wat een open deur: een shariaraad voert de shara uit - de haria is volkomern inmstrijd met het westerse rechtssysteem - dus een shariaraad is volkomem in strijd met het westerse rechtssysteem. Dus met de westerse waarden.

In sommige Angelsaksische landen is dit verraad toegestaan, want daar zijn ze nog politiek-correcter dan in Europa. Daar regeeert het neoliberalisme absoluut, en bij neoliberalisme hoort kosmopolitisme hoort Joodsisme hoort nomadisme hoort islamisering hoort cultuurverraad.

En als het erop aankomt om cultuurverraad te verdedigen, op dit ideologische punt, dan wie beter geraadpleegd dan de ideoloog van de moordenaars van Theo van Gogh: dr. Martijn de Koning:

  Veel kritiek op Zee spitst zich toe op de verregaande conclusies die ze verbindt aan haar onderzoek. 'Machteld Zee maakt veel te grote claims die ze niet kan waarmaken', zegt antropoloog Martijn de Koning, die vorig jaar optrad als jihad-deskundige in een rechtszaak. 'Ze trekt grootse verbanden tussen islamisering van het Westen en de shariaraden die ze bezocht. Maar ze bezocht die raden maar twee keer. Dan moet je een beetje terughoudend zijn in je conclusies. Daarnaast gooit ze alles op één hoop - de shariaraden, terroristisch geweld, homofobie - en noemt dat islamisering. De relatie tussen die zaken werkt ze niet uit.'

Brullen van de lach!!! Vooral dat laatste (natuurlijk heeft hij het boek niet bestudeerd en de gegevens nagelopen, want dat vergt tijd).

Dat laatste nog een keer:
  Daarnaast gooit ze alles op één hoop - de shariaraden, terroristisch geweld, homofobie - en noemt dat islamisering. De relatie tussen die zaken werkt ze niet uit.'

Beste dr. Martijn de Koning: dat verband telt niet meer dan vijf letters: ISLAM. Of in het Nederlands, met wat meer letters: "ONDERWERPING".

Daarom zitten ze in de haattempels allemaal zo fanatiek hun neus op de grond plat te drukken: om te tonen dat ze onderworpen zijn.

En dr. Martijn de Koning wil dat we allemaal ONDERWORPEN worden.

Dr. Martijn de Koning is het meest gruwelijke soort landverrader.

Voor dr. Martijn de Koning het lot dat de islam heeft voor ongelovigen en islam-verraders:

Rood hesje, en kop eraf:


Allahoe Akhbarrrr!!!!!


Gevolgd door een brullende lach!!!


Meer over deze oplichter en landverrader hier uitleg of detail .


Naar Landverraad , of site home .