WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Paul Onkenhout

17 jul.2016

Bij Leo Lucassen al opgemerkt uitleg of detail : een campagne als die om de Nederlandse en Europese cultuur ten onder te doen gaan uitleg of detail , vergt de inzet van niet alleen vele mensen, maar vele soorten mensen. Er zijn bijvoorbeeld mensen die de ideeën aandragen, zeg maar: de officieren, en er zijn de mensen die die ideeën verdedigen. Inderdaad: de soldaten. Waarbij dat "verdedigen" overdrachtelijk is indien die ideeën zelf van agressieve aard zijn, zoals het idee om de Noordwest-Europese culturen te vernietigen ten bate van de neoliberale nomadische cultuur natuurlijk is.
    De media zitten vol met dit soort soldaten, of beter: de lagere rangen, en één van hen, is gebleken, is Paul Onkenhout. Van origine sportverslaggever, maar dat was Bert Wagendorp uitleg of detail ook, en iedereen weet wat daarvan gekomen is ... Een frontrijder voor de ondergang der Europese culturen uitleg of detail .
    Paul Onkenthout was een week of wat eerder al opgevallen op het voor hem nieuwe terrein van de media-recnsie, en scoort hier ook onmiddellijk op het gebied van het landverraad:


Uit: De Volkskrant, 15-07-2016, rubriek Top & Flop, door (Haro Kraak,) Paul Onkenhout

Jennifer Aniston niet zwanger en heksenjacht Elsevier


Hoe Piers Morgan het debat over vrouwelijke schoonheid naar zich toetrok en opinieweekblad Elsevier de heksenjacht opende.
...
Flop

Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding Dick Schoof meldde maandag dat jihadorganisaties de migratiestroom 'veelvuldig' hebben gebruikt om terroristen op pad te sturen. Het bracht Elsevier op een idee voor een mogelijk klikhitje.
    Op de site van het opinieweekblad verscheen een bericht onder de kop 'Zij deden angst voor IS onder migranten af als hysterie'.
    Het was een tackle van achteren. ...


Red.:   Pardon?!!! Ze stonden er met naam en toenaam in, met foto, dus wat het ook verder was: het was allemaal helemaal van voren. Er stond bij Elsevier doodgewoon: "Er waren mensen die bij hoog en bij laag beweerden dat er geen terroristen waren onder de vluchtelinge, en dit zijn er een paar". Niks minder en niks meer. Lees het zelf uitleg of detail .
    Het was zelfs geen tackle.
    Om hele precies te zijn: die beweringen waren een tackle. Een tackle richting Nederland en gezond verstand, omdat iedereen kon inzien dat de stroom van honderdduizenden migranten uit het Midden-Oosten een open deur was voor IS.
    De tacklers waren de genoemden, en is dus bij deze ook Paul Onkenhout.
    Maar we zijn er nog lang niet:
  In het stukje werden onder anderen EuroparlementariërJudith Sargentini, hoogleraar migratiegeschiedenis Leo Lucassen en IND-directeur Rob van Lint genoemd.
    Zij hadden immers destijds laten weten dat er geen reden voor paniek was, grof samengevat. Dat deden ze trouwens omdat de feiten niet wezen op mogelijk gevaar.

Een gore leugen, dus. Iedereen kon het gevaar met eigen ogen zien. Die eindeloze stoet haatbaardige moslims, waar je de potentiële terroristen zo uit kon halen.
  Elsevier vloog er woest in ...

Een gore leugen.
  ... en riep ze ter verantwoording.

Een gore leugen. Ze worden slechts herinnerd aan hun plicht zichzelf te corrigeren, en niet allen deze maar ook hun overige meningen over aanverwante zaken aan te passen. En dat spreekt volkomen voor zich vandaar dat Elsevier er ook geen woorden aan wijdde.
  ... Dat alleen Sargentini het woord 'hysterie' had gebruikt, in een tweet, werd in de hoop op daverende kijkcijfers genegeerd.

Een gore leugen. Je gaat niet iedereen apart uitgebreid citeren en dat ene woord geeft de boodschap van de dir egneoemde en alle anderen perfect weer: "Wie wijst op mogleijk tepooristen tussen de vluchtelingen doet aan angstzaaireij, xenofobie en hysterie". Dat was de universle boodschap. Van alle politiek-correcten en de hele media. Die Lucassen er speciaal voor uit Leiden naar de studio haalden.
  Het dieptepunt volgde in het onvermijdelijke debatje op Twitter waar de impliciete boodschap van het bericht op Elsevier.nl kernachtig werd geformuleerd. 'Ik acht bij een eventuele aanslag iedereen die de instroom goedgekeurd heeft medeplichtig.'
    Dat was een tweet/frame van ondernemer Erik de Vlieger. De heksenjacht was geopend.

Oftewel: Paul Onkenhout vindt het aanwijzen van Anton Mussert als zijnde een NSB'er die verantwoordelijk gehouden zal worden voor zijn goedkeuring van de acties van Adolf Hitler, een vorm van heksenjacht.
    Bij deze is Paul Onkenhout dus ook medeplichtig aan het landverraad gepleegd door de genoemden.
    Niemand heeft hem verplicht dit stukje te schrijven.
    Hij maakt zich medeplichtig aan de terreur van de molsims en hun ondermijning van de westerse waarden en samenleving door de belemmingen voor hun komst en aanwezigheid weg te (willen) halen.
    Overigens valt er nog een ding op: hier zijn de woorden over dezelfde zaak van Bert Wagendorp uitleg of detail :


Uit: De Volkskrant, 16-07-2016, column door Bert Wagendorp

Nice

...    Op de site van het opinievod Elsevier trok een schuimbekkende scribent van leer tegen degenen die Schoof destijds waren bijgevallen die werden weggezet als NSB'ers. Je proefde het gore, middeleeuwse plezier in de publieke terechtstelling van degenen die weinig anders hadden gedaan dan de beschikbare informatie interpreteren.    ...


Red.:   Precies dezelfde rabiate toon. Paul Onkenhout zal toch niet van dezelfde denominatie zijn ...?


Naar Landverraad , of site home