WERELD & DENKEN
 
 

Haatzaaiers, moslims: Fatima Elatik

19 mei 2017

Natuurlijk is er al een verzameling over mevrouw Elatik uitleg of detail , omdat ze al heel vroeg aan het front van de strijd van het kalifaat tegen Nederland stond. De introductie van de hoofddoek, steun aan fatwa's tegen de kunst, en de ideoloog achter de moord op Theo van Gogh ... Fatima was al een IS-strijder voor IS nog maar bestond.

Maar omdat de Amsterdamse bestuursomgeing, staande onder leiding van mede-semiet Job Cphen uitleg of detail , de islam graag wilde invoeren ("We moeten de islam een kontje geven") en dus net zo corrupt was (nadenkertje: het doen van een moslim aan corruptie is geen corruptie want de islam is corruptie), belandde ze in het bestuurscircuit waar ze zo veel schandalen veroorxzaakte dat ze daar na lang worstelen weer uitgegooid werd.

En daarna bleef het een tijd rustig. Mat af en toe een lichte oprisping voornamelijk te vinden bij GeenStijl uitleg of detail .

Tot aan nu.

Hier is de aanleiding (ad.nl, 18-05-2017, door Peter Winterman uitleg of detail )
  Amsterdamse politie wil hoofddoekje toestaan bij uniform

De Amsterdamse politietop overweegt een hoofddoekje toe te staan als onderdeel van het politie-uniform. Zo hoopt de eenheidsleiding meer allochtone agenten te werven.

...    ,,We hebben het erover”, bevestigt de Amsterdamse politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg in een interview bij de AD Misdaadmeter, die morgen verschijnt. ...
    Politiechef Aalbersberg laat zich adviseren door voormalig PvdA-politica Fatima Elatik, die zelf ook een hoofddoekje draagt. Sinds anderhalf jaar wordt zij door de Amsterdamse politietop ingehuurd als directeur diversiteit.


Ondanks de naarstige pogjngen van de Joodse en Joodsistische media en elite uitleg of detail  is Nederland nog niet zo ver geïslamiseerd dat dit geen ophef veroorzaakte. Waarover ook het frontblad (Der Strürmer) van die islamiserende media en elite, Joop.nl, over de zaak meldde, natuurlijk gezien vanuit de standpunten van het kalifaat en haar geuniformeerde troepen met de runentekens op hun hoofd in plaats van de revers (Joop.nl, 19-05-2017. uitleg of detail ):
  Blok handhaaft verbod hoofddoek bij politie, AD kleunde mis met beschuldigen Elatik

Met als slot een reproductie van de persoonlijke verklaring uitgegeven door de frontstrijdster:


Dit is wat slecht leesbaar, maar download het plaatje voor de hele tekst, of om de hierop volgende citaten te controleren.
    Te beginnen met:
  Fatima Elatik

Lieve vrienden ik kom net binnen na een werkdag van 16 uur ja ja waar ik voor betaald krijg inderdaad.

Brullen van de lach!!! Daar staat doodgewoon: "Ik lieg makkelijkker dan ik adem".
    Logisch, want moslim (= gelover in sprookjes)
    Waarvan akte.
    Vervolg:
  Voor mensen die echt interesse hebben in de feiten en die niks hebben met fake nieuws van de twee baggerkranten volgen nu de feiten:

Vertaald: "Voor mijn mede-frontstrijders, mede-geloofsgenoten en aanhangers volgen nu de leugens van mijn kant".
  Dat de baggerkrant van 020 even in het verleden duikt van mijn bestuursperiode in Amsterdam Oost vind ik een compliment

Vertaald: "Ik haat alle media die nog niet gelijkgeschakeld of kaltgestellt zijn tot op het bot".
  En ergens heb ik begrip voor al die bagger die ik nu over me heen krijg.

Vertaald: "Ik haat alle blanken".
   Dat ongemak dat sommigen nu uiten over de veranderende samenleving en de verandering van de status qua ...

Aanvulling: "Nou ja, degenen die zich verzetten tegen de komst van het kalifaat".
  Dat ongemak dat sommigen nu uiten over de veranderende samenleving en de verandering van de status qua voel ik al fucking 43 jaar.

Vertaald: "Het feit dat ik al 43 jaar het kalifaat moet missen, vervult me met de diepste walging".
  Ik blijf in het licht staan ...

Vertaald: "Ik blijf strijden voor het kalifaat".
  ... en wie ervoor kiest om in het duister staan moet daar de eigen consequenties voor dragen.

Vertaald: "En zodra we de macht hebben, zullen we naar bekend islamitisch gebruik de tegenstanders genadeloos afslachten".
  Ik voel niets dan liefde zelfs voor de haters die nu weer uit hun hol komen.

Vertaald: "Ik voel niets dan haat voor de kufars die nu weer uit hun hol komen".

Conclusie: Het is zonder meer een bedreiging met masaal geweld.

Vriendin Saadia El T. had een soortgelijk baantje bij de Gemeente Amsterdam als Elatik bij de politie. En net als Elatik bleek die virnden, net als de collega en Saadia en de aprtner van Fatima, hartstikke corrupt. Die Saadia werd eruit geooid door de meest politiek-correcte burgemeester van Nederland: Eberhard van der Laan. Hij kon niet anders. Als troost verscheen er een twee-paginabrede hagiografie over Fatima in de Volkskrant. Rotzooi die we hier natuurlijk overslaan. Inhoud: het is allemaal de schuld van anderen. Reden om hieraan te herinneren: dit bericht (tpo.nl, 24-09-2017, door Annabel Nanninga uitleg of detail):
  Goed dat Fatima Elatik ons waarschuwt voor geradicaliseerde politici

... FATIMA ELATIK WAARSCHUWT VOOR GERADICALISEERDE POLITICI.


CDA-leider Buma heeft in een lezing gezged dat wat aanduidt als "boze witte mensen" en "extreem-rechts", in foiete terecht bezorgde gewone Nederlanders zijn.
    De hele politike-correctheoid natuurlijk op de achterste benen.
    En de haatmevrouw denkt dat dat een vrijbrief is voor meer haatzaaierij.
    Maar Annabel Nanninga kreeg een buitenkans ("had a field day", is de Engelse/Amerikaanse uitdrukking) - dit stond er op de "...":
  Femke Halsema waarschuwt voor hypocrisie. Robert Mikelsons waarschuwt voor die ene kleffe oom die altijd wil dat je op schoot komt zitten ook al ben je al 17. Red Bull waarschuwt voor drankjes met te veel caffeïne. Geert Wilders waarschuwt voor islamofobie. Wakker Dier waarschuwt voor ijzertekort bij vegetariërs. PvdA waarschuwt voor extreem slechte campagnes. Poolse kroegbaas waarschuwt voor dronken rijden. Philip Morris waarschuwt dat je nooit moet gaan roken. Leeuw waarschuwt antilope. James Dean waarschuwt voor gevaarlijk rijden. (schrappen, dit deed hij namelijk echt. – red.) Mohammed B. waarschuwt voor radicale islam. VVD waarschuwt voor graaiers. Limburger waarschuwt voor debiel regionaal accent. Paus waarschuwt voor kindermisbruik-doofpotterij. NRC-meisjes waarschuwen voor gebrek aan seks. Volkskrantmeisjes waarschuwen voor kudtcolumns. Volkswagen waarschuwt voor uitlaatgassen. Kim Jong-un waarschuwt voor oorlogsretoriek. NPO waarschuwt voor eenzijdige berichtgeving. Tom Dumoulin waarschuwt voor snel fietsen.

Kies uw favoriete variant. Maar neem ook deze mee bij uw keuze (de kop-illustratie):

Wat een treffend portret van de karaktertrek der "onuitstaanbaarheid".


Naar Haatzaaien, allochtoon , Allochtonen, vijfde colonne , of site home