WERELD & DENKEN
 
 

Bronnen bij Termen: liberaal

24 dec.2014

De term "liberaal" in combinatie met de VVD is één van de meest ingekankerde leugens die er bestaan. De VVD is hartsikke reactionair: ze willen terug naar de tijd van Dickens toen alleen de rijken vrijheden hadden. Met uit 2014 een illustratie aangaande de in behandeling zijnde nieuwe zorgwet van de VVD-minister Edith Schippers. Hier haar ontmaskering:


De Volkskrant, 19-12-2014, ingezonden brief van Tom Godefrooij, ' s-Hertogenbosch

Curieus

Wat je er politiek ook van vindt, semantisch blijft het toch een curieuze zin op de voorpagina van de Volkskrant van 17 december: 'Schippers ziet de beperking van de vrije artsenkeuze als het sluitstuk van de marktwerking die zij voorstaat in de zorg.'


De Volkskrant, 19-12-2014, ingezonden brief van Hans Brouwer, Zeewolde

Eren

Een minister die pretendeert liberaal te zijn en de vrije artsenkeuze wil afschaffen handelt volledig in strijd met haar eigen beginselen.
    Bravo voor de drie senatoren van de PvdA die de moed hadden die domme wet in de prullenmand te doen verdwijnen. Laten we deze mensen eren door voortaan te spreken over 'De Nacht van de drie Musketiers'.


Red.:    Edith Schippers is het tegendeel van liberaal. Ze is een reactionaire ploert uitleg of detail , die wil dat de rijken en de financiële markten, hier in de vorm van "de verzekeraars", het in alles voor het absolute zeggen krijgen.
    Meer voorbeelden hier uitleg of detail .
 

Naar Termen, liberaal  , Alg. semantiek lijst  , Alg. semantiek overzicht  , Algemeen, overzicht  , of site home  .