WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: NPO, media, "vluchtelingen"

 4 dec.2016

Wat de Nederlandse media van gekleurde mensen die aan de grens staan vinden, is volkomen en glashelder: ze moeten allemaal worden toegelaten.

Moeten, MOETEN, MOETEN!!!

Allemaal, ALLEMAAL, ALLEMAAL!!!

En om de Nederlandse bevolking daarvan te overtuigen, worden gekleurde mensen aan onze grens, waar ze ook vandaan komen: Kosovo, Albanië, Afghanistan, Marokko, Tunesië, Irak, Eritrea, Somalië, Libië, enzovoort, waar ze ook vandaan komen, aangeduid als "vluchtelingen".

En van waar ze ook daadwerkelijk vertrokken zijn, ze komen allemaal uit Syrië en bijna voor de volle 100 procent uit het door de schurkachtige Russen zwaar belegerde Aleppo.

Bovendien zijn ze allemaal, apotheker, ingenieur, raketgeleerde of balletdanser.

Dat is de boodschap van de NOS Journaals om 12h00, om 18h00, om 20h00, en ergens rond 00h00, en die van Nieuwsuur om 22h00.

Maar ga dat maar eens allemaal duidelijk maken ...

Ondoenlijk.

En bovendien eindeloos belastend voor het leugen-, contradictie-, weerzinweekenheid-, en kwaadaardigheid-afweersysteem.

Dus daarom maar in één enkel plaatje, verschaft door GeenStijl uitleg of detail :



Dit alles aan u gebracht onder de bezielende leiding van Shula Rijxman.

Wier foto u niet veel zal zeggen, maar twee van haar uitvoerders, en cultuur- en etniegenoten des te meer:



En wie zich afvraagt waarom deze toestand al zo lang kan bestaan ... Dat is omdat de rest van de media beheerst worden door bijvoorbeeld deze cultuur- en etniegenoot van de voorpagina van de Volkskrant, die iedere poging één "vluchteling" minder toe te laten, beantwoordt met:



Conclusie:

De Nederlandse media zijn bezet door de Joden en hen collaborerende Joodsisten, en daarmee een groot deel van het Nederlandse culturele en maatschappelijke klimaat.

In de top.


Addendum

De overige weerzinwekkendheden van de media en de NPO in het bijzoinder vragen te veel aandacht om ook nog hieraan te kunnen besteden. Maar zte de televisie aan, een willekeurige dag, en je hebt een goede kans iets dergelijks als onderstaand aan te treffen (de Volkskrant, 19-06-2017, rubriek TV selectie, Film, Tips):
  Ooghoogte

Zo'n juf zou elke basisschool moeten hebben, denk je tijdens het kijken naar De kinderen van Juf Kiet al snel. In de internationale instroomklas van Kiet Engels (60), onderwijzer in het Noord-Brabantse Hapert, zitten jonge vluchtelingenkinderen uit onder meer Syrië en Somalië: 6- tot 8-jarigen die vaak gruwelijke dingen hebben meegemaakt, maar nu een stevige start moeten zien te maken in het Nederlandse leven van alledag.    ...
    Terwijl de wisselende kleding getuigt van het verstrijken van de seizoenen, groeien jonge mensen als de 8-jarige Haya uit tot tot personages die je in je hart sluit net als Kiet zelf. Een onvergetelijke, ultramenselijke documentaire.

Volstrekt volgens het standaardpatroon: alle vluchtelingen zijn én hartstikke zielig, én harstikke gelijkwaardig, én hoogopgeleid of hoogopleidbaar, en hartstikke Verlicht en beschaafd.  ...
    De redders van onze eigen beschaving. Kijk maar naar het Midden-Oosten ... Hoe ze dat tot bloei hebben gebracht ...


Naar Landverraad , of site home