WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: NPO, media, "vluchtelingen"

 4 dec.2016

Wat de Nederlandse media van gekleurde mensen die aan de grens staan vinden, is volkomen en glashelder: ze moeten allemaal worden toegelaten.

Moeten, MOETEN, MOETEN!!!

Allemaal, ALLEMAAL, ALLEMAAL!!!

En om de Nederlandse bevolking daarvan te overtuigen, worden gekleurde mensen aan onze grens, waar ze ook vandaan komen: Kosovo, Albanië, Afghanistan, Marokko, Tunesië, Irak, Eritrea, Somalië, Libië, enzovoort, waar ze ook vandaan komen, aangeduid als "vluchtelingen".

En van waar ze ook daadwerkelijk vertrokken zijn, ze komen allemaal uit Syrië en bijna voor de volle 100 procent uit het door de schurkachtige Russen zwaar belegerde Aleppo.

Bovendien zijn ze allemaal, apotheker, ingenieur, raketgeleerde of balletdanser.

Dat is de boodschap van de NOS Journaals om 12h00, om 18h00, om 20h00, en ergens rond 00h00, en die van Nieuwsuur om 22h00.

Maar ga dat maar eens allemaal duidelijk maken ...

Ondoenlijk.

En bovendien eindeloos belastend voor het leugen-, contradictie-, weerzinweekenheid-, en kwaadaardigheid-afweersysteem.

Dus daarom maar in één enkel plaatje, verschaft door GeenStijl uitleg of detail :Dit alles aan u gebracht onder de bezielende leiding van Shula Rijxman.

Wier foto u niet veel zal zeggen, maar twee van haar uitvoerders, en cultuur- en etniegenoten des te meer:En wie zich afvraagt waarom deze toestand al zo lang kan bestaan ... Dat is omdat de rest van de media beheerst worden door bijvoorbeeld deze cultuur- en etniegenoot van de voorpagina van de Volkskrant, die iedere poging één "vluchteling" minder toe te laten, beantwoordt met:Conclusie:

De Nederlandse media zijn bezet door de Joden en hen collaborerende Joodsisten, en daarmee een groot deel van het Nederlandse culturele en maatschappelijke klimaat.

In de top.


Addendum

De overige weerzinwekkendheden van de media en de NPO in het bijzoinder vragen te veel aandacht om ook nog hieraan te kunnen besteden. Maar zte de televisie aan, een willekeurige dag, en je hebt een goede kans iets dergelijks als onderstaand aan te treffen (de Volkskrant, 19-06-2017, rubriek TV selectie, Film, Tips):
  Ooghoogte

Zo'n juf zou elke basisschool moeten hebben, denk je tijdens het kijken naar De kinderen van Juf Kiet al snel. In de internationale instroomklas van Kiet Engels (60), onderwijzer in het Noord-Brabantse Hapert, zitten jonge vluchtelingenkinderen uit onder meer Syrië en Somalië: 6- tot 8-jarigen die vaak gruwelijke dingen hebben meegemaakt, maar nu een stevige start moeten zien te maken in het Nederlandse leven van alledag.    ...
    Terwijl de wisselende kleding getuigt van het verstrijken van de seizoenen, groeien jonge mensen als de 8-jarige Haya uit tot tot personages die je in je hart sluit net als Kiet zelf. Een onvergetelijke, ultramenselijke documentaire.

Volstrekt volgens het standaardpatroon: alle vluchtelingen zijn én hartstikke zielig, én harstikke gelijkwaardig, én hoogopgeleid of hoogopleidbaar, en hartstikke Verlicht en beschaafd.  ...
    De redders van onze eigen beschaving. Kijk maar naar het Midden-Oosten ... Hoe ze dat tot bloei hebben gebracht ...

En voor de volledigheid nog maar eens een bevestiging dat het geen specifiek Nederlands maar een Europawijd klassenverschijnsel is (de Volkskrant, 20-09-2017, door Henri Beunders, hoogleraar ontwikkelingen in de publieke opinie, Erasmus Universiteit Rotterdam.):
  Voor arme bejaarden is Merkel een kille regentes

Progressief Amerika is nog steeds niet bijgekomen van het feit dat een tv-realitysoap-figuur en aansluitend twitteraar president kon worden. De zondebok is internet: één grote 'echokamer' en 'filterbubbel'. En álle media zijn commerciëler dan ooit. Een publieke omroep bestaat er nauwelijks, deze krijgt per burger 3 euro per jaar belastinggeld. In Nederland is dat zo'n 55 euro. In Duitsland 116 euro. Is dit laatste bedrag de reden dat Duitsland zo stabiel is, of althans oogt? Bepalen 'de media' dus 'de politiek'?
    Preciezer: wordt Merkels partij CDU/CSU weer de grootste omdát de grote kranten en omroepen haar sinds jaar en dag door dik en dun steunen? De huidige verkiezingen lijken dit te bevestigen. ...
    De omroepen ARD, ZDF en WDR en de grote kranten van het midden, Frankfurter Allgemeine Zeitung en Süddeutsche Zeitung voorop, vormen tezamen het mediale motorblok dat Merkel tot de Mercedes onder de Europese politici heeft uitgeroepen en reeds tot verkiezingswinnaar. ...

En dat in de eerste plaats omdat Merkel alle vluchtelingen heeft toegelaten.
   Het voornaamste aspect dat Beunders aanroert, is dat van de sociale tweedeling. Dat is dus het neoliberalisme. "Vluchtelingen" plus "neoliberalisme"... De Joodse ideologie ...

Voor de volledigheid: verzameling met met uitzendingen waarin het niet gaat over "vluchtelingen" en hoe zielig, sneu annex steunverdienend annex niet-te-stoppen annex cultuurverrijkend annex economisch profitabel annex volkomen noodzakelijk (doorhalen wat niet verlangd wordt) ze wel niet zijn is aanzienlijk korter dan die waarin dat allemaal wel gebeurt. Dus daarom hier heel weinig berichten erover ...U kijkt maar televisie. NPO of commerciëlen, dat maakt in dit opzicht helemaal niets uit. Allemaal ploertige neoliberalen en voor vrije immigratie. Toch hier maar eens een enkel gevalletje, dat de aandacht trok niet vanwege het normale niveau van absurditeit, maar het totaal absurde niveau van absurditeit. En het is de NOS, die vermoedelijk ook het ergste is - het bericht is natuurlijk van GeenStijl (GeenStijl.nl, 29-11-2017, door Pritt Stift  ):
  Reaguurders @NOS niet blij met nieuwe buren


Geen idee wat de @NOS bezielde om 's nachts om half drie dit bericht over 1750 nieuwe normale Nederlanders naar buiten te brengen. ...

Zo volkomen zonder idee van hoe de werkelijke wereld in elkaar steekt ("Dit zijn toch allemaal zielige mensen die onze steun verdienen ...?", dat "van de pot gerukt" er een uiterst zwakke uitdrukking voor is. GeenStijl weet er ook wel raad mee:
  ... En wie de beeldredacteur van dienst was, die het plaatje van die ontredderde vrouwen en in lompen gehulde kinderen erbij zocht (oh nee wacht) weten we ook niet. Maar de reacties van het keurige NOS-publiek zijn een feest om te lezen. ...

En hier die reacties zoals gepresenteerd door GeenStijl:
 
En nog een fraaie van de NOS-website:
 

Het zegt het allemaal ...


Naar Landverraad , of site home