WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: de Volkskrant, verslaggeverij

De Volkskrant-verslaggeverij ...

Zucht ...

Het is allemaal al in extenso besproken bij de individuele bijdragers. Toine Heijmans uitleg of detail ... De onderkruiper ... Margriet Oostveen uitleg of detail ... Gemanicuurde Handjes ... Arie Elshout ... Oh nee, die hebben we nog niet gehad. Maar die komt dus nu aan de beurt in de groepsaanbieding.

Maar eerst Oostveen. Gewoon de eerste van twee stuks uit het oneindige aanbod om te illustreren wat dat aanbod is. Gemanicuurde Handjes is blij, en dat heeft bij Gemanicuurde Handjes en de rest van de verslaggeverij één en slechts één reden ... (de Volkskrant, 10-01-2018):

Ze mogen naar de moslims! Die het weer allemaal FANTASTISCH!!! doen (de Volkskrant, 10-01-2018, verslaggeverscolumn, door Margriet Oostveen):
Rabia Yildiz (22) is op het oog een meisje ... 'Ik studeer en ik luister naar papa en mama.' Al zijn er genoeg plaatsen waar ook meisjes met hoofddoeken kunnen sjansen. In shishalounges compleet met vip-tafel. Niet Rabia's ding. Of kijk eens op de Rotterdamse Lijnbaan op vrijdagavond, zegt ze: vol 'barbiepoppen, ook met hoofddoek' en jongens die hun Mercedessen komen showen. Patsergedrag, vindt Rabia. 'Snob!', lach ik. 'Yeah', zegt zij.
    ... Nazli Celikci (21) praat ook mee, net als Rabia derdejaars rechtenstudent aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. ...
    Ik zocht Rabia en drie ambitieuze vriendinnen later nog eens in Transvaal op. Daar werd pas goed zichtbaar met welke snelheid deze vrouwen een enorme afstand aan het overbruggen zijn. Rabia was intussen lid van D66.
    Worden moslimvrouwen extra onderdrukt? Rabia zelf niet ...

FANTASTISCH!!! Vooral dat Erasmus Universiteit ... Oftewel: de Madrassa Rotterdam uitleg of detail , onder de bezielende geestelijke leiding van Willem Schinkel uitleg of detail , islam-adept.
    En wat doen ze daar: rechten studeren. Geheel passend. Islamitisch leren op een madrassa: de koran uit je hoofd leren. Rechten studeren op een universiteit: de wetboeken uit je hoofd leren. Zonder ze te begrijpen want in de grondwet staat dat ieder mens een individueel mens is en deze dames overtreden dat grovelijk door met een gedachten-uniform in het openbaar te verschijen. En wel het uniform van een ideeënstelsel dat de grondwet niet erkent en minacht.
   Maar kijk ook naar de foto's zoals geplaatst op de website:

Die religieuze idiotie volop in de ogen. Of in de formulering van In het kort  :
Vrij naar V.S. Naipaul :
"Wat betekent die hoofddoek?"
"Ik heb geen verstand!"

Het lijken mensen, maar het zijn zombies. Kijk maar naar de overige moslima's: allemaal diezelfde religieus-lege blik in hun ogen:

En waarom kijken ze zo blij? Simpel: ze hebben De Waarheid gevonden. En die Waarheid is allemaal ook simpel en één enkel ding: Allah. De Islam.
    Wat precies datgene is dat ze maakt tot zombies. Achterlijken, zoals uitgelegd hier uitleg of detail .
    Zelfs de motoriek is er door besmet, zie de handen in de foto's: de "Ik weet het al allemaal"-motoriek.
    In het spiegeluniversum van de politiek-correcten zoals type Gemanicuurde Handjes:
Deze brave meisjes zijn de volgende generatie.

Juist ja... De islam is detoekomst.

Ditals cintrst met de banke Nederlanders. Hopeloosmislukkendemense,die geowne blnake nederlandewrs. Zoals de olskrnat-erslaggerij in extensoweet te melend ene zeeralsze in exztenso weet temeldenm dat demolsims te toekomsgt zijn.In dit gesalbij bijmoinde,dat mislukken an deblankeneder;landers, van Arie Elshout, maar daaroor had je ook iederreander lid an het teamkunne n oinullen.Maar ja, deze wtee oiele nu eenmaalin tweeopeenolgende dgane.Hier is Arie - on het spanned te houden laten we een de koppen weg,en stappenmeteen over naar de eerstre zin  (de Volkskrant, 11-01-2018, verslaggeverscolumn, door Ariejan Korteweg):
Tweeduizend mensen die op een vrijdagavond in Rijswijk gaan debatteren over integratie, immigratie en identiteit.

Hm ... Dat 'debatteren over integratie, immigratie en identiteit' zegt voor de volle100 procent al alles. Simpel: voor alles rechtsv an extreemlinks valt er voor nul komma nul precen tte discussiëren over 'integratie, immigratie en identiteit': "Integratie is nergens voor nodig want alle culturen zijn gelijkwaardig, immigratie is het hoogste GOED!!! op Aarde en identiteit is iets dat alleen gekleurden hebben en mogen hebben".
    En daarover valt absoluut niet te discussiëren.
    Wie ook maar suggereert dat gekleurde immigranten aan integreren moeten doen, is een superioriteitsdeker en dus een "RACIST!!!", wie ookmaar nnebeetje tegen vrij immigratie is, is een "(NEO)NAZI!!!", en wie denkt te mogen beweren dat blanken ook een identiteit hebben, is van de "KU KLUX KLAN!!!".
     Dus als er sprake is van een debat over die onderwerpen, vindt je dus per definitie mensen van... :
De rechtse kerk

... "RACISTEN!!!", "(NEO)NAZI!S!!", en "KU KLUX KLAN!!!", die ...
Heeft debatevenement De Nederlandse Leeuw zich laten kapen?

... het debat kapen.

Mensen als ...:
 
Joost Niemöller, Rita Verdonk, Jenny Douwes, Ybeltje Berckmoes, Derk Jan Eppink, Sid Lukkassen, Geerten Waling, Wim van Rooy, Sietske Bergsma, Afshin Ellian, Michiel Hemminga

Ooit van gehoord? Dat bent u ook duidelijk een "RACIST!!!", "(NEO)NAZI!!", en van de "KU KLUX KLAN!!!", want die mensen zijn dat allemaal zelf ook. En u komt op "RACISTISCHE!!!", "(NEO)NAZISTISCHE!!", en "KU KLUX KLAN!!!" websites zoals ThePostOnline en GeenStijl.

Maar u bent natuurlijk net als Arie en de rest van de Volkskrant-verslaggevrij van de "GOEDE!!!" kant, en van de lui die  ...:
'We wilden buiten de zelfbenoemde deskundigen blijven', zeggen de organisatoren: geen lui die geregeld bij Buitenhof, Nieuwsuur, Pauw of DWDD opduiken"...

... geregeld bij Buitenhof, Nieuwsuur, Pauw of DWDD opduiken.

En wat doe je dan, als lui die geregeld bij Buitenhof, Nieuwsuur, Pauw of DWDD opduiken oftewel als lui van de linkse kerk: je noemt de dooie enkeling die ooit iets op een website heeft geschreven dat tegen de lui van Buitenhof, Nieuwsuur, Pauw of DWDD en de Volkskrant ingaat "De rechtse kerk".

Vervolgens laat je nog wat ordinaire leugens los:
... geen lui die geregeld bij Buitenhof, Nieuwsuur, Pauw of DWDD opduiken, maar mensen die er echt wat van afweten.
    Nog afgezien van de kwestie of deze sprekers echt zo zelden een podium krijgen

Correctie: maak dat een gore leugen. Joost Niemöller: zwart gemaakt als "RACIST!!!" - nooit bij Buitenhof, Nieuwsuur, Pauw of DWDD gezien. Rita Verdonk: zwart gemaakt als rechtsextremist, al jaren niet bij Buitenhof, Nieuwsuur, Pauw of DWDD over deze kwestie. Jenny Douwes: één keer gezien bij Pauw - zwart gemaakt als zwartenhater. Ybeltje Berckmoes, Derk Jan Eppink, Sid Lukkassen, Geerten Waling, Wim van Rooy, Sietske Bergsma, Afshin Ellian, Michiel Hemminga: nauwelijks gezien en nooit over deze kwestie gehoord bij Buitenhof, Nieuwsuur, Pauw of DWDD. Correctie: één keer  Wim de Rooy bij Buitenhof, alwaar hij Leo Lucassen en Maurits Berger in de pan hakte (snapt u nu waarom je de ene groep mensen wel ziet en de ander niet?).
    Even tussendoor: wat errug, hè ... Al dat nepnieuws op de social media ...
We hebben Paul Scheffer benaderd, vertelt Hunyadi dan, en Leo Lucassen - pleitbezorger van migratie.
    Later stuurt ze nog een lijstje met weigeraars, van wie sommigen - Astrid Oosenbrug (PvdA) - zich niet deskundig blijken te vinden, en anderen - Huub Bellemakers (GroenLinks) - van niets zeggen te weten. Van weer anderen - Klaas Dijkhoff, Meindert Fennema - mag niet worden verwacht dat ze het linkse tegengeluid vertegenwoordigen. Zelfs Monasch trok zich op het laatste moment terug.

Tja ... Het genoegen om op een strontkar door het publicitaire dorp van de Volkskrant, NRC Handelsblad, Trouw,   Buitenhof, Nieuwsuur, Pauw en DWDD gereden te worden, trekt weinigen aan "Hoorde ik u nu zeggen dat u die hongerige en uitgebuite zwarte kinderen in de kampen van Libië en Griekenland wilt tegenhouden ...?"
    Arie Elshout:
Zo'n programmering maakt andere deskundigen wellicht bang knuffelprogressief in de rechtse kerk te worden, zeg ik. ...

Zou Arie gereformeerd zijn opgevoed? Of als lid van Opus Dei ... Dat zijn gespecialiseerde opleidingen in het allerbeste huichelen...

Waarna je als lid van de Volkskrant-verslaggeverij tevreden achteroverleunt en de bijdrage van de je collega's gaat lezen die zo pakkend weten te betogen dat niet de blanke Nederlanders, maar de moslims de toekomst van Nederland zijn.

Dat is de Volkskrant-verslaggeverij in optima forma.

In slechts twee opeenvolgende bijdrages.

De moslims worden behandeld als "de zonnige toekomst van Nederland", en wie wijst op de achterlijkheid uitleg of detail en barbaarheid uitleg of detail van de reëel bestaande moslims, wordt het etiket van "RACIST!!!", "(NEO)NAZI!!", en "KU KLUX KLAN!!!" aan gehangen.

Het is te walgelijk voor woorden.

Die hele Volkskrant-verslaggeverijploeg krijgt ook geen individuele behandeling ... Die gaat na de revolutie collectief in een rijtje door rechtbank en door naar het schavot. En die lieden van NRC Handelsblad en Trouw, waarvan de namen hier niet bekend genoeg zijn, mogen natuurlijk aansluiten ...

En net nadat dit geschreven is, komt de erop volgende dag de volgende in de ploeg op onovertroffen onderkruiperige uitleg of detail manier betogen dat het aanpakken van die al dan niet islamitische gekleurde criminelen in de gekleurde derde wereldwijken van de grote steden, racisme is uitleg of detail .

Maar het moet gezegd worden: die al dan niet islamitische gekleurde mensjes laten dan ook in hun Afrikaanse en Midden-Oostenige thuislanden een lichtend voorbeeld zien van hoe je maatschappij moet inrichten ... Een uitstekende reden om wat ze daar zo succesvol doen, en bloc in Nederland in te voeren. Omder leiding van de behoofddoekte rechtenstudentes van de Eramus Universiteit Rotterdam. Zij zijn de toekomst.


Naar Landverraad , of site home

 

12 jan.2018