WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Janny Groen

17 jul.2016

Janny Groen is de verslaggeefster door de Volkskrant speciaal en exclusief geaccrediteerd bij de ummah - de islamitische geloofsgemeenschap - in Nederland. Waar ze haar werk zo goed doet dat het kan staan voor een overteffende trap van het Stockholm-syndroom uitleg of detail : het Janny-syndroom. Samen met Annieke Kranenberg, compaan gedurende langere tijd, heeft ze een geloofsbelijdenis gepubleeedr, onder het algemene thema: "De hoofddoek is een Teken van Verlichting" uitleg of detail . En als beloning heeft GeenStijl haar voorzien van de eretitel "Janny al-Hollandi" uitleg of detail .
    Naar aanleiding van de aanslag in Nice op Quatoirze Juillet is Janny in het proces van de analyse gedoken, en heeft opgesomd wat we zoal kunnen doen om nog meer liefdesbetuigingen van de moslims te ontvangen, hoewel ze natuurlijk net deed alsof ze die wilde voorkomen. Staat zo slecht, hè: "Hoe krijgen we meer moslimaanslagen?" ... 
    Hier haar bijdrage, met aanvankelijk alleen de sectiekoppen:
 

Uit: De Volkskrant, 16-07-2016,  door Janny Groen, Huib Modderkolk

Wat doet Nederland om aanslagen te voorkomen?

Wat wordt er in Nederland gedaan tegen aanslagen? Een overzicht op basis van de acht punten van terrorisme-expert Beatrice de Graaf.

1 De botte bijl

2 Precisiebommen

3 Inlichtingen

4 Onderhandelen

5 Haarvaten

6 Reïntegratie

7 Vervolging

8 Tegengeluid


Red.:   Nummers 2, 3, en 4 kunnen ongezien in de prullenbak, want die gaan over IS, en dit was een gewone moslim met een gewone vrachtwagen. Gewoon vijfde colonne en geen IS.
    Bij nummer 1 kan er meer staan, maar die gaat ook over IS, dus die kan ook weg.
    Blijft over 5 tot en met 8 die over de vijfde colonne gaan. Die pakken we aan volgens de methode: "Als dat had gewekrt, dan was er na dertig of veertig jaar proberen geen probleem meer, dus die werken zeker ook niet". Daarmee schrappen we onmiddelijk 5, 6, en 8.
    Nou ja, toch nog een woordje: "Haarvaten" ...? Iedereen weet allang dat er gejuicht wordt na iedere aanslag. "Tegengeluid" ...? Naar ongelovigen zullen ze nooit en te nimmer luisteren. "Reïntegratie'...? Dat blijkt te gaan over lieden die al veroordeeld zijn - rubriek: dweilen met de kraan open.
    Blijft over: "Vervolging": dat is onmogelijk gebleken: als je al degenen oppikt die de verkeerde geluiden afgeven moet je de Markerwaard ervoor reserveren, en pak je alleen de gevallen op die bij wijze van spreke al met een bom onderweg zijn, ben je altijd te laat want er zijn er te veel van, en ze gebruiken tegenwoordig geen bom meer.
    Wat dan?
    Kijk: de naam van de oplossing staat er natuurlijk wel: "De botte bijl". Maar dan niet toegepast op IS, maar op de werkelijke daders: de vijfde colonne.
    Hoe bot moet die bijl dan zijn? Nou, het zijn er veel te veel om op te sluiten of anderszins te bestraffen. Bovendien: hoe zou je mensen wille bestraffen voor hun diepere en diepste overtuigingen? Van de religieuze is dat onmogelijk en onwenselijk. De sociale bestaat uit de overtuiging die ze hebben dat wij ze discrimineren - en ook die zullen ze nooit afleggen want dat betekent dat ze, met hun enorme achterstanden, gewoon mislukkelingen zijn.
    Kortweg: dit is onzin, allemaal, natuurlijk.
    Er is een oplossing die geen geweld en geen straf met zich mee brengt.
    Een oplossing die iedereen kent.
    Boedelscheiding.
    Remigratie.
    Het enige probleem is: hoe bereik je dat ze dat doen op een vreedzame manier?
    Simpel dus: remigratie of sterilisatie.
    Geen geweld, geen straf, en we zijn allemaal binnen een generatie van het probleem af .
    Iedereen snapt dit, maar de poltiek-correcte elite wil dit niet snappen.
    De Volkskrant met haar Joodsisme wil het zeker niet snappen, ook niet bij een analyse.
    En ook Janny is van de club.
    De Volkskrant doet liever aan landverraad.
    Want daar waren ze toch allang mee bezig uitleg of detail .
    Overigens: we hebben nog niets gehoord van Beatrice de Graaf uitleg of detail . Hoe zou het met de lieverd zijn? Nog steeds aan het bidden?
    Een nader bericht. Beatrcis is ondertussen op televisie geweest, en nogmaals haar specialiteit gedemonstreerd: niets zeggen. Met veel woorden natuurlijk. Wat waarschijnlijk ook wel weer zal betrekenen dat we niets moeten doen. Net weer als we mee krijgen van Janny:


Uit: De Volkskrant, 25-08-2016, door Janny Groen en Rik Kuiper

Vier vragen over salafistische geldstromen

Liefdadigheid, of fundamentalisme?

Met geld uit Qatar wordt in Rotterdam een islamitisch centrum opgezet. Doel: bidden, sporten, huiswerkbegeleiding, zegt de organisatie. Maar critici vrezen voor radicalisering. Terecht?

Wat is er aan de hand?
Rotterdam krijgt een groot islamitisch centrum, gefinancierd met geld uit Qatar. Dat onthulde NRC Handelsblad woensdag. De benodigde 1,7 miljoen euro voor de aankoop van een voormalig schoolgebouw komt van Eid Charity uit Qatar. ...
    Oprichters van Eid Charity en sjeiks die aan de organisatie verbonden zijn, worden door onder meer de Verenigde Naties, Israëlische en Amerikaanse veiligheidsfunctionarissen in verband gebracht met terroristische groepen. Zij zouden geld hebben doorgesluisd naar Al Qaida in Irak, Al Shabab in Somalië en het Palestijnse Hamas.    ...


Red.:   Simpel: verbieden. Alle geld van buiten naar religieuze instellingen.
    De mening van Joodse Janny:
  Een algemeen verbod is een brug te ver.

Dat wordt dus wachten tot het punt bereikt is waar ze er met geweld, allemaal, uitgeslagen moeten gaan worden.


Naar Landverraad , of site home