WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Jeroen Pauw

24 aug.2016

Jeroen Pauw is een landverrader.

Is hier nog uitleg nodig?

Altijd zal hij de islam en altijd zal hij de asieleiser beschermen en promoten. Het is bijna een definitie van de inhoud van zijn programma.

Jeroen Pauw is een landverrader.

Hier een aankondiging van zijn tweede uitzending na de zomervakantie van 2016 uitleg of detail (23-08-2016 - de rest van de tijd tot nu was gevuld met Olympische atleten):

Samenstelling: vier voorstanders van boerka/ini en één tegestander. Plus een zeer partijdige voorstandige scheidsrechter.

De normale verhoudingen bij VARA/Pauw/DWDD-discussies. De enig andere bekende variant: allemaal voorstanders van islam/boerka/asieleisers en geen tegenstanders.

En hier wat beelden van de uitzending zelf:

De boerka's lachen naar Pauw vanwege het warme onthaal.

Pauw lacht naar de boerka's vanwege de vele aanslagen die hun soortgenoten hebben gepleegd.

Samenvatting van het hele betoog van uitzending: alle islam, inclusief de meest extremistische en meest radicale, past en hoort bij Nederland als zijnde het Goudse kaas.

En wie dat ook maar een beetje anders ziet, is een populist, welvaartsfascist, lijdt aan hedendaagse rancuneleer, is rechts-extremist, racist, zondebokken-zoeker, haat andere bevolkingsgroepen, en wil alle moslims afslachten - dixit mede-cultuur-ideoloog Arnon Grunberg uitleg of detail op de voorpagina van het mede-cultuur-lijfblad de Volkskrant (24-08-2016) uitleg of detail .

Iets waar Jeroen Pauw en consorten volkomen achter staan en uitvoering aan geven, blijkens de inhoud van hun programma.

Ja ja, die Arnon Grunberg is hartstikke handig met woordjes en heeft veel aanhangers.

Eén daarvan zijnde cultuurgenoot Jeroen Pauw.

En dat allemaal omdat moslims net als de cultuurgenoten uit het Midden-Oosten stammen, er een mede-rabiate-godsdienst op na houden, en mede-immigranten zijn.

Jeroen Pauw is net als Arnon Grunberg een landverrader uitleg of detail die Nederland ten onder wil doen gaan uitleg of detail , door de import van moslims en de islam. Tegen de tijd dat kalifaat en sharia het overnemen, neemt hij als Jood de benen naar een ander land, vermoedelijk Amerika. Waar mede-cultuurgenoot en cultuur-ideoloog Grunberg al zit.

Die Jeroen Pauw moet heel nodig weg - van de televisie. Op één of andere manier. Hij leidt Nederland direct richting burgeroorlog.

Het is simpel: het is Pauw, of het is Nederland.

Want als het bij hem niet lukt, lukt het met de rest ook niet.

Enzovoort.

VARA = islam-NSB.

Pauw = islam-Goebbels.

Grunberg = islam-Bormann.

OPROEP!!!


P.S.
Naar aanleiding van deze discussie toegevoegd aan de verzameling Denkfouten, absurditeiten :
  Het dragen van hoofddoek/boerka/boerkini is een zaak van volstrekt vrije en individuele keuze  -  Alle moslims, en alle politiek-correcten.
Libië
 
Marokko

Brullen van de lach!!!


P.S.
Kijk naar de uitzending van 29-08-2016 uitleg of detail , waarin SP-politicus Emile Roemer te gast is, en de bekende derde-graads verhoor behandeling krijgt uitleg of detail want socialist, en de daaropvolgende uitzending uitleg of detail waarin DENK-politicus Sylvana Simons te gast is, die minutenlang orerend haar boodschap mag verkondigen want neger en islam-propagandist, slechts onderbroken door een geïrriteerde gast uitleg of detail . U ziet een aalgladde rioolrat van de met de meest rabiate hondsdolheid besmette soort.

Verdelgingsman, HELP!!!

Dit is de Joodse kwaadaardigheid uitleg of detail in zijn meest doortrapte en gevaarlijke vorm. Ze islamiseren ons land uit pure haat uitleg of detail .


P.P.S.S.
Nog een dag later: de zwarten-propaganda vervangen door moslim-propaganda en vluchtelingenpropaganda: "Meer. meer, meer zwarten!!!":

De opmars van de barbarij uit de woestijnen van het Midden-Oosten en de steppen van Afrika.

Merk op: de aalgladde rat beschuldigt een collega (Dominique Weesie) van "Effectbejag", en één van de onderwerpen is de "De foto van Aylan". De rechtse collega Weesie krijgt het "derde-graads", de moslim-collega krijgt de liefdevolle behandeling.

In de discussie over de foto, noemt de gladde rat het ongepast om te wijzen van de rol van de vader. Tussen neus en lippen door.

Een gladde rat is een gladde rat als er "Gladde rat" op staat.


Naar Landverraad , of site home .