WERELD & DENKEN
 
 

Haatzaaiers, moslims: Salima Bouchtaoui

7 feb.2017

De wortels van mijn moeder liggen in het Rotterdamse. In wijken die je landelijk alleen tegenkomt als achtergrond voor berichten in Opsporing Verzocht en je slungels met de loop van bos- en Rif-apen door het beeld ziet rennen.

En als plaats waar sergeant-directeur Eric van 't Zelfde uitleg of detail wanhopig probeett de barbaren enige beschaving aan te brnegen door middel van strenge discipline.

En die wijken zijn ook de broertjes van Salima Bouchtaoui actief. De een als ramkraker, en de ander als overvaller van bejaarden.

Blanke vrouwelijke bejaarden, dat is.

En kennelijk is dat toch een beetje aan het geweten van Salima Bouchtaoui gaan knagen, of, waarschijnlijker, wil ze doodgewoon wraak nemen.

Groot ding, in die kringen ... Wraak nemen - zelfs de ouders van Tristan V. vervolgen ze ...

Wraak voor het feit dat zo veel Nederlanders er genoeg van hebben dat blanke Nederlandse bejaarde vrouwen overvallen worden door de broertjes van Salima Bouchtaoui.

En PVV gaan stemmen.

Dus verzon Salima Bouchtaoui, werkzaam bij Radio Rijnmond, een stukje voor de Joop.nl:

Om wraak te nemen (Joop.nl, 28-02-2017, door Salima Bouchtaoui - Verslaggever uitleg of detail):
  Mijn moeder zegt al 36 jaar alleen maar ‘ja’, ‘sorry’ en ‘is goed’

... Zo kan een witte man haar midden op straat een elleboog geven, recht in haar buik. Die stoep is natuurlijk van hem.    ...

Waarbij het natuurlijk alleen maar gaat om dit:
  Die verharding, die steeds meer Nederlanders zo gewillig lijken te omarmen ...

De stemmers op de PVV, die genoeg hebben van de allochtone criminaliteit.

En de stroom haatzaaierij vanuit de gekleurde gemeenschap houdt maar aan. Vandaag naast Afrikaan Magendane => in de Volkskrant deze Marokkaan bij Joop.nl (Joop.nl, 28-08-2017, door Salima Bouchtaoui - Verslaggever uitleg of detail):
  Leg je niet neer bij discriminatie van Marokkaanse-Nederlanders maar eis je plek op

Riposte: "Leg je niet bij de stroom beschuldingen van discriminatien en racisme, maar trap ze je land uit richiting hun eigen plek".
    En dan is de inhoud nog niet eens begonnen ...
  Lieve mede Marokkaanse-Nederlanders,

Een paar dagen geleden begon ik aan een emotioneel betoog over de voorpagina van het AD. ...

Waar geconstateerd werd dat de helft van de islamitsche aanslagplegers in Europa Marokkanen zijn. Een feit dat om een verklaring schreeuwt.
    Maar ja, die Marokkanen, hè ...
    Die snappen dus niet dat een groot deel van die verklaring schuilt in dit soort reacties:
  Terwijl ik aan het schrijven was, wist ik dat alles al wel gezegd was. Ik wist ook dat mijn stuk door de ene groep als ‘slachtoffergedrag’ zou worden bestempeld. En ik zou ‘wegkijken’. De andere groep zou het met me eens zijn of het op zijn minst zielig vinden wat de Marokkaanse Nederlander nu toch allemaal overkomt.
    Dus ik haakte af.

Oftewel: geen woorden kunnen inden om hard genoeg te liegen.
    Maar ja ... net als bij poliitek-correcten, is ook hier de aandrang oneindig groot:
  Mijn obsessieve ik kan het echter niet loslaten, daarom deze oproep.
    Op social media las ik vooral gelaten reacties over deze zoveelste openlijke Marokkanen-bash. ...

Juist ja ... Nare doch onweerlegbare feiten over Marokkanen zijn 'deze zoveelste openlijke Marokkanen-bash'  ...
  ‘Mainstream media, maar negeren dan,’ las ik vaak. ...

Mainsteam-media... Waar de islamofilie en de allochtonofilie zo intens bedreven wordt, dat je er misselijk van wordt.
    Wat natuurlijk ook een deel van het probleem is, wnat dardoor reageren ze, als er eindelijk een zeldzaam keertje een stukje werkelijkheid wordt weergegeven, zo oneindig geirriteerd. Dor gewoon oortdurende de werkelijkheid te schrijven is dat in een half jaar volkomen afgestompt, en houden ze braaf hun mond of gaan terug vnaar Allochtonië.
    Nog een voorbeeld van hoe ernstig die geïrriteerdheid is:
  En daar wringt het. Niet alleen omdat ik zelf journalist ben, maar vooral omdat dit niet de oplossing is voor kwalijke artikelen die in kranten staan, op websites of de nieuwsverhalen die de televisie halen.
    Een paar dagen geleden schreef Auke Kok, een sportjournalist, een verhaal over jonge Marokkaans-Nederlandse voetballers. ...

Een ongetwijfeld van de "Marokkanen zijn allemaal uitest lieve mensen" doortrokken diversitetsromantiek.
  ... Nu zou dat stuk aan mij voorbij zijn gegaan als een scherpe journaliste dit niet op zijn racisme had ontleed via twitter.


Brullen van de lach!!! En dan ook nog in Vrij Nederland. Eén van de honken van de ergste islam-hooligans horende bij het team van kalifaat en sharia.
    En dat wordt hier voorgesteld als "kritiek op gekleurde mensen".  En dat komt dan ook nog van Seada Nourhussen uitleg of detail , de Afrikaan die vindt dat blanken niet over Afrika mogen praten ...
    Nogmaals brullen van de lach!!!
    Overigens, De Groene Amsterdammer is ongeveer even erg:
  ... laat je inspireren door schrijvers en denkers, neem een abonnement op bijvoorbeeld de Groene Amsterdammer ...

En nog erger zijn de extreem islamo-neonazistische websites als Joop.nl en Frontaal Naakt ("neonazi" is het huidige modewoord voor iedereen die niet-politiek-correct is), waar je bijvoorbeeld mensen zoals ...
  ... lees de scherpe stukken van onder anderen Hassnae Bouazza  ...

... aantreft. Die mocht aan paar keer op de buis in een vrouwen-discussieprogramma (hé, weer een oxymoron gevonden ... uitleg of detail ) en maakte zichzelf en de islam en Marokkanen dusdanig snel ongeliefd, dat ze er weer snel vanaf werd gehaald.
    En dat alles is dus een goede reden om op oud-islamitische wijze  ...
  Mijn tijdlijn staat al vol met mensen die zich verwonderen, boos maken en hun plek opeisen. Het zou Nederland gelijkwaardiger maken als wij ons nog meer laten horen. ...
    Yallah, go for it!

... de macht op te eisen. En de middelen die ze bereid zijn daarvoor in te zetten, hebben ze net weer in Barcelona gedemonstreerd met de zoveelste vrachtwagen-aanslag,


Naar Haatzaaien, allochtoon , Allochtonen, vijfde colonne , of site home .