WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: media & elite, islamisering & negerisering

De goorste leugen van de media en elite is dat er niets verandert aan de Nederlandse cultuur en identiteit.

Een gore leugen, omdat ze tegelijkertijd roepen dat er meer moslims en zwarten  moeten komen  op ...

Nou ja, overal in Nederland waar er sprake is van posities van enig gezag, aanzien en prestige.

Natuurlijk scoren moslims allang volkomen top in de lijsten van haatdragendheid en onverdraagzamheid, en zwarten op de lijsten van haatdragendheid en wraakzucht. Want blank Nederland zijnde niet islamitisch en dus een dodelijke belediging voor de zin van hun leven van moslims , en blank Nederland zijnde al vele eeuwen niets anders dan kolonialen en slavenhouders die rijk zijn geworden over de rug van zwarte arbeid .

Maar voor de media en elite zijn die ellenlange lijsten van haatdragendheid allemaal extra reden om nog harder te roepen om meer moslims en meer zwarten op alle posities van gezag, aanzien en prestige.

Om te roepen om islamisering en negerisering.

Met hier slechts enkele courante voorbeelden uit een lange geschiedenis van islamisering en negerisering:

De Volkskrant , 03-03-2017
De Volkskrant , 03-03-2017
De Volkskrant , 03-03-2017
De Volkskrant, 03-03-2017.

Het argument van het stuk onbenul van een journalist (genaamd Frénk van der Linden met accent): "Afrikanen kunnen goed voetballen, dus kunnen ze ook goed besturen".

Nu is het al uiterst verbazingwekkend dat niemand bij de Volkskrant-redactie op de elementaire denkfout bedacht was:
- Een koe is vee.
- Een paard is vee.
- Ergo: een koe is een paard.

Maar ja, het gaat over allochtonen, hè ... En vliet ieder nog aanwezig sliertje van verstand nog sneller weg dan een pluisje in een tornado ... (voor de realiteit, zie hier uitleg of detail )

En is de rest van politieke-correct nederland, en dat is dus inclusief bijna de hele media en zeker de hele NPO, is die toestand van imbeciliteit precies hetzelfde:

 
Prime time NPO, DWDD, 02-03-2017, intro
 
De auteur van het Volkskrant-artikel - rechts Raja Felgata, haatzaai-moslima uitleg of detail 
 
Het ideale Nederlandse kabinet

Nog wat screenshots uit hetzelfde programma, na dit item:
 
 
 

Meer negers dan in Afrika ...

En hier nog even een uitzending van het NOS Journaal:Media en elite: "Er is in Nederland absoluut en op geen enkele manier sprake van islamisering en negerisering. Nederland heeft nog preciese dezelfde blanke identiteit als in 1970".

En:

Media en elite: "Het is van belang om op alle mogelijk posities met enig gezag, aanzien en prestige zo veel mogelijk zwarte en moslims neer te zetten, gezien het succes van het zwarte en islamitische bestuur in Afrika en de islamitische wereld die toppunten van welvaart en beschaving zijn".

En we gaan er nog veel meer krijgen, net als in Engeland waar de helft van de BBC al zwart, moslim, of hindoe is - alle kleurtjes moeten tenslotte wat ... (de Volkskrant, 06-03-2017, door Loes Reijmer):

Of op de website:


"...Voor het komend seizoen van Heel Holland Bakt hoop ik dan ook op een Saloua, Samira of Mo, die net zo goed baklava als Friese boffert maakt. ..."

Zoals vrijwel altijd gepaard gaande met ..:

... weerzinwekkende Nederland- en blankenhaat, verwoord via "Wilders is Hitler", en "moslims zijn Beschjaving". Morgen in de Volkskrant: "Srebrenica", "Molukse treinkapers", "racistische politie", "Indië", "VOC", "Kolonialisme!", "Slaverij!" (de Volkskrant, 23-02-2017, door Sander van Walsum):

Maar laten we ons niet alten afleiden want het ging om de islamisering en negerisering. Uit het zaterdagse Magazine van deze dagen van reportage van het islamiseringsaanbod in de media, een bezoek bij "alledaags Nederland" (de Volkskrant, 04-03-2017):
 
 

Van de zeven volwassenen is er één Afrikaan en één moslim en vijf Nederlander.

En van de dinsdag erna (de Volkskrant, 07-03-2017):

Van de vijf kiezers is er één Turk en één Marokkaan, en drie zijn Nederlander.

Afgerond, en volkomen representatief voor de Volkskrant en een groot deel van de media: in Nederland loopt en een vijfde tot eenderde moslims rond, en eenvijfde Afrikanen. En als het NOS Journaal de straat op gaat om "gewone burgers" naar hun mening te vragen, loopt het het op tot circa de helft, waarbij het anno 2017 ook nog zo is dat je de gekleurde als eerste krijgt.

En als die verhoudingen landelijk nog niet geheel zo liggen, is mijn bereid er alles aan te doen om die verhoudingen zo te krijgen uitleg of detail .

En die etnische burgeroorlog ... Na ons de zondvloed.

De Zondvloed in dat Joodse boek, dat is ...

En meer zwarten dan in Afrika (DWDD, 07-03-2017):
 

Enzovoort, enzovoort, enzovoort ...

En nu weer moslims - en dat is een dag terug! (06-03-2017) - nog steeds een continue reeks (05-03-2017 is een zondag). De gasten van het stervenshospice zijn moslims:
 

En weer terug naar 07-03-2017:

De zich aan de zwarte kant geschaarde mevrouw Matroos.

Tijd voor een geintje:

Mevrouw Reijmer van de Volskrant nog een dagje verder terug (06-03-2017). Hoe veel belachelijker kan je jezelf maken ... (Even ter waarschuwing aan dit soort lieden: het idee om deze verzameling te maken is ontsproten door dit artikel ...)

Verder met de gekleurden  Hier de Ethiopische haarnegerin Seada Nourhussen uitleg of detail , met regelmaat te zien in het chique Buitenhof, hier 12-03-2017:

Waaraan Seada mag meedoen in het kader van "Een neger omdat het moet" uitleg of detail van de Joodse mevrouw Rijxman uitleg of detail . Het fragment met Seada start om 31:01 min. met Seada sprekende over Afrikaanse presidenten die zich bij ziekte in Europa laten behandelen en de bevolking in onzekerheid achterland. Met om 32:11 min. de zin "... heeft ons niet meer ... of zijn volk niet meer ...", dat 'ons' slaande op het Afrikaanse volk waar Seada zich dus temidden van plaatst.

Even geen beelden maar woorden, en zelfs indirect. Bron is één van de zeldzame stemmen met af en toe een beetje werkelijkheidszin, in de Volkskrant (de Volkskrant, 17-03-2017, column door Elma Drayer):
  Sombermannen

Op de dag van de verkiezingen plofte ik in een radiodebatje tussen AD-journalist Wierd Duk en Tofik Dibi ...
    Op de radio verdedigde Dibi de stelling dat de integratie 'op rolletjes loopt'. ...
    ... zou Dibi in alle ernst menen dat integratieperikelen hoofdzakelijk te wijten zijn aan platte autochtone jaloezie?
    Uitkomst zou vast het stuk bieden dat hij, hoorde ik, een dag eerder had gepubliceerd op de opiniepagina's van het liberale avondblad (waar de redactie, maar dit geheel terzijde, het knarsende proza van de ribbroekdragers vrijwel integraal heeft ingeruild voor dat van medelanders met een exotische achternaam).     ...

Dus daarom duidt GeenStijl het NRC Handelsblad al met grote regelmaat aan "NSB Halalblad" ...

En een enkel berichtje uit een eindeloze stroom soortgelijke (rtvoost.nl, 27-03-2017,  uitleg of detail ):
  Ophef over verlichting brug in Almelo ...

...  het college de verlichting van de Egbert Gorterbrug vaker wil laten branden. "Tijdens bijzondere dagen zal de brugopbouw een bijzonder lichtbeeld krijgen. We zien het als ‘vlaggen’ op de bijzondere dagen."
    Als bijzondere dagen worden in ieder geval Koningsdag, carnaval, dodenherdenking, Bevrijdingsdag, Pasen, Pinksteren, islamitische feestdagen, profronde, sinterklaas en kerst.

En in het kader van de islamisering ...:
  ... tijdens islamitische feestdagen

Het plan om de nieuwe brug voor het stadhuis in Almelo te verlichten tijdens onder meer islamitische feesten ...

... nu dus ook tijdens nazistische, pardon: islamitische feestdagen. Ter ere van de eerbare mensen die zo graag ongelovigen om gas, pardon ... om zeep helpen.

En het islamiseren moet natuurlijk beginnen op school, want je moet de jeugd natuurlijk voorbereiden op een leven onder het kalifaat (ad.nl, 17-05-2017, door Julia Broos):
  Moeder wil 10.000 euro na schoolfoto tijdens offerfeest

Een islamitische moeder eist 10.000 euro schadevergoeding én excuses van de Haagse Maria Montessorischool, omdat deze de jaarlijkse klassenfoto inplande tijdens het islamitische offerfeest. Haar twee dochters konden daardoor niet op de foto.

...    Het bestuur van de openbare school, die al meteen erkende dat de planning niet handig was, beweerde gisteren dat de drukbezette fotograaf niet op een andere dag kon. Wel kwam de school islamitische kinderen die officieel vrij hadden gekregen tegemoet door de klassenfoto meteen ’s ochtends vroeg te laten maken, zodat zij de rest van de dag het offerfeest konden vieren. De meeste moslims zouden van dat aanbod gebruik hebben gemaakt. De moeder deed dat niet, omdat zij met haar man en kinderen in de moskee zat voor het traditionele gebed.    ...

Waarbij de school tot in het oneidige met de neus in het stof van het bidkleedje gaat ten einde de islam te faciliteren, in plaats van te zeggen: "Rot op naar Arabirië met je islam!":
  Speciaal voor de overige leerlingen die tijdens het officiële fotomoment afwezig waren, maakte de adjunct-directeur drie weken later zelf alsnog een gezamenlijke klassenfoto. Die foto, waarop ook de kinderen van de eisende partij opstaan, zou gratis aan alle ouders ter beschikking zijn gesteld.

Gevolgd door een voorbeeld van het islamiseren van het recht:
  De rechter ging daar gisteren in haar voorlopige oordeel in mee: ,,Ik denk niet dat het schoolbestuur genoeg heeft gedaan om het onderscheid dat is gemaakt door de foto op de islamitische feestdag te plannen, op te heffen.’’
    Ze wees erop dat de school onvoldoende heeft kunnen aantonen dat de fotograaf echt niet op een andere dag kon. Dat de adjunct later nog zelf een foto maakte is volgens rechter ‘een leuke geste’, maar nog steeds geen ‘professionele foto’. ,,U heeft met uw handelingen het onderscheid tussen de islamitische en niet-islamitische kinderen verkleind, maar niet weggenomen. In dat geval is er sprake van schade, mevrouw is immers in haar eer aangetast.’’ De rechter liet al wel doorschemeren dat als zij haar voorlopige oordeel handhaaft, het uiteindelijke schadebedrag een stuk lager zal uitvallen dan de geëiste 10.000 euro.
    Ze wil de partijen nog anderhalve week de tijd geven om er samen uit te komen. Die kans lijkt niet groot. De Haagse moeder wil niet opnieuw in gesprek met de schoolleiding.

De meest grove schending van het recht denkbaar: niemand heeft recht op welke speciale behandeling dan ook vanwege één of andere particuliere overtuiging. Dat de term "religie" deel uitmaakt van het geschreven recht, is een punt waar het geschreven recht de fundamenten van de rechtsstaat en het recht verkracht.
    Natuurlijk. Want iedereen is gelijk, voor de wet.
    Meer voorbeelden van de islamisering van het recht hier uitleg of detail .


"Islamisering ... Waanzin! Wie dat durft te beweren is niet goed bij zijn zijn/haar hoofd!" (briefjevanjan.nl, 04-07-2017, door Jan Dijkgraaf uitleg of detail ):
  Aan Ahmed Marcouch|Beste Ahmed,

Toen gisteren bekend werd dat jij de nieuwe burgemeester van Arnhem wordt ...

En die politie-agenten met hoofddoek, één van de beleidsdoelstellingen van de nieuwe burgemeester, dat is juist een teken van de secularisering van Nederland!

Het bovenstaande is slechts een zeer beperkt uittreksel uit een dagelijks gebeurem. Dat wil zeggen: voor wie GeenStijl leest want de rest van de media zwijgt als het graf. Dat wil zeggen: de politiek-correcte zogenaamde "kwaliteitsmedia" en de publieke omroep, en de neoliberalen van RTL enzovoort hoor je er ook niet over. De enige uitzonderingen die althans af en toe wat berichten doorlaten zijn De Telegraaf en hier komt hulp van Elsevier, met een eigen samenvatting van de afgelopen periode (elsevier.nl, 13-07-2017, door Syp Wynia  uitleg of detail ):
  Het waren weer goede maanden voor de zelfislamisering

Nederlandse autoriteiten zijn de islam die via immigratie naar Nederland is gekomen over het algemeen zeer toegenegen. De islam wordt bijvoorbeeld als bij uitstek vredelievend voorgesteld
...

Een door het Midden-Oosten (en verder) zichtbaar totaal absurde leugen.
  ... als middel van integratie ...

Iedereen met een glimpje open enkel ooglid ziet volstrekt het tegeovergestelde.
  ...  of als een bijdrage aan een veelkleurig Nederland.

Dat klopt wel maar 'veelkleurig Nederland' is de lokale orm van barbarij: van archaïek als ramadan, via barnarij al bensijdenis, naar regelrechte terreur met van alles ertussen.
  Een islamitische uiting als de hoofddoek voor vrouwen, wordt wel voorgesteld als een teken van emancipatie, of althans als een mogelijkheid voor vrouwen en meisjes voor een vrijer optreden dan zonder hoofddoek.
    Langs dergelijke lijnen wordt er al decennia meegebogen met moslims. Ongetwijfeld ook uit angst ...

Door een bepaalde groep in de bestuurlijke elite.
  ... Uit doorgedreven inschikkelijkheid. ...

Door de "Trouw-achtige" christelijke processie.
   En in het algemeen met verbazend weinig zelfrespect. Volgens sommigen uit zelfhaat.

Het geestelijk gestoorde deel. Maar zelfhaat is geen Europese waarde. Zelfhaat is Bijbels. De Oud-Testamentische sektie. Zelfhaat is Joods . Die Nederlandhaat oftewel zogenaamde zelfhaat is ingeplant door de door Joodse ideologie verkankerde media uitleg of detail en terecht gekomen in een groot deel van de bestuurlijke elite  uitleg of detail .
     Dan waar het om gaat: het resultaat:
  Historisch overzicht

Elsevier publiceerde in 2007 een historisch overzicht van de zelfislamisering van Nederland, dat in 2015 werd geactualiseerd. Op enig moment zal die historische lijst verder worden geactualiseerd.

In afwachting daarvan nu alvast een lijstje gebeurtenissen van de afgelopen maanden. Het waren namelijk weer vruchtbare maanden voor de zelfislamisering van Nederland. Met een bijzondere rol voor rechters, wethouders, dominees en politiecommissarissen.

Kijk maar mee:

10 juli 2017 Kantonrechter kent 500 euro schadevergoeding toe aan de moeder van twee Haagse meisjes die het maken van een schoolfoto misten, omdat ze vrij hadden gekregen voor het islamitische offerfeest. De rechter vond het discriminerend voor de kinderen.

9 juli 2017 In Utrecht wordt het eerste deel van een boekenserie ‘De Koran, uitleg voor kinderen’ gepresenteerd. Bij het project is onder meer de van origine christelijke stichting NieuwWij betrokken, de presentatie is in een Turkse staatsmoskee (‘Diyanet’).

4 juli 2017 Burgemeester en wethouders van Amsterdam geven toe dat Amsterdamse kinderen met gemeentesubsidie salafisme-les kregen in een vanwege haar fanatisme zeer beruchte moskee.

Juni 2017 De Nederlandse politie en ook Nederlandse politiebonden doen op veel plaatsen mee aan ‘iftar’-bijeenkomsten ter gelegenheid van de islamitische vastenmaand Ramadan, of organiseren zelf dergelijke bijeenkomsten. Er zijn geen religieuze bijeenkomsten van andere geloven bekend waar de politie in participeert of die de politie organiseert.

Juni 2017 De openbare Johan Huizinga-basisschool in Amsterdam wordt tijdens de Ramadan ’s avonds als Marokkaanse moskee gebruikt, ‘voor broeders en zusters (gescheiden ingangen)’.

4 juni 2017 De directie van het Openluchtmuseum in Arnhem is van plan een moskee te bouwen als onderdeel van het thema van de naoorlogse wederopbouw. Want: ‘Islamitische gastarbeiders hebben enorm bijgedragen aan de wederopbouw van ons land,’ aldus de directie.

31 mei 2017 ‘Ruil Tweede Pinksterdag in voor Suikerfeest’ schrijven drie remonstrantse dominees in NRC Handelsblad. ‘Geef – geheel in de geest van Pinksteren – ruimte aan een andere vorm van inspiratie’, aldus de dominees. Nieuw is het niet, dat christelijke kerken ‘hun’ feestdagen cadeau willen doen aan moslims. De Raad van Kerken had al in 1995 vergevorderde plannen om niet alleen Tweede Pinksterdag, maar ook Tweede Kerstdag en Tweede Paasdag in te leveren ten gunste van islamitische feestdagen.

23 mei 2017 Scholieren van het Gooisch Lyceum kijgen een rondleiding in een moskee in Bussum en doen mee aan het gebed aldaar.

19 mei 2017 Een Utrechtse wijkorganisatie heeft besloten de viering van de Internationale Kinderdag een week te vervroegen, omdat 1 juni dit jaar in de Ramadan valt. De verschuiving is ook daarom opvallend, omdat kinderen niet meedoen aan het islamitisch vasten.

18 mei 2017 Pieter-Jaap Aalbersberg, de hoogste chef van de Amsterdamse politie, wil het debat openen over het afschaffen van het verbod op hoofddoeken voor politieagentes. Hij denkt dat het dan aantrekkelijker wordt ‘voor mensen met een migratieachtergrond’ om bij de politie te werken. Het pleidooi wordt in de kiem gesmoord door de landelijke politieleiding. Niettemin draagt een Amsterdamse politieagente op 20 mei op eigen initiatief een hoofddoek. En Ellie Lust, woordvoerster van Aalbersberg, pleit op 3 juni weer voor het openen van het debat over de politie-hoofddoek.

22 april 2017 Bijna de helft van de 22 Marokkaanse moskeeën in Amsterdam blijkt inmiddels al onder leiding te staan van salafisten, die de fundamentalistische Saoedische versie van de islam voorstaan. De inlichtingendienst AIVD waarschuwde al voor salafisten die bestaande moskeeën over willen nemen.

21 april 2017 Ophef in de Rotterdamse gemeentepolitiek, omdat migrantenkerken geen erediensten meer mogen houden in buurthuizen, hoewel die wel gebruikt worden voor koranles.

12 april 2017 Het Algemeen Dagblad meldt dat protestantse en katholieke basisscholen in Den Haag de viering van Pasen aanpassen om de ouders van islamitische kinderen te behagen. ‘Voor ons is belangrijker dat iedereen zich hier welkom voelt dan vasthouden aan conservatieve tradities,’ aldus schooldirecteur John Verhoeff. Bij een paaswandeling wordt het bovenste deel van het kruis dat kinderen dragen afgebroken. Bij een andere school wordt tijdens het paasontbijt met nadruk verwezen naar de koran.

2 april 2017 Susan Rutten, hoogleraar islamitisch familierecht aan de Maastrichtse universiteit, stelt in NRC Handelsblad dat de overheid meer oog moet hebben voor wat zij ‘goede delen van het shariarecht’ noemt. ‘De bruidsschat zou in het wetboek mogen’. De krant komt enkele dagen later met een hoofdcommentaar: ‘Negeren van islamitisch familierecht is steeds minder een optie’.

15 maart 2017 Tweede Kamerverkiezingen. De gemeente Amsterdam blijkt een stemlokaal onder te hebben gebracht in een moskee van de Turkse staatsorganisatie Diyanet. Er hingen Turkse vlaggen en posters aan de wand, de Turkse radio klonk op de achtergrond en er werden folders van Diyanet verspreid. De voorzitter van het stembureau weigert aanvankelijk daar iets aan te doen
   
En zoals gezegd: bij GeenStijl staat nog veel en veel meer.
    De islamisering van Nederland is een gestaag proces, voortgestudwd door de Joden met hun "De moslims van nu zijn als de Joden van toen" uitleg of detail , met graagte overgenomen door hun landverraderlijke hulpjes. Net zoals het christendom zo'n 1500 jaar geleden de Noordwest-Europese beschaving heeft geïnfecteerd en verkankerd via de elite . Uit het Midden-Oosten komt niets dan weerzinwekkendheid en ellende. De nomadische cultuur verkankert de residente cultuur - of het nu Joden als Mozes, Joden als Jezus, of moslims als Mohammed zijn. Je kan het al zien aan hun harde hoofden met baarden en aan de hersenloze blikken onder de hoofddoeken.

Mooi, dat zijn de moslims redelijk definitief afgehandeld. Hier de andere soort - de kop van het artikel laten we even weg (GeenStijl.nl, 31-07-2017, door Pritt Stift uitleg of detail):
  ... het is anno diversitus 2017 en de reclamenegers zitten tegenwoordig werkelijk overal (en terecht, laat dat duidelijk zijn). We noemen oa: bij Albert Heijn, bij HEMA, bij Kruidvat, bij Bavaria, bij Specsavers, bij Trouw, bij de PVV. Geen fatsoenlijk bedrijf/organisatie maakt nog een een commercial zonder negerts, want voor je het weet, krijg je de kaartwapperende kwetsbrigades op je af en dalen de beurskoersen als snowflakes voor de tropenzon. Er schijnt zelfs zo'n schreeuwend tekort te zijn aan reclamenegerts dat er schepen bij de Libische kust varen om ze op te halen (ff uitzoeken of dit klopt - red).

Precies wat deze redactie ook al constateerde, zie Cultuur, creolen, presteren, sociaal uitleg of detail . Alleen doet GeenStijl er de plaatjes bij (deze redactie had nog geen methode/bron kunnen vinden):Je komt al niet bij van het lachen. En dan hebben ze nog niet eens die Beter Horen-reclame met die negerin als audiciën, en eindeloos veel andere voorbeelden. Zoals gezegd: er moet een scheeuwend tekort zijn aan kroesharige modellen.
   Maar GeenStijl schrijft zoiets niet zomaar. Er moet een pakkende aanleiding zijn. Hier is de rest van het artikel, inclusief de kop:
  GeenStijl Checkt: "Er zitten alleen maar blanken in Apenheul-commercials"

 
Op internet gaat het gerucht dat er Apenheul-commercials bestaan met louter blanke mensen en roomwitte kindertjes erin. Dat is raar, want het is anno diversitus 2017 en de reclamenegers zitten tegenwoordig werkelijk overal ...
    Maar die reclamefiguranten van kleur zitten dus niet in de Apenheul-reclamespotjes. Aldus duidelijk te zien in de video's die in het bezit zijn van GeenStijl FactCheck. Kortom: de op internet vigerende bewering "alleen maar blanken in Apenheul-spotjes" beoordelen wij dan ook als GROTENDEELS WAAR. Duiden waarom er louter blanke dames en heren in Apenheul-spotjes zitten, mag u lekker zelf doen. Succes!

Je komt echt niet meer bij!!!

Hierop was de Volkskrant kennelijk erg jaloers, dus de volgende dag kwam ze met dit:

Een reportage over de tekorten in de geestelijke gezondheidszorg voor jongeren, met als de geestelijke gezondheidszorg nodig hebben jongere een blanke racistisch afgebeeld naast de geestelijke gezondheidszorg gevende en daarmee  de geestelijk gezonde norm neerzettende zwarte.

Overiegens neemt de olkskrnat niet alle negers in beeld. Hier een neger die ze oversloeg (tpo.nl, 28-07-2017, door Bert Brussen uitleg of detail):
  Amsterdamse metro-slachtpartij getuigenverklaringen topic

Update: ook volgens de Amsterdamse politie is het slachtoffer inderdaad ‘uit het niets neergestoken‘.

En een getuige nam nog snel even een actiefoto:
 

Natuurlijk moest de Volkskrant dat wel overslaan, want als ze dat niet zouden doen, zouden  Philomena Essed, Gloria Wekker, Sylvana Simons, Seada Nourhussen, Clarice Cargard, en alle andere negers met toegang tot de media keihard roepen dat ze Ku Ku Klux Klan-racisten waren om zomaar een beeld te publiceren van een een willekeurig persoon neerstenkende neger. Want dat is slechts een incident, terwijl het racisme van de "witte Nederlanders" institutioneel is in Nederland.
    En dit geldt natuurlijk ook voor alle NPO-programma's, met name het NOS Journaal waar iedere  tweede (of eerste) gewone burger een neger is (of moslim, afhankelijk van het onderwerp), tenzij het onderwerp een gevangeniskalender is (alleen een blanke, geen neger of moslim) of een hersocialiseringsprogramma (eerst een blanke, met een beetje moslim er achteraan). Precies zoals boven.

Een overduidelijk voorbeeld (telegraaf.nl, 05-09-2017 uitleg of detail ):
 

Ambtenaren worstelen met pastafari: vergiet of niet?

Ambtenaren zitten regelmatig met de handen in het haar door personen die met een pastavergiet op het hoofd aan de balie verschijnen bij de aanvraag van een paspoort of rijbewijs. Ze vragen zich af: mag dat?


De opmerkelijke aanvragers zijn lid van de ‘de Kerk van het Vliegend Spaghettimonster’. De pastafari, zoals ze zichzelf noemen, vinden dat ze net als een moslima het recht hebben om het hoofddeksel van hun religie te dragen op pasfoto’s voor officiële documenten. ...
    Het ministerie en ook de rechter hebben inmiddels duidelijk gemaakt dat het vergiet op pasfoto’s niet is toegestaan. ...

De islamisering zit tot in de haarvaten van de elite, inclusief justitie. Net als de vernegerisering: zwarten mogen schelden wat ze willen, blanken mogen niet terugschelden. Rassenjustitie. Het voorgaande: religie-justitie. Oftewel: de sharia is er al. Niet in de wet, maar via de uitvoerenden van de wet - voor de complete bewijsvoering, zie hier uitleg of detail . Cultuurverraad niveau ... Vult u maar in.


En het wordt erger en erger. Het volgende is allemaal tegelijkertijd lopend bij de NPO (GeenStijl.nl, 16-09-2017, door Van Rossem uitleg of detail ):
  Video. Mocrochick doet groeten uit MarokkoHee wat is dit? Waarom moeten wij armzalige kantoorlaven in sombere kutpanden het elke dag doen met incompetente bebrilde kopvodden in de kranten terwijl hullie van Reisburo NPO een keileuke mocro-chick op haar eigen motor (!) naar Tanger sturen om Ik Vertrek Wollah Wegwezen te maken? Superstom echt. De ene relaxte pubermarokkaan na de andere vloeiend Nederlands sprekende vader na de volgende duidelijk niet al te islamitische dochter komt voorbij in de sympathieke trailertjes van Groeten uit Marokko van Sanae Orchi ...

En dit is twee (Joop.nl, 16-09-2017 uitleg of detail ):
  Raja Felgata over Ajouads 'Kaaskop of Mocro'

Raja Felgata van de Kleurrijke Top 100 keek de eerste aflevering van ‘Kaaskop of Mocro‘ van Ajouad El-Miloudi, een serie waarin hij op zoek gaat naar antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom thema’s als liefde, relaties en seksualiteit, ontspanning en uitlaatkleppen, status en imago. ...

En hier is drie (zelfde bron):
  ... Felgata ... In een column in het NT-programma De Nieuwe Maan

En vermoedelijk is er nog wel iets. En vast nog veel meer komende, want de nieuwe programmering van de NPO "moet nog veel diverser worden" uitleg of detail . het recpet is simpel: hoe meer aanslagen, hoe meer programma's om te laten dat de moslims heel gewone mense zijn en er echt helmaal bij horen (vooor een recent tegengeluidje, zie hier uitleg of detail )
    Hier zo eentje: De kist, zondagavond NPO2, onder andere 01-10-2017 - presenatie: Kefah Allush. Moslim.
    Overigens is het aantal halfbloed zwartjes in de reclame weer verder gestegen.

En nog eentje (de Volkskrant, 02-10-2017, tv-recensie, door Gidi Heesakkers):
  On-Nederlands

Salar Azimi vloog in een helikopter over het Zeeuwse asielzoekerscentrum waar hij als 13-jarige jongen met zijn familie een klein kamertje betrok. ...
    Zo vingen de makers van Hartstikke Hollands (KRO-NCRV) Salars succesverhaal in één beeld ...
    Joris Linssen portretteert in dit vierluik zes Nederlandse ondernemers 'die met hard werken hun dromen najagen'. Hun gemene deler is een andere culturele achtergrond. ...

En hoe is dit zo gekomen wnb waarom gaat dit oneindig door? Omdat de politiek-correcte media-elite volkomen geobsedeerd is want wat ziet die politiek-correcte media-elite ...:
  Te koop lopen met je bezit zou je inderdaad 'on-Nederlands' kunnen noemen. Maar je blindstaren op wat wel of niet 'hartstikke Hollands' is, heeft iets armoedigs. Kijk maar eens de identiteitspolitieke discussie terug die vorige week in De Wereld Draait Door werd gevoerd ...

Een geobsedeerdheid met Nederlandheid, in plaats van het "Het is fantastisch omdat het een ander kleurtje heeft"-gedoe bij de NPO.

Het vervelende van dit onderwerp is dat er zo oneindig veel van is (en dat het eveneens al oneindig lang steeds maar meer wordt) en dat je dan voortdurend ook iets van commentaar op moet leveren qua plicht ten opzichte van de beschaving. Zo ver zijn ze inmiddels ook bij GeenStijl (GeenStijl.nl, 15-10-2017, door Ronaldo uitleg of detail):
  Moet dit? Christenhond Mounir Samuel leest vluchtelingenrijmpje voor in moslimprogramma

In aflevering 24 van Je Hoeft Niks Te Kunnen Als Je Maar Lid Bent Van Een Zielige Bevolkingsroep op de NPO is het weer eens tijd voor Mounir Samuel.Deze christen heeft waarschijnlijk onder het motto 'ach joh, het is ook een allochtoon' een column in het moslimprogramma van de NTR De Nieuwe Maan. Mounirs jongste productie begint nog veelbelovend. "Allereerst, ik lees deze column met oprechte pijn. Ik schaam mij diep." Nou hè hè het zou eens tijd worden Mounir Samuel, dachten wij hier toen even. Ga je eindelijk je excuses aanbieden voor het oeverloze narcistische geouweneel waar je de al die talkshows, tijdschriften en debatpodia mee hebt lopen vervelen? ...

Ook allemaal al eens eerder geprobeerd, deze aanpak. Maar ja ... Je moet wat ... Dat hele De Nieuwe Maan kan je wel iedere keer weer helemaal kapotmaken ... Het doet er niet toe. Net als het ergste soort onkruid komt het gewoon elke keer weer opnieuw op.
  Maar ja. Toen kwam de rest van de column. En het bleek gewoon een mislukt Sinterklaasgedicht (wel kudos voor het in stand houden van deze Nederlandse traditie, NTR) te zijn over wat er allemaal mis is met Gert-Jan Segers, Sybrand Buma en de honderdduizendmiljoen zielige negertjes die ze met zijn tweeën eigenhandig verdronken hebben in de Middellandse Zee. ...

Tja ... Noem de moslims/-vluchtelingen/-zwartjes enzovoort niet in je toespraakje, en inderdaad: je hebt ze allemaal eigenhandig verdronken. Nee, ook niet origineel ... Maar ja ... Die kritiek is nog veel minder origineel want pas slechts de twintigste of dertigste herhaling van "BUMA IS FOUT!!!"
    Klein troost aan het einde:
  Wel echt superorigineel dat Mounir het argument 'Ja maar Jezus was een vluchteling' gebruikt om tegen christelijke partijen te zeggen dat ze wat aardiger voor vluchtelingen moeten zijn. Mounir Samuel schaamt zich helemaal nergens voor. En dat is nou juist het probleem.

En dat geldt voor die hele meute bestaande uit politiek-correcte linksfascisten, zwartjes, moslims en Joden ...
    En de NPO, dus.

Nog een klassiek voorbeeldje van hoe diep het gaat (GeenStijl.nl, 30-11-2017, door Zentgraaff uitleg of detail ):
  Vijf meest inspirerende mensen voor Nederland: allemaal neg0rs

Hej. Totaal onnodig marketingonderzoekje met zoveel paarsebroekentaal dat het zelfs voor de meest doorgewinterde marcom-muts een beetje te gortig wordt. Wat blijkt uit intensief wetenschappelijk onderzoek een kleine rondgang door de dikke duim van een vriendenkring van binnenderingse social mediamuppets? Bij de vijf meest inspirerende persoon voor alle Nederlanders zitten gewoon vijf neg0rs! ...

Zo volkomen waardeloos is de bijdrage van de 'neg0rs' aan de voortgang van de beschaving ...
    (Nog uit te werken, een grap naar de vorm van Kopspijkers uitleg of detail (na 7:56 min.) "Komt een vrouwtje bij de dokter ...". "Ja, in Afghanistan is dat hilarisch, want daar mógen vrouwen niet naar de dokter ...", die nieuwe versie luidende: "Een zwarte ondernemer ..." "Ja, in de hele wereld is dat hilarisch, want zwarten ondernemen niet... ").

Zeer trouwe paladijnen van deze landverraderlijke beweging zijn ook de lieden van het NOS Journaal. Zozeer dat het zelfs GeenStijl weer eens een keer te gortig werd (GeenStijl.nl, 12-12-2017, door Zentgraaff  ):
  Michelinsterren kapotgeïslamiseerd door NOS


 
Weerzin tegen de multiculturele nachtmerrie, waar komt dat toch vandaan? ...

Een retorische vraag. Het verschil met als de linksfascisten het doen? Ze geven eerlijk antwoord:
  Heeft het misschien wat te maken met de krampachtig opgedrongen "diversiteit"?

Ook weer een retorische vraag, maar ook hier een eerlijk antwoord: het specificeren naar de realiteit kan helaas niet in zijn volledigheid, want je kan moeilijk alle gevallen van islamisering van, zeg, de afgelopen maand, gaan reproduceren want dan ben je eindeloze hoeveelheden woorden verder. Dus maar een enkel voorbeeld:
  Voorbeeldje: het tragische item over de nieuwe Michelinsterren in Nederland dat de Nederlandse Omvolkstichting de wereld in slingerde. Vroegâh waren de Michelinsterren voor mensen die moeilijke Frambozische dingen deden met haramvoer en wijn (in hele kleine porties) ...

Net als het skusjesielen een jaarlijks item: de uitreiking van de Michelin-sterren. Hoe kan je daar nu in godesnaam de islma bij slepen ...? De NOS speelt het klaar:
  Is ook weer gelukt dit jaar (feli's). Maar. MAAR. Dat mag natuurlijk niet he van de doodzieke deugertjes in Hillywood. Die weigeren te accepteren dat topcultuur op het gebied van gastronomie bestaat en dat ie Europees is, want dat is elitair dus wit en dus kwetsend. Slecht voor de multiculturele samenleving, dat focussen op Europees cultuurerfgoed (en die fokking goeie sushi van het Okura). Wat doen ze dus in dat krankzinnige overgesubsidieerde dromenland? Ze plempen gewoon een heel item vol "Arabische" cuisine in de mix! ...

Dat is toch echt onvoorstelbaar ...? Hoe veel meer "Met de haren erbij slepen" wil je het hebben? Die lui zijn echt volledig gestoord. Het commentaar van GeenStijl is ook verbijsterd:
  ... Terwijl het daar helemaal niet over gaat!

De verbijstering blijkend uit hun gematigdheid.
    Maar is is dan ook bijna onmogelijk om over zo'n item heen te gaan met nog sterkere woorden.
    Dit is hoe de NOS het deed:
  ...  Men gaat op bezoek bij een omgevolkte mevrouw die wel prima volgens de policorlijn is, want ze had tien jaar een Marokkaanse man en kookt dus nu met Mocronese ingrediënten. ...

Vele mensdagen werk gaat er zitten in zo'n item.
    Met dit soort kreten als uitkomst:
  ... Mocronese ingrediënten. "Arabische toprestaurants heb je niet veel in Nederland, maar de potentie is er zeker". Nu is uw correspondent de laatste die zal ontkennen dat hullie van het kleedjesvolk echt heerlijk eten hebben zitten in de lunchtrommel van hun culturele bagage

Precies dezelfde boodschap waar ook deze redactie ooit vele jaren geleden het strijdperk mee heeft betreden: "Noem concrete voorbeelden van multiculturele verrijking van de samenleving, en couscous en buikdansen ken ik al". Gek en woest werden ze ervan, de politiek-correcten, social justice warriors en linksfascisten bij het Volkskrant-weblog. Geen weerwoord mogelijk. En de Volkskrant-redactie hief uit ergernis het hele weblog maar op. Net zoals ze later, in 2017, het reageren op de website opdoekten.
     GeenStijl blijft het netjes houden:
  ... in de lunchtrommel van hun culturele bagage, maar om nou in een nieuwsjournaal (as if) een normatief item te maken over dat de Arabische restaurants van NL een ster moeten hebben in plaats van een descriptief item over de restaurants die er eentje hebben verdiend dit jaar, dat is gewoon propaganda. Dit, Hans Laroes en Shula Rijksdaalder, is dus precies waarom de gewone Nederlander die bij ons kan lezen hoe ziek jullie framen massaal wegrennen voor de agitprop.

En daar komen wat apen uit mouwen. Waarom hier de oude baas van het NOS Journaal staat (Laroes) en niet de huidige, Marcel Gelauff, is onduidelijk. Wie wel vermeld staat, is Shula Rijxman uitleg of detail . De baas van de NPO. De kwade genius (in ieder geval op dit niveau) van dit Joodsistische beleid. In dit geval ook nog eens de Joodse tak.Net als die uitvoerder van het sluiten van de reactieruimte bij de Volkskrant: Kustaw Bessems uitleg of detail : ook de Joodse tak.
    Wie gewoon naar wat er geburt kijkt, kan niet anders dan concluderen dat al die gebeurtenissen overeenkomen met de stelling dat de Joodse tak de bedoeling heeft de westerse cultuur te slopen uitleg of detail uitleg of detail uitleg of detail , met de islam als nieuwste breekmiddel.
    Waarom? Simpel, hun eigen voortdurende argument: "HOLOCAUST!!!"
    Overigens hint GeenStijl er ook nog even op:
  ... Men gaat op bezoek bij een omgevolkte mevrouw ...

Dat is dus wat men wil: omvolking. En wie er iets over zegt, zoals Thierry Baudet uitleg of detail , krijgt de Joodse en Joodsistische bloedhonden over zich heen.

En we zijn weer een stapje verder uitleg of detail (DWDD, NPO, 11-12-2017):

Een erkende Zwarte Weduwe genaamd Lamyae Aharouay uitleg of detail als co-presentator van De Wereld Draait Door. De opnames van een Journaallezer-met-hoofddoek zijn al gepland ("We willen meer kijkers met een andere achtergrond trekken"...). We houden u op de hoogte.
    En oh ja: dat heeft allemaal helemaal niets met dit te maken, hoor:

Heulemaal niets ... uitleg of detail uitleg of detail

Omdat ze nu eenmaal het meest rumoerig zijn, gaat het hier voornamelijk over de media. Maar de erachterliggende elite is even ziekelijk moreel corrupt. Waarvan eindeloos veel voorbeelden bestaan denk aan al die burgemeesters en hun azc's, vrijwel zonder uitzondering, maar het volgende voorbeeld is o zo illustratief (GeenStijl.nl, 23-12-2017, door Ronaldo uitleg of detail ):
  Politie-kerstdiner 2017 Amsterdam opnieuw feest van verbinding, verbroedering en diversiteit

Amsterdamse korpschef Pieter-Jaap Aalbersberg heeft vriend en vijand weer tot tranen geroerd met een inspirerende kerstboodschap vol vrede, tolerantie en saamhorigheid tijdens het traditionele politie-kerstdiner. ...

Allemaal diep-trieste ironie, want zulks is dus niet gebeurd. Geen aandacht van de Amsterdam politie-leiding voor de viering van het ooit door de christenen gekaapte maar nu grotendeels seculiere feest van Kerstmis, in de oorspronkelijke basis een beschaafd ritueel rond de zonnewende - de terugkeer van het Licht van de Zon.
    Maar natuurlijk is er bij deleidng an de Amsterdamse politie wel aandacht voor de rituelen van de woestijnbarbaren, verborgen achter de link naar het zogenaamde "kerstdiner":

Met ook de volgende Orwelliaanse tekst:
  Inleiding

Ook dit jaar organiseert het Marokkaans Netwerk van de eenheid Amsterdam de politie-iftar. Wat ooit begon als een kleine bijeenkomst met 70 mensen in een kantine van een politiegebouw, is uitgegroeid tot de grootste politie-iftar van Europa. Vandaag de dag vieren wij met ongeveer 1400 gasten deze iftar, die al weer voor de 15e keer wordt georganiseerd.

Iftar
De politie-iftar staat in het teken van verbinding en heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een uitstekend en sterk werkend verbindingsmiddel. Hoe hechter die verbinding, hoe beter wij als samenleving in staat zijn om de ongelijkwaardigheid in onze stad tegen te gaan.

Programma
Tijdens de bijeenkomst houden diverse sprekers, onder wie de hoofdcommissaris Pieter-Jaap Aalbersberg, een toespraak en staat er voor de rest van de avond een mooi programma voor u klaar. Tot slot wordt in Oosterse sferen gezamenlijk de iftar-maaltijd genuttigd.

Traditiegetrouw sluit een bekende cabaretier de avond af.

Vertaald naar de werkelijkheid: de arrogante, onuitstaanbare, en agressieve Marokkanen wordt naar gebogen door de blanke elite, uit angst voor hun arrogante, onuitstaanbare, en agressieve karakter en aanwezigheid. Met schietpartijen in woonbuurten en voor scholen, hoofden in winkelstraten en in Duitsland op roof gaande plofkrakers. En bestuurders van vrachtwagens die over burgers rijden.
    En wie denkt dat dit een Amsterdamse uitwas is ... (GeenStijl.nl, 25-12-2015, door Pritt Stift  uitleg of detail ):
  MinPres van Alle Nederlanders vergeet kerstgroetHoe laag kun je zinken? Wel 1 miljoen moslims in juni 'ramadan kareem' wensen als het hunnie feestmaand is. Maar een eenvoudige decembergroet op Kerstavond aan onze joods/christelijke/humanistische/gourmet koeltoer achterwege laten als het er op aan komt. Heb je dan soms schijt aan je positie als premier? Snap je dan dan dingen niet? Dringt het dan niet tot je Eerste Ministeriële Kokosnoot door dat hier enige betrokkenheid op zijn plaats is? Of heb je gewoon het gore lef niet om een keer Nederlander onder de Nederlanders te zijn, omdat je in je terlenka broek pist voor opmerkingen uit coalitie PvdA-hoek en/of D66-gedogertjes? Wat een misselijk oikofoob ventje ben je dan, @MinPres.

De hele elite is cultuur- en landverraderlijk tot op het bot, met één en slechts één mogelijke verklaring: de wens om zo veel mogelijk gekleurden binnen te halen, ten einde de lastige blanke bevolking te vervangen uitleg of detail uitleg of detail .

En daar is er weer eentje (een aantal overgeslagen) (BNN/VARA, NPO2, 08-01-2018):

Moslims zijn echt oor de hele 100 procent mensen als u en ik, kijk maar naar het Midden-Oosten!

De andere etnie. En bijna net zo leuk. Ze is afkomstig uit de de wereld van de commercie, die maar aan één ding denkt: geld. Maar daardoor ook let op reputatie en ook in Nederland wordt alles afgemeten aan de politieke-correctheid. Maar eerst komt toch dat geld. Ook dus in de wereld van de suoermarkten, of juist daar, want de marges aldaar zijn klein. Dus doen ze ook naarstig aan klantenonderzoek - daar zijn al die bonuskaarten enzovoort voor: om te kunnen registreren wat klanten kopen zodat de winkel goed kan plannen - iedere cent telt, bij de supermakrten.
    Nou heb je ook mensen nodig om die klanten te bedienen, dus dat doe je graag ook zo effectief mogelijk. En je leert je nieuw personeel dus waar ze op moeten letten, aangaande klanten. Na al dat uitvoerige klantenonderzoek.
    En hier is de uitkomst, met grote verontwaardiging gerapporteert door de poltieke-correctheid in alle hun media, met voorop natuurlijk het hoofdgezang in de politiek-correcte kerk: het NOS Journaal uitleg of detail (12-01-2018, 20h00), dat van haar verontwaardiging het eerste item maakte. De schriftelijk rapportage is alhier zoals gebruikelijk van de Volkskrant, en wel de website omdat daar de plaatjes zo leuk zijn, en daadoor de verontwaardigin zo heerlijk overstroomt (de printtekst is identiek - Volkskrant.nl, 12-01-2018, door Jochem van Staalduine uitleg of detail ):
 

Albert Heijn leert medewerkers dat 'budgetklant' donker is en kroeshaar heeft

Zo ziet de grootste supermarkt van Nederland zijn klanten

Albert Heijn leert nieuwe medewerkers dat 'premium'-klanten blank en hoogopgeleid zijn en dat 'budget'-klanten met een laag inkomen een donkere huid en kroeshaar hebben. De laatsten kopen veel telefoonkaarten, noedels en goedkope huismerken, terwijl de premiums verse sappen en biologische producten kopen.

Alweer brullen van de lach!!!
    Het resultaat van duur en zorgvuldig consumentenonderzoek: de 'budgetklant' is een alleenstaande zwarte moeder met kroeshaar.
    Maar dat natuurlijk absoluut en helemaal NIET!!! Als je op de redactie een alleenstaande zwarte moeder hebt rondlopen ....Met kroeshaar!!!
    En nogmaals brullen van de lach!!!
    (Of ze kinderen heeft, weet deze redactie niet, maar wie maalt om de feiten, als je in de buurt bent van politiek-correcten en mensen die geen "blanken" willen zeggen want "te onschuldig klinkend" zoals Simone Weimans uitleg of detail ...).

Er was geen protest tegen het "witten" van de negerin Weimans, dus is het nu officieel beleid gemaakt (de Volkskrant, 26-01-2018, door Gijs Beukers):
  NOS verruilt de aanduiding 'blank' voor 'wit' en dat leidt dan tot Kamervragen en een greep in de moppentrommel

... sinds bekend is dat de NOS over 'witte' in plaats van 'blanke' mensen bericht. ...
    Het besluit van de NOS komt niet plotseling: de discussie loopt volgens Gelauff al zo'n anderhalf jaar binnen het mediabedrijf. De hoofdredactie vroeg de Taalcommissie, een intern groepje journalisten dat de eenheid van taal bewaakt bij de NOS, wat de beste optie was. Wit, concludeerde de commissie.
    De hoofdredactie nam het advies maanden geleden over. ...

Nu weet iedereen dat "wit" het scheldwoord is van Nederlanders- en blankenhatende zwarten voor "blanken" - er is mee begonnen door rabiate Nederlandhaters als Gloria Wekker uitleg of detail , Anousha Nzume uitleg of detail , enzovoort.
    Oftewel: het NOS Journaal sanctioneert officieel het schelden op etieën of rassen.
    Mooi, dat mogen wij het ook, en wij kunnen wij ook. Zelfs beter.
    Dus voortaan zijn "zwarten" nu "negers" of "nikkers", en moslims zijn "geitenneukers" of "dwergmongolen".
    Het NOS Journaal heeft de taal van de zwarten ingevoerd.
    Het NOS Journaal heeft de taal vernegeriseerd.
    RACISME, RACISME, RACISME!!! (... als u er iets van zegt).

Aandacht voor de omroep die altijd vooraan heeft gelopen in het kosmopolitisme enzovoort, en de Nederlandhaat: de VPRO. Overigens ook: intense Amerika-liefde en nog intensere Ruslandhaat. Hoort bij het spectrum, hè. Het nomadistische en Joodse spectrum. Hier vanuit het gore eigenbelang van het op productie van anderen parasiterende kunstzinnige wereldje.
   Is allemaal al heel lang bekend, evenals die andere bijbehorende verschijnselen, maar het volgende is toch wel een heel ver gaand geval. Natuurlijk gebracht door de Volkskrant in al haar onbenul, onder het motto: als je zelf dik onder de modder en stront zit, merk je totaal niet hoe vies de ander is. Het eveneens parasiterende "Bekend Nederland" mag de eer doen van het verslag (De Volkskrant, 31-01-2018, tv-recensie, door Hanna Bervoets):
  Beeld

Wie Medialogica kijkt over de diplomatieke crisis met Turkije, snapt waarom Turken Europa wantrouwen.

Waarmee alles alweer is gezegd: dit programma betoogt dat het olkomen natuurlijk was dat Turkse ministers hier in Nederland hun Turkse onderdanen kwamen toespreken over de Turkse politiek. Iets dat, indien gedaan door een Amerikaanse minister, al als uiterst ongewenst zou worden betitelt.
    Maar ja, moslims, hè. En "vreemdelingen"... Allemaal lieve en intereressante mensen. Volgens de kosmopolieten van de VPRO. Heel, heel lang geleden, toen er nog geen sprake was van "vreemdelingen" in Nederland, is over die houding van de kosmopolieten nog eens een heel aardige satirische scène gemaakt, met Ton van Duinhoven en Annemarie Oster (? - in Hadimassa?) als Nederlands paar in een klein hotelletje in een ver land dat sterk aan Roemenië of zoiets doet denken en al kirrend aan de boerentafel zit met "Wat een heerlijk simpele omgeing, hè, en wat een interessante mensen ..." en dergelijke, waarna de man wordt vastgebonden en beroofd door de "interessante vreemdelingen" en de vrouw verkracht. Google ook eens op Joanie de Rijke ...
    Waarna het volgende een inkoppertje is:
  Wie Medialogica kijkt over de diplomatieke crisis met Turkije, snapt waarom blnake Nederlanders de NPO wantrouwen.

En op naar de volgende absurditeit. "De Multiculturele Samenleving is een Grenzenloze Verrijking".


Meer uit deze stroom van (veel) vroeger datum hier uitleg of detail en hier uitleg of detail .


Naar Landverraad , of site home .

 

3 mrt.2017