WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: media & elite, islamisering & negerisering

3 mrt.2017

De goorste leugen van de media en elite is dat er niets verandert aan de Nederlandse cultuur en identiteit.

Een gore leugen, omdat ze tegelijkertijd roepen dat er meer moslims en zwarten  moeten komen  op ...

Nou ja, overal in Nederland waar er sprake is van posities van enig gezag, aanzien en prestige.

Natuurlijk scoren moslims allang volkomen top in de lijsten van haatdragendheid en onverdraagzamheid, en zwarten op de lijsten van haatdragendheid en wraakzucht. Want blank Nederland zijnde niet islamitisch en dus een dodelijke belediging voor de zin van hun leven van moslims , en blank Nederland zijnde al vele eeuwen niets anders dan kolonialen en slavenhouders die rijk zijn geworden over de rug van zwarte arbeid .

Maar voor de media en elite zijn die ellenlange lijsten van haatdragendheid allemaal extra reden om nog harder te roepen om meer moslims en meer zwarten op alle posities van gezag, aanzien en prestige.

Om te roepen om islamisering en negerisering.

Met hier slechts enkele courante voorbeelden uit een lange geschiedenis van islamisering en negerisering:

De Volkskrant , 03-03-2017
De Volkskrant , 03-03-2017
De Volkskrant , 03-03-2017
De Volkskrant, 03-03-2017.

Het argument van het stuk onbenul van een journalist (genaamd Frénk van der Linden met accent): "Afrikanen kunnen goed voetballen, dus kunnen ze ook goed besturen".

Nu is het al uiterst verbazingwekkend dat niemand bij de Volkskrant-redactie op de elementaire denkfout bedacht was:
- Een koe is vee.
- Een paard is vee.
- Ergo: een koe is een paard.

Maar ja, het gaat over allochtonen, hè ... En vliet ieder nog aanwezig sliertje van verstand nog sneller weg dan een pluisje in een tornado ... (voor de realiteit, zie hier uitleg of detail )

En is de rest van politieke-correct nederland, en dat is dus inclusief bijna de hele media en zeker de hele NPO, is die toestand van imbeciliteit precies hetzelfde:

 
Prime time NPO, DWDD, 02-03-2017, intro
 
De auteur van het Volkskrant-artikel - rechts Raja Felgata, haatzaai-moslima uitleg of detail 
 
Het ideale Nederlandse kabinet

Nog wat screenshots uit hetzelfde programma, na dit item:
 
 
 

Meer negers dan in Afrika ...

En hier nog even een uitzending van het NOS Journaal:Media en elite: "Er is in Nederland absoluut en op geen enkele manier sprake van islamisering en negerisering. Nederland heeft nog preciese dezelfde blanke identiteit als in 1970".

En:

Media en elite: "Het is van belang om op alle mogelijk posities met enig gezag, aanzien en prestige zo veel mogelijk zwarte en moslims neer te zetten, gezien het succes van het zwarte en islamitische bestuur in Afrika en de islamitische wereld die toppunten van welvaart en beschaving zijn".

En we gaan er nog veel meer krijgen, net als in Engeland waar de helft van de BBC al zwart, moslim, of hindoe is - alle kleurtjes moeten tenslotte wat ... (de Volkskrant, 06-03-2017, door Loes Reijmer):

Of op de website:


"...Voor het komend seizoen van Heel Holland Bakt hoop ik dan ook op een Saloua, Samira of Mo, die net zo goed baklava als Friese boffert maakt. ..."

Zoals vrijwel altijd gepaard gaande met ..:

... weerzinwekkende Nederland- en blankenhaat, verwoord via "Wilders is Hitler", en "moslims zijn Beschjaving". Morgen in de Volkskrant: "Srebrenica", "Molukse treinkapers", "racistische politie", "Indië", "VOC", "Kolonialisme!", "Slaverij!" (de Volkskrant, 23-02-2017, door Sander van Walsum):

Maar laten we ons niet alten afleiden want het ging om de islamisering en negerisering. Uit het zaterdagse Magazine van deze dagen van reportage van het islamiseringsaanbod in de media, een bezoek bij "alledaags Nederland" (de Volkskrant, 04-03-2017):
 
 

Van de zeven volwassenen is er één Afrikaan en één moslim en vijf Nederlander.

En van de dinsdag erna (de Volkskrant, 07-03-2017):

Van de vijf kiezers is er één Turk en één Marokkaan, en drie zijn Nederlander.

Afgerond, en volkomen representatief voor de Volkskrant en een groot deel van de media: in Nederland loopt en een vijfde tot eenderde moslims rond, en eenvijfde Afrikanen. En als het NOS Journaal de straat op gaat om "gewone burgers" naar hun mening te vragen, loopt het het op tot circa de helft, waarbij het anno 2017 ook nog zo is dat je de gekleurde als eerste krijgt.

En als die verhoudingen landelijk nog niet geheel zo liggen, is mijn bereid er alles aan te doen om die verhoudingen zo te krijgen uitleg of detail .

En die etnische burgeroorlog ... Na ons de zondvloed.

De Zondvloed in dat Joodse boek, dat is ...

En meer zwarten dan in Afrika (DWDD, 07-03-2017):
 

Enzovoort, enzovoort, enzovoort ...

En nu weer moslims - en dat is een dag terug! (06-03-2017) - nog steeds een continue reeks (05-03-2017 is een zondag). De gasten van het stervenshospice zijn moslims:
 

En weer terug naar 07-03-2017:

De zich aan de zwarte kant geschaarde mevrouw Matroos.

Tijd voor een geintje:

Mevrouw Reijmer van de Volskrant nog een dagje verder terug (06-03-2017). Hoe veel belachelijker kan je jezelf maken ... (Even ter waarschuwing aan dit soort lieden: het idee om deze verzameling te maken is ontsproten door dit artikel ...)

Verder met de gekleurden  Hier de Ethiopische haarnegerin Seada Nourhussen uitleg of detail , met regelmaat te zien in het chique Buitenhof, hier 12-03-2017:

Waaraan Seada mag meedoen in het kader van "Een neger omdat het moet" uitleg of detail van de Joodse mevrouw Rijxman uitleg of detail . Het fragment met Seada start om 31:01 min. met Seada sprekende over Afrikaanse presidenten die zich bij ziekte in Europa laten behandelen en de bevolking in onzekerheid achterland. Met om 32:11 min. de zin "... heeft ons niet meer ... of zijn volk niet meer ...", dat 'ons' slaande op het Afrikaanse volk waar Seada zich dus temidden van plaatst.

Even geen beelden maar woorden, en zelfs indirect. Bron is één van de zeldzame stemmen met af en toe een beetje werkelijkheidszin, in de Volkskrant (de Volkskrant, 17-03-2017, column door Elma Drayer):
  Sombermannen

Op de dag van de verkiezingen plofte ik in een radiodebatje tussen AD-journalist Wierd Duk en Tofik Dibi ...
    Op de radio verdedigde Dibi de stelling dat de integratie 'op rolletjes loopt'. ...
    ... zou Dibi in alle ernst menen dat integratieperikelen hoofdzakelijk te wijten zijn aan platte autochtone jaloezie?
    Uitkomst zou vast het stuk bieden dat hij, hoorde ik, een dag eerder had gepubliceerd op de opiniepagina's van het liberale avondblad (waar de redactie, maar dit geheel terzijde, het knarsende proza van de ribbroekdragers vrijwel integraal heeft ingeruild voor dat van medelanders met een exotische achternaam).     ...

Dus daarom duidt GeenStijl het NRC Handelsblad al met grote regelmaat aan "NSB Halalblad" ...

En een enkel berichtje uit een eindeloze stroom soortgelijke (rtvoost.nl, 27-03-2017,  uitleg of detail ):
  Ophef over verlichting brug in Almelo ...

...  het college de verlichting van de Egbert Gorterbrug vaker wil laten branden. "Tijdens bijzondere dagen zal de brugopbouw een bijzonder lichtbeeld krijgen. We zien het als ‘vlaggen’ op de bijzondere dagen."
    Als bijzondere dagen worden in ieder geval Koningsdag, carnaval, dodenherdenking, Bevrijdingsdag, Pasen, Pinksteren, islamitische feestdagen, profronde, sinterklaas en kerst.

En in het kader van de islamisering ...:
  ... tijdens islamitische feestdagen

Het plan om de nieuwe brug voor het stadhuis in Almelo te verlichten tijdens onder meer islamitische feesten ...

... nu dus ook tijdens nazistische, pardon: islamitische feestdagen. Ter ere van de eerbare mensen die zo graag ongelovigen om gas, pardon ... om zeep helpen.

En het islamiseren moet natuurlijk beginnen op school, want je moet de jeugd natuurlijk voorbereiden op een leven onder het kalifaat (ad.nl, 17-05-2017, door Julia Broos):
  Moeder wil 10.000 euro na schoolfoto tijdens offerfeest

Een islamitische moeder eist 10.000 euro schadevergoeding én excuses van de Haagse Maria Montessorischool, omdat deze de jaarlijkse klassenfoto inplande tijdens het islamitische offerfeest. Haar twee dochters konden daardoor niet op de foto.

...    Het bestuur van de openbare school, die al meteen erkende dat de planning niet handig was, beweerde gisteren dat de drukbezette fotograaf niet op een andere dag kon. Wel kwam de school islamitische kinderen die officieel vrij hadden gekregen tegemoet door de klassenfoto meteen ’s ochtends vroeg te laten maken, zodat zij de rest van de dag het offerfeest konden vieren. De meeste moslims zouden van dat aanbod gebruik hebben gemaakt. De moeder deed dat niet, omdat zij met haar man en kinderen in de moskee zat voor het traditionele gebed.    ...

Waarbij de school tot in het oneidige met de neus in het stof van het bidkleedje gaat ten einde de islam te faciliteren, in plaats van te zeggen: "Rot op naar Arabirië met je islam!":
  Speciaal voor de overige leerlingen die tijdens het officiële fotomoment afwezig waren, maakte de adjunct-directeur drie weken later zelf alsnog een gezamenlijke klassenfoto. Die foto, waarop ook de kinderen van de eisende partij opstaan, zou gratis aan alle ouders ter beschikking zijn gesteld.

Gevolgd door een voorbeeld van het islamiseren van het recht:
  De rechter ging daar gisteren in haar voorlopige oordeel in mee: ,,Ik denk niet dat het schoolbestuur genoeg heeft gedaan om het onderscheid dat is gemaakt door de foto op de islamitische feestdag te plannen, op te heffen.’’
    Ze wees erop dat de school onvoldoende heeft kunnen aantonen dat de fotograaf echt niet op een andere dag kon. Dat de adjunct later nog zelf een foto maakte is volgens rechter ‘een leuke geste’, maar nog steeds geen ‘professionele foto’. ,,U heeft met uw handelingen het onderscheid tussen de islamitische en niet-islamitische kinderen verkleind, maar niet weggenomen. In dat geval is er sprake van schade, mevrouw is immers in haar eer aangetast.’’ De rechter liet al wel doorschemeren dat als zij haar voorlopige oordeel handhaaft, het uiteindelijke schadebedrag een stuk lager zal uitvallen dan de geëiste 10.000 euro.
    Ze wil de partijen nog anderhalve week de tijd geven om er samen uit te komen. Die kans lijkt niet groot. De Haagse moeder wil niet opnieuw in gesprek met de schoolleiding.

De meest grove schending van het recht denkbaar: niemand heeft recht op welke speciale behandeling dan ook vanwege één of andere particuliere overtuiging. Dat de term "religie" deel uitmaakt van het geschreven recht, is een punt waar het geschreven recht de fundamenten van de rechtsstaat en het recht verkracht.
    Natuurlijk. Want iedereen is gelijk, voor de wet.
    Meer voorbeelden van de islamisering van het recht hier uitleg of detail .


Meer uit die stroom van (veel) vroeger datum hier uitleg of detail en hier uitleg of detail .


Naar Landverraad , of site home .