WERELD & DENKEN
 
 

Moslims, haatzaaiers: Nourdin el Ouali

Eindelijk tijd voor Nourdin el Ouali ... Hij is één van die figuren die bij deze redactie spontaan braakneigingen doet opkomen alleen al bij het zien van zijn kop:

Type arrogante geitenneuker. En volkomen onuitstaanbaar en weerzinwekkend als je hem eenmaal pratend hebt gezien. Regelrecht uit de inteeltbergen van de Rif. Als je dit figuur bezig hebt gezien, ga je Tofik Dibi uitleg of detail en Mohamed Rabbae uitleg of detail redelijk vinden.

Ouali was ook één an de drie redenen oor het bedenken van de term "dwergmongolen", samen met de superhaters Appa en Salaheddine.

Waarom nú? Omdat hij weer eens op kenmerkende wijze in het nieuws was. Aanleiding: een actievoersters met islamitische achtergrond genaamd Shirin Musa is, met hulp van de gemeente Rotterdam, een camagne gestart voor vrije partnerkeuze. Met gebruik van manshoogdte posters met vier stuks gemengde koppels. Dit is degene die er meteen uit werd gehaald:


Dat dit veel en veel te veel verlichting is voor het islamitische volk uit Turkije en Marokko is volkomen vanzelfsprekend. Daarom haalde "iedereen"  er ook meteen deze uit, natuurlijk ...

Neutraler geformuleerd: er wordt hier van de gekleurde en met name islamitische immigrantengemeenschap een waarde in te leveren: de gedwongen huwelijkskeuze.

En het was volkomen voorspelbaar hier de islamitische gemeenschap hierop zou reageren (de Volkskrant, 26-05-2017, door Janny Groen):
  Terechte relatiecampagne of hypocriete boodschap?

Tussentitel: 'Ha, ha, een Leefbaar-wethouder die campagne voert voor diversiteit. Geloof je het zelf?' - Nourdin el Ouali, fractievoorzitter Nida Rotterdam

In het verspreiden van zijn oproep het behoud van de barbarij uitleg of detail  natuurlijk braaf bijgestaan door de Volkskrant ...

Dat is al weer een week of zo geleden, maar er werd aan herinnerd door iemand anders (de Volkskrant, 09-06-2017, column door Elma Drayer):
  De progressieve mens (m/v)

Iedereen die zich weleens druk maakt om de vrouwenzaak kent Shirin Musa. ...
    Nee, ik was niet verbaasd dat de lokale moslimpartij Nida vooropliep in het protest. Daar wisten ze ooit zelfs een ordinaire, uit de hand gelopen verkeersruzie waarbij toevallig een behoofddoekte vrouw betrokken was nog om te toveren tot een 'ernstig misdrijf gedreven door moslimhaat'.

Dat soort mensen ...

Barbaren uitleg of detail .

En dat smaakte kennelijk naar meer, wnat kort daarop roerde de haatbaard zich opnieuw opvallend (GeenStijl.nl, 27-06-2017, door Ronaldo uitleg of detail ):
  Rotterdams raadslid Mo Anfal switcht van Leefbaar naar moslimpartij NIDA

Hetgeen aanleidng was voor diverse commentaren zoals: "Een switch van de SP naar de VVD is nog minder radicaal ...", maar waaraan de betrokkenen natuurlijk de mooiste redenaties konden ophangen - je leert wel eens wat van de sprookjes uit de jeugd ...
    Maar voor GeenStijl was het aanleiding om even de doopceel van de heer El Ouali te lichten:
  ... stapt er nu een raadslid over van Leefbaar Rotterdam naar NIDA. NIDA is de partij van Nourdin el Ouali die zich encanailleert met de Moslimbroeders, jongens en meisjes gescheiden laat zitten en bedreigingen confabuleert. Of, zoals hij het zelf samenvat: iemand die 'verbinding' zoekt. ...

Ja ja ... Dat "verbinding" staat tegenwoordig voor het met een vrachtwagen rijden over bezoekers van een kerstmarkt ...
    Die link met als trefwoord 'confabuleert' licht een en ander nog even toe (GeenStijl.nl, 13-02-2014, door VanLeeuwen uitleg of detail ):
  Nourdin el Ouali (NIDA) liegt over bedreigingen

'Lijsttrekker moslimpartij Nida is mikpunt bedreigers', zo kopt Metro vandaag hierrr. Bedreigingen, daar zijn wij ook niet zo van hier bij De GeenStijl. Aangifte doen, roepen wij altijd. ... gaf hij een interview met eerdergenoemde kop aan de Metro, waarin hij ondermeer zegt: 'Het zijn gefrustreerde sukkeltjes achter hun toetsenbord. Vooral op websites als geenstijl.nl, powned.nl en bij Rijnmond word je voor alles en nog wat uitgemaakt. Het is een open riool. Het is in dit land helaas zo dat het controversieel is om moslim te zijn.' Gefrustreerde sukkeltjes? Open riool? Dat hebben we nou nog nooit eerder gehoord. Super origineel. Maar hoezo 'vooral op websites als De GeenStijl'? Tot vanmorgen werd Ouali één (1) keer genoemd in een bijzin in dit topic, en hierrr vindt u alle comments waarin 'Ouali' staat. Als u goed telt ziet u dat hij lang geleden, in april 2013, maar liefst twee (2) keer werd genoemd. En bedreigingen? Voor van alles uitgemaakt? Ammehoela. Je krijgt vandaag zelfs een compliment voor je manier van argumenteren, nondeju. Je zit te liegen dat je barst, Ouali. Je zuigt bedreigingen uit je dikke duim. Zeg zelf, hoe serieus moeten we je andere claims dan nog nemen?

Een serieus als de claims van Allah de wereld bestiert, en dat de islam een godsdienst van rede is ...


Naar Haatzaaien, allochtoon , Allochtonen, vijfde colonne , of site home

 

9 jun.2017