WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: NPO, islam

26 sep.2016

Soms wordt het de waarnemer makkelijk gemaakt. Hier zo'n geval (mediacourant.nl, 21-09-2016. uitleg of detail ):
  NPO wil angst over Arabische wereld wegnemen

Een belangrijk thema in het nieuwe tv-seizoen van de NPO is het wegnemen van de angst over de Arabische wereld. ...

Pardon ...?

De PVV wil de subsidie voor de publieke omroep afschaffen, en de publieke omroep laat zien dat dat een volkomen redelijk beleidsvoorstel is.

Want de publieke omroep, betaald door iedereen, heeft zich niet te bemoeien met de maatschappelijke opinie.

En als uitzendingen van de NPO potentieel invloed kunnen hebben op de maatschappij, dient dat VOLKOMEN EN ABSOLUUT politiek ZO NEUTRAAL MOGELIJK te zijn.

In het citaat staat in feite:
  De NPO promoot de gestoord-linkse wereldvisie.

Gewoon.

Openlijk.

In detail:
  Een aantal programma’s moet ervoor zorgen dat men met een andere blik naar het Midden-Oosten gaat kijken.

Nogmaals:

Pardon...?

En wat is trouwens de visie die "men" heeft op het Midden-Oosten?

Is dat misschien de visie die men heeft door het waarnemen van de miljoenen die er hardhollend uit weglopen?
  Vooral het nieuwe programma Danny in Arabistan met NTR-presentator Danny Ghosen moet een belangrijke rol spelen. “De Arabische wereld roept bij de kijker vooral beelden van oorlog en onderdrukking op. Maar de Arabische wereld is niet alleen maar eng“, meldt de NPO.

Vast wel. Maar de rotzooi die er ook is, is voor ieder geestelijk gezond mens ruim meer dan voldoende om er niets mee te maken willen hebben.

Degenen die dat wel willen, zijn doodgewoon gestoord. Als in "aanhanger van IS".  Of "aanhanger van SS". En dan roepen: "Ja, maar de meerderheid is de SA en die is minder erg ..."

Een gestoordheid die we wel kennen, en die een veel ruimer aantal denkbeelden beslaat: de politieke-correctheid.

De gestoordheid van Goebbels en Von Ribbentrop.

Van Bormann en Hitler

Die lang niet zo veel mensen gehersenspoeld hebben en vermoord en gemarteld hebben als Mohammed en Allah.

Waarvan de NPO dus de propagandamachime is.

Met name via haar meest frequent uitgezonden programma: het NOS Journaal.

Een doortrapte moslim uitleg of detail zet een "Iedereen"-vlaggetjes op een "Nederlanders zijn racisten"-manifestatie voor de Gutmenschen? Het NOS Journaal maakt er een hoofditem van.

En geeft uitvoering aan het reeds lang lopende beleid middels ook deze reportage (25-09-2016 uitleg of detail ).

Want allang zichtbaar in de al dan niet bewegende beelden op het internet: het is een voornamelijk blank feestje. In het ongeveer 50-50 gekleurde Amsterdam is het aantal gekleurden bij de manifestatie minder dan 1 op 5. Kunnen zelfs de korte shots van de menigte van de NPO niet verhullen:

Of van dichterbij:

Voornamlijk blanken. Witten. Gekleurdn: minder dan 1 op 5.

Niet naar de zin van "Meer, meer, meer moslims"-NPO. Hier is zijn de eerste deelnemers die prominent in beeld komen (na de organisatoren):

En hier de tweede die prominent in beeld komt:

En hier een close up van de menigte voor het podium:


Het bekende trio: Marokkanen, Turken, en Surimamers/Antillianen.

Is er nog een voorkeur?

Jawel.

De belangrijkste is gekozen als "figure head" in de aankondiging van de reportage:

De voorkeur onder de allochtonen gaat naar de zichtbaar radicale aanhangers van de islam.

De boodschap uit deze beelden:
DE ISLAM DEUGT!!!


In weerwil van alle feiten uit de werkelijkheid, die zeggen dat:
DE ISLAM IS DE MEEST INTOLERANTE,
 MINST VOORUITSTREVENDE,
MEEST WREDE RELIGIE
TER WERELD!!!

Maar met al deze creatieve geesten wordt het in ieder geval levendig en gezellig in het interneringskamp, en de erop volgende periode van vele jaren handwerk op het platteland ...

P,S,
Natuurlijk moest het constateren van deze verkrachting en dit verraad van de beschaving niet komen van de publieke omroep of de andere "kwaliteitsmedia", maar van GeenStijl uitleg of detail . Die ook nog even de hoofduitvoerder noemt: Shula Rijxman. Dat wordt ook nog gezellig kaalscheren ...

P.P.S.S.:
Nog even een beeldje uit het NOS Journaal van de volgende dag (26-09-2016, uitleg of detail ):

Iets over vertragingen bij het vliegen. Waar de typische Nederlander ...

... last van heeft ...

En onderzoekertjes van de media-faculteiten: ga maar scoren. Nee, niet Nederlanders ten opzichte van moslims of zwarten, maar moslims of zwarten tegen Aziaten. U scoort 1 Aziaat op 10 moslims of zwarten, of nog minder ...

Maar ja, die Aziaten hebben dan ook, net als Nederlanders, geen achterlijke cultuur, hè, die gecompenseerd moet worden in de beeldvorming ...

Meer voorbeelden die opvielen - zo is daar een hele "haat-omroep": de NMO, de Nederlandse Moslims Omroep in haar vele incarnaties, nu onder de noemer "De Nieuwe Maan" (GeenStijl.nl, 29-09-2016, door Van Rossem uitleg of detail ):
  Video. Ondankbare NPO-moslima haat NederlandFragmentje NPO WegmetonsTV. Een kopvodje met een bolle toet die lijkt op de chocopastaversie van Linda Duits en zich met hetzelfde geaffectueerde kakkersaccent ...

Een zeldzame inaccuraatheid van GeenStijl: dit accent is bijna identiek aan dat van de Meiden van Halal uitleg of detail , en al die andere zwarte weduwes die op de televisie verschijnen. Inclusief het arrogante en superieure ondertoontje van "De Ware Gelovige".
    Verder met de inhoud van de praatjes van de haat-moslima, maar dan van de andere kant gezien:
  ... beklaagt zich over Nederland. Het is Fatima Warsame en ze is een mediaclichémoslima: volledig ingepakt, dus een perfecte excuustruus om te schijven voor Vice, te werken bij FunX en nu ook om columns over "ónze cultuur" te droppen bij De Nieuwe Maan, het moslimzuiltje van de NPO. "Wat is het toch klote om als moslim in Nederland te leven. Wij zijn de parasieten van de samenleving", schmiert ze in de miljoenmiljardste zelfkritiekloze, ondankbare moslim-variant op 'het heeft niks met de islam te maken en het westen ies rassies'. Waarom dat uitgekauwde en vooral leugenachtige cliché toch weer aandacht geven? Omdat het op de NPO wordt uitgezonden. Van uw geld. Alsof die religieus gehandicapten al niet genoeg poep, pulp en brainwash via hun schotel binnen krijgen. Nee, via de kabel moet die polariserende het is hullie schuld-content ook nog eens gesubsidieerd worden aangeboden aan allochtoons andereculturië. Hee Faat. Als het hier zo kut is en de islam volgens jou toch geen vrouwonvriendelijke cultuur heeft. Ga maar naar Syrië dan. Libië. Pakistan, Afghanistan, Irak of Jemen. Of naar Tadzjikistan. In Egypte hebben ze ook nog een gezellig plein waar vrouwen op een zeepkist kunnen klimmen. Somalië, ook superleuk.  ...

Enzovoort.

Dit allemaal u gebracht door de NPO.

Net als dit (Volkskrant.nl, 23-11-2016, door Nadia Ezzerolli):
  Meiden van Halal keren terug als Mama's van Halal

De zussen Esmaa, Hajar en Jihad Alariachi, beter bekend als de Meiden van Halal, keren terug op televisie. Ruim tien jaar na hun eerste programma mogen ze bij de NTR een nieuwe serie maken, dit keer onder de noemer Mama's van Halal.

Gevolgd door leugens van een Meid van Halal van de Volkskrant, ene Fatima Dakmar, een berber-activiste die zich voordoet als "Nadia Ezzeroili" uitleg of detail , onder welke noemer ze heeft geschreven dat ze Nederlanders haat. En natuurlijk liegt ze serieel:
  Het programma Meiden van Halal zorgde destijds voor spannende tv-fragmenten:

Een leugen: er was sprake van slechts één spannend fragment:
  Na een knetterend interview van de zussen met cabaretier Hans Teeuwen in het eenmalige NPS-programma Bimbo's en Burka's (2007)

Een interview uitleg of detail waarin de Meiden op de hen bekende manier hun religieuze drammerij aan de rest van Nederland proberen op te dringen, en daarbij door Hans Teeuwen volkomen in de grond werden geboord uitleg of detail . Een feit wat Fatima Damar natuurlijk leugenachtig niet vermeldt, en waarover de hoofd-Meid zegt:
  '...  Hans is geen slecht persoon, maar hij heeft volgelingen die er vooral voor strijden om anderen te kneden tot mensen als zijzelf; die mensen zijn zelf dictators in wording.'

Met alweer zo'n fantastisch gelijkend zelfportret.

Overigens: dat die Meiden "halal" zijn, betekent dat u "haram" bent. Oftewel: de NPO zendt "U bent een gore en vieze ongelovige"-programma's uit.

De NPO is rabiaat Nederlandhatend, en strijdt voor kalifaat en sharia.

Op alle mogelijke manieren (de Volkskrant, 23-11-2016, column door Max Pam):
 

Kop op, jongens en meisjes, droog jullie traantjes

De wereld is treurig. In Syrië woedt een oorlog ...
    En dan is er Trump. ...
    Een Nederlandse kwestie  ...  waaruit we kunnen opmaken dat emoties in Nederland inmiddels hoger oplopen bij Zwarte Piet en het verwijt van racisme dan bij islamterreur. Dat laatste issue wordt sowieso weggemoffeld. Mij viel het op dat het NOS Journaal over de herdenking van de aanslag op de Bataclan berichtte, zonder ook maar één keer naar de islam te verwijzen. Er werd uitsluitend over terroristen gesproken. Ja, wie, wat?

En met inzet van alle programma's (GeenStijl.nl, 08-12-2016, door Spartacus uitleg of detail ):
  Islamoloog Anne Dijk mocht iets zeggen bij PauwKunstenaars zijn het daar bij de NPO, niets minder. En gisteravond leverde het weer een surrealistisch meesterwerkje. Even voorstellen: Anne Dijk, religiewetenschapper en islamologe. Ze studeerde ooit aan de VU en dan kan je als meisje natuurlijk nog maar twee kanten op. Of je wordt een Simone van Saarloos en verheft existentiële paniek tot verdienmodel, of je wordt moslima. Dijk koos optie twee, en herinnert ons er met verve aan hoe going native er ook alweer uitziet. Een roomblanke zandvrouwtjes-Larper die de bronnen er uit de goedheid van d'r hart nog eens op heeft nageslagen, en de wereld uitlegt dat de islam gewoon een soort Arabisch boeddhisme is. ...

NPO: "Islam is Vrede".

An het einde van het jaar is er ook van de NPO een boodschap van Vrede en Verdraagzaamheid. Op de mnaier van de Joodse mevrouw Rijxman (GeenStijl.nl, 15-12-2016, door Pritt Stift uitleg of detail ):
  NPO schaft kerst af. Haalt Syrier in huisKijk nou. Het officiële kerstfilmpje van de NPO. Erben, Dionne, Martine van Os, Tjepkema, Die Knakkers van De Kwis, de Nieuwe Giel en hoe al die airmilesverzamelaars ook heten. Wat een gezellige bende, daar bij de NPO! Ho wacht. ...

Indaedaa: Ho wacht. Want wat gebeurt er allemaal in dat filmpje? Eerst de aankondiing: de NPO gaat ons de wereld opnenen. Onze kerstwereld, natuurlijk want zie al de Kestversiering.
    En wat hoort als allereeste bij kerst: barmharigheid voor hen die hte minder hebben. En wie hebben het veel minder: de molsim in Syrië - kijk, daar komt er eejte verdwaaald en verbassd binnengelopen:

Die je dus binnenhaalt op de manier die past bij Kerst.

En hij verdient het, wnat het is ook zo'n goed gematigde moslim. Let op zijn bescheiden baard.
    Maar ho, wat ziet de moslim:

Bij de baard van de profeet: "Kerstsymbolen!!!". Tekens van die onheilige christenen. Weg daarmee. En dus:

... vieren we vanaf nu bij de NPO geen Kerstfeest meer, maar Decemberfeest.

Dankzij de Joodse mevrouw Rijxman en haar Joodse en Joodsistische vrienden in de media.

Die trouwens in Amerika nog veel meer invloed hebben, zoals bekend (Volkskrant.nl, 15-12-2016, door Stieven Ramdharie):
  Trump beëindigt 'oorlog' tegen kerst: 'We zeggen weer vrolijk Kerstmis'

Donald Trump heeft de 'oorlog tegen Kerstmis', die volgens hem en conservatief Amerika al jaren gaande is in de VS, voor beëindigd verklaard. 'We gaan weer gewoon vrolijk Kerstmis zeggen', roept Trump al dagen, in plaats van het politiek correcte 'happy holidays'. Maar een universiteit in Texas heeft conservatieven donderdag weer de gordijnen in gejaagd met tips om vooral rekening te houden met de gevoelens van moslims en andere geloofsgroepen rond de kerst.


Het zijn allemaal gore landverraders. Bij onlusten of revolutie gaan die gebouwen in rook op, en terecht.

Uit het beeldarchief dook dit op:

Na downloaden in het groot beschikbaar. Voor bij het volgende bewijs van de stelling:
 
ISLAM IS VREDE!!!

Een hoofdboodschap van de NPO.

Naast:
IMMIGRATIE IS GOED!!!

En vooral "de vluchteling". Een tweede hoofdboodschap van de NPO.

Oh ja: die leuke bingokaart kwam van het boze internet, dat ook zo kwaadaardig was om een accurate beschrijving te geven van de bijpassende inhoud bij de NPO (GeenStijl.nl, 22-03-2016, door Pritt Stift uitleg of detail ):
  NPO AanslagenAvond + Bingokaart

Heel veel nootjes en heel veel chips, want het wordt weer een lange zit. 1Vandaag, DWDD, NOSJournaals, Nieuwsuur, Pauw besteden volle bak aandacht aan duidings & achtergronden bij de islamitische moslimaanslagen van vandaag. Zet u schrap voor een hele telefoonklapperrr aan kersverse deskundologen met totaal onverwachte inzichten en volstrekt nieuwe visies. Heeft u geen zin in al dat geleuter over ellende, wanhoop en stageplekken - om 20:40 uur kunt u op Ned1 kijken naar AVRO's Opsporing Verzocht. Wij wensen u een prettige avond verder met NPO LIVE.

De boodschap:
HET LIGT NIET AAN DE ISLAM!!!

Onder andere door zo goed mogelijk en zo veel als maar enigszins kan het vermijden van de termen "islam" en "moslims"... En aan het einde van de rit, komt Beatrice de Graaf uitleg of detail vertellen wat de enige remedie is tegen al die aanslagen: bidden.


Naar Landverraad , of site home