WERELD & DENKEN
 
 

Cultuur, Joods, kwaadaardigheid: Jozias van Aartsen

Jozias van Aartsen, met zijn burgemeester Dickerdack-uitstraling  , was niet in beeld als zijndeoudtestamentisch, tot zijn bloedeigen haatbaardige aanhang het geheim onthulde door hem op internet om te dopen tot Joodzias van Aartsen. Nadat ze dachten door hem benadeeld te zijn.

Wat deze redactie onder ogen kwam, omdat een ander deel van het internet, GeenStijl, die boodschappen van de vrienden van Joodzias van Aartsen reproduceerde, omdat GeenStijl nogal de pik had en heeft op die vrienden van Joodzias van Aartsen, dat namelijk zijnde de IS-aanhangers die de Haagse Schilderswijk onveilig maakten.

Onveilig voor blanke Nederlanders, dat is, omdat de gekleurde Schilderswijkers ze een warm hart toedragen.

Bleek al snel in de loop van het verhaal, dat begon met provocaties van de IS-aanhangers op openbare plekken in en rond de Schildersijk, Den Haag, met vertoon van veel zwart-met witte-Arabische-letters IS-vlaggen:


De mainstream media censureerden die beelden natuurlijk, maar GeenStijl is dol op dat soort materiaal, en deed het gepaard gaan met oproepen van de soort: "Jozias ... wat doet u daaran?

Niets dus, wat Joodzias is van semitische origine en die IS-aanhagenrs zijn van semitische origine, en je gaat je genen-genoten toch niet dwarszitten ... (En de hel aan de Blanke Nederlander!)

Maar na een handvol van die vertoningen waren er blanke Nederlanders die er de buik van vol hadden en een tegendemonstratie organiseerden.

Ook in de Schilderswijk.

En waar de Schilderswijkers eerst uitliepen om een vriendelijk praatje te maken met de IS'ers, kwamen ze nu massaal naar buiten om te schelden en met allerlei dingen te gooien.

En meteen was Jozias heel boos! Sorry: Joodzias dus. (En de hel aan die blanke Nederladers!)

Blanke demonstraties werden onmiddellijk verboden!

De blanke Nederlanders die het waarnamen, verschoven massaal richting sympathie voor de PVV, als tegenwicht voor zoveel Joodziatistische islamofilie ...

Nu is er dus tijd en ruimte voor een terugblik op het hele gebeuren, want Jozias gaat met pensioen (de Volkskrant, 17-02-2017, door Bart Dirks):Nee, zo'n brief van Rutte (iets met dat gekleurde immigranten zich maar moeten aanpassen in plaats van klagen), is duideljk niet Joodzias' stijl ... Omgaan met radicale en cultuurterroristische moslims van beiderlei kunne ... Dat is meer zijn stijl ...

Maar het misnoegen van deze redactie dat dusdanig groot genoeg was om dit allemaal te gaan noteren kwam pas bij dit detail uit de voorgaande illustratie:

Juist ja ... Omkering der waarden, heet dat ...

Typisch voor alle land-, cultuur-, en Nederland-verraders ...

Uitwassen van gekleurde immigratie worden met heel veel liefdemantels bedekt, en alles wat met veel kwade wil gezien kan worden als een blank krasje op de gekleurde ziel wordt uitvergroot tot dystopische proporties.

Mitch Henriquez was een grote neger die zich in zijn respect aangetast voelde toen politie-agenten hem observeerden en riep "Ik heb een gun in mijn pocket", waarna hij zich als een gorilla verzette tegen arrestatie, waarbij hij overleed door zijn naar ernstige obesitas neigende overgewicht - en al dat geworstel - er waren vijf man nodig om de reus tegen de grond te houden.

Tj, zo ging het dus mis zoals dat overal ter wereld gebeurt met negers die aangesproken worden door autoriteiten ... Geen respect. hè ... uitleg of detail

Niks geen kwestie, laat staan een ernstige.

Maar ja, het gehuil van negers, andere gekleurden, Joden, de rest van de media, de halve elite, enzovoort was oorverdovend.

Enzovoort.

De samenvatting staat boven.

En vandaar deze toevoeging van Joodzias van Aartsen op de valreep van zijn carrière, aan het pantheon van Joodse kwaadaardigheid.

Het griezelige gemak waarmee die lui de werkelijkheid weten om te draaien ...

Maar ja, 8000 jaar ervaring, hè ...


Addendum
Joshua blijkt al in 2014 een geloofsbelijdenis te hebben gedaan, pas in juli 2017 opgedoken elders op de website (Elsevier.nl, 13-09-2014, door Servaas van der Laan uitleg of detail ):
  Van Aartsen: allochtonen worden ruggengraat van onze economie

De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen (VVD) vindt het jammer dat de focus ligt op een kleine groep radicaliserende moslimjongeren in zijn stad. 'Het overgrote deel is ambitieus en wil geld verdienen. Die mensen vormen over tien tot vijftien jaar de ruggengraat van onze economie'.

Oftewel: staand voor de keuze tussen Nederlanders en immigranten kiest hij volkomen voor de immigranten. Want veertig jaar mislukking van allochtonen weegt als bewijs kennelijk niet op tegen de wens om allochtone immigranten omhoog te steken.


Naar PC club  , of site home  .

 

18 feb.2017